Повезане вести
Сон саопштио најтежу одлуку у каријери
Б92 02.08.2025
Корејац Хјун-мин Сон (33) напушта Тотенхем овог лета, после десет година проведених у клубу из Лондона. Сон је ову одлуку саопштио новинарима у својој домовини, у Сеулу, током конференције пред пријатељски меч са Њукаслом у… »
Сузе фудбалера који нема ниједног "хејтера": Заплакао и одселио се у Америку
Мондо 02.08.2025
Капитен Тотенхема Сон Хјунгмин (33) заплакао је на конференцији за медије на којој је саопштио јавности да напушта клуб. Спекулисало се и раније да је време да Сон оде из Спурса, просто више није толико интегрални члан тима као… »
Гром из ведра неба - Сон напушта Тотенхем
РТС 02.08.2025
Један од најбољих фудбалера у историји Тотенхема и Премијер лиге, Корејац Хеунг Мин Сон обавестио је јавност да ће напустити клуб из Лондона у ком је одиграо најбоље партије у својој каријери. Десет година од преласка у… »
Легенда је донела одлуку: Потребна ми је промена
Спутник 02.08.2025
Капитен фудбалера Тотенхема Сон Хјун Мин изјавио је да је одлучио да после десет година напусти екипу из Лондона. Сон је на конференцији за медије у Сеулу навео да је донео најтежу одлуку у каријери. "Био сам веома млад када сам… »
Сон шокирао навијаче тотенхема: Прослављени ас кроз сузе саопштио најтежу одлуку у каријери! Ово нико није очекивао!
Курир 02.08.2025
Фантастични Корејац Сон Хонг-Мин (33) напустиће Тотенхем овог лета. После десет година проведених у лондонском клубу искусни ас донео је одлуку да промени средину. "Одлучио сам да напустим тим овог лета. Потребна ми је нова… »
Сон: Напуштам Тотенхем
Спортски журнал 02.08.2025
„Потребна ми је нова средина и промена – десет година је дуг период”. Капитен Тотенхема Сон Хјун Мин одлучио је да после десет година напусти екипу из Лондона. Он је на конференцији за медије у Сеулу навео да је донео најтежу… »
Сон шокирао навијаче Тотенхема: Донео најтежу одлуку у каријери, одлази после 10 година
Дневник 02.08.2025
Капитен Тотенхема Сон Хјун Мин одлучио је да после 10 година напусти екипу из Лондона. Сон је на конференцији за медије у Сеулу навео да је донео најтежу одлуку у каријери. – Био сам веома млад када сам дошао сам у северни… »
Сузе које су обишле планету Сон Хјунг-Мин донео одлуку која је шокирала све(т) (фото)
Вечерње новости 02.08.2025
Капитен фудбалера Тотенхема Сон Хјун Мин изјавио је данас да је одлучио да после 10 година напусти екипу из Лондона. ФОТО: Тањуг/АП Сон је на конференцији за медије у Сеулу навео да је донео најтежу одлуку у каријери. "Био сам… »
Сон напушта Тотенхем, кроз сузе саопштио најтежу одлуку у каријери
Нова 02.08.2025
Сон Хјунг-Мин, 33-годишњи јужнокорејски фудбалер, овог лета напушта Тотенхем након десет година проведених у лондонском клубу. Вест је поделио с новинарима у Сеулу током конференције за медије уочи пријатељског дуела против… »
Крај једне ере, Сон потврдио да напушта Тотенхем, познат и његов наредни клуб!
Спортске.нет 02.08.2025
Капитен Тотенхема Сон потврдио је ноћас да напушта лондонски клуб после 10 година. О његовом одласку спекулисало се претходних недеља, а сада је капитен Тотенхема на конференцији за медије током азијске турнеје потврдио да… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 1 сатјош 1 повезана