Povezane vesti
Suze fudbalera koji nema nijednog "hejtera": Zaplakao i odselio se u Ameriku
Mondo pre 13 sati
Kapiten Totenhema Son Hjungmin (33) zaplakao je na konferenciji za medije na kojoj je saopštio javnosti da napušta klub. Spekulisalo se i ranije da je vreme da Son ode iz Spursa, prosto više nije toliko integralni član tima kao nekada, to bi se još… »
Grom iz vedra neba - Son napušta Totenhem
RTS pre 18 sati
Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Totenhema i Premijer lige, Korejac Heung Min Son obavestio je javnost da će napustiti klub iz Londona u kom je odigrao najbolje partije u svojoj karijeri. Deset godina od prelaska u Totenhem iz Bjaer Leverkuzena… »
Legenda je donela odluku: Potrebna mi je promena
Sputnik pre 19 sati
Kapiten fudbalera Totenhema Son Hjun Min izjavio je da je odlučio da posle deset godina napusti ekipu iz Londona. Son je na konferenciji za medije u Seulu naveo da je doneo najtežu odluku u karijeri. "Bio sam veoma mlad kada sam došao sam u severni… »
Son šokirao navijače totenhema: Proslavljeni as kroz suze saopštio najtežu odluku u karijeri! Ovo niko nije očekivao!
Kurir pre 20 sati
Fantastični Korejac Son Hong-Min (33) napustiće Totenhem ovog leta. Posle deset godina provedenih u londonskom klubu iskusni as doneo je odluku da promeni sredinu. "Odlučio sam da napustim tim ovog leta. Potrebna mi je nova sredina da bih se pogurao… »
Son: Napuštam Totenhem
Sportski žurnal pre 20 sati
„Potrebna mi je nova sredina i promena – deset godina je dug period”. Kapiten Totenhema Son Hjun Min odlučio je da posle deset godina napusti ekipu iz Londona. On je na konferenciji za medije u Seulu naveo da je doneo najtežu odluku u karijeri. - Bio sam… »
Son šokirao navijače Totenhema: Doneo najtežu odluku u karijeri, odlazi posle 10 godina
Dnevnik pre 22 sata
Kapiten Totenhema Son Hjun Min odlučio je da posle 10 godina napusti ekipu iz Londona. Son je na konferenciji za medije u Seulu naveo da je doneo najtežu odluku u karijeri. – Bio sam veoma mlad kada sam došao sam u severni London, nisam govorio engleski… »
Suze koje su obišle planetu Son Hjung-Min doneo odluku koja je šokirala sve(t) (foto)
Večernje novosti pre 23 sata
Kapiten fudbalera Totenhema Son Hjun Min izjavio je danas da je odlučio da posle 10 godina napusti ekipu iz Londona. FOTO: Tanjug/AP Son je na konferenciji za medije u Seulu naveo da je doneo najtežu odluku u karijeri. "Bio sam veoma mlad kada sam došao… »
Son napušta Totenhem, kroz suze saopštio najtežu odluku u karijeri
Nova pre 24 sata
Son Hjung-Min, 33-godišnji južnokorejski fudbaler, ovog leta napušta Totenhem nakon deset godina provedenih u londonskom klubu. Vest je podelio s novinarima u Seulu tokom konferencije za medije uoči prijateljskog duela protiv Njukasla, koji se igra u… »
Son saopštio najtežu odluku u karijeri
B92 pre 24 sata
Korejac Son Hong-Min (33) napušta Totenhem ovog leta, posle deset godina provedenih u klubu iz Londona. Son je ovu odluku saopštio novinarima u svojoj domovini, u Seulu, tokom konferencije pred prijateljski meč sa Njukaslom u sklopu azijske turneje oba… »
Kraj jedne ere, Son potvrdio da napušta Totenhem, poznat i njegov naredni klub!
Sportske.net pre 1 dan
Kapiten Totenhema Son potvrdio je noćas da napušta londonski klub posle 10 godina. O njegovom odlasku spekulisalo se prethodnih nedelja, a sada je kapiten Totenhema na konferenciji za medije tokom azijske turneje potvrdio da napušta svoj klub. "Došao sam… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na vremenske nepogode, narandžasti meteo-alarm u delovima Srbije
Glas Zaječara pre 13 minutajoš 20 povezanih

Novi zemljotres pogodio Kamčatku, moguće cunami talasi u više regiona
Euronews pre 13 minutajoš 13 povezanih

Oluja je pogrom - Pamtimo zauvek u Sremskim Karlovcima obeležavanje 30. Godišnjice zločinačke akcije u kojoj je iz Hrvatske proterano stotine hiljada Srba
Dnevnik pre 3 minutajoš 9 povezanih

Špic letnje sezone: Pojačan saobraćaj na auto-putu ka Nišu i na granici sa Severnom Makedonijom, Bugarskom i Hrvatskom
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih