Povezane vesti
Bundestag traži instruktore joge i pilatesa kako bi smanjili stres zaposlenih
RTS 02.08.2025
Odeljenje za javne nabavke nemačkog Bundestaga traži instruktore joge i pilatesa kako bi pomogli u smanjenju stresa među zaposlenima u parlamentarnoj administraciji. Kako penosi Bild, cilj je smanjenje nivoa stresa i povećanje opuštanja među zaposlenima… »
Bundestag angažuje instruktore joge i pilatesa za borbu protiv stresa među osobljem
B92 02.08.2025
Administracija nemačkog Bundestaga objavila je javni poziv za angažovanje instruktora joge i pilatesa s ciljem smanjenja stresa među zaposlenima u administraciji. Program će trajati od februara 2026. do januara 2030. godine i namenjen je isključivo… »
Bundestag angažuje instruktore joge i pilatesa za borbu protiv stresa
Radio 021 02.08.2025
Administracija nemačkog Bundestaga objavila je javni poziv za angažovanje instruktora joge i pilatesa, s ciljem smanjenja stresa među zaposlenima u administraciji. Program će trajati od februara 2026. do januara 2030. godine i namenjen je isključivo… »
Vesti dana »
Veljko Jovanović, profesor Filozofskog fakulteta: Intervencija policije bila je silovita, gurali su me i tukli po glavi i telu
Danas pre 2 satajoš 44 povezane
„Na fakultetu smo ili mi ili policija“: Studenti se okupljaju ispred Filozofskog u Novom Sadu
Nedeljnik pre 2 satajoš 53 povezane
Ko je moćna kuma Joksimovića, kandidat za novu direktorku RTS-a? Ovo su svi detalji o Manji Grčić
Mondo pre 25 minutajoš 27 povezanih
Vučić iz Davosa: Razgovarao sam sa Orbanom o NIS-u, nadam se konačnom ugovoru Rusa i Mađara do sredine marta
RTS pre 2 satajoš 25 povezanih
Skupština završila rad: Poslanici najviše polemisali o poseti delegacije Evropskog parlamenta
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih