Повезане вести

Звезда? Била је озбиљна прича! Мицић открио зашто се није вратио на Мали Калемегдан: Нема ни секунд кајања, хтео сам услове…

Звезда? Била је озбиљна прича! Мицић открио зашто се није вратио на Мали Калемегдан: Нема ни секунд кајања, хтео сам услове…

Курир 02.08.2025
Гудурић и познати кошаркашки агент Мишко Ражнатовић су објаснили да је постојало интересовање црвено-белих и разлог због којег се бек није вратио на Мали Калемегдан. Слично је учинио и Василије Мицић. Он је најпре говорио о… »
Сада је све јасно: Василије Мицић објаснио због чега је изабрао Хапоел пре Звезде

Сада је све јасно: Василије Мицић објаснио због чега је изабрао Хапоел пре Звезде

Вечерње новости 02.08.2025
Српски кошаркаш Василије Мицић открио је за Моззартспорт због чега је изабрао да каријеру настави у Хапоелу. ФОТО: Тањуг/АП - Било је свега и свачега, али генерално сам се водио осећајем где ми се иде и шта хоћу за своју даљу… »
Мицић објаснио због чега је изабрао Хапоел пре Звезде

Мицић објаснио због чега је изабрао Хапоел пре Звезде

Б92 02.08.2025
Српски кошаркаш Василије Мицић објаснио је због чега је изабрао Хапоел из Тел Авива за наредну етапу у својој каријери. Месецима уназад имали смо сагу о томе где ће Мицић наставити каријеру, помињало се много клубова из… »
Василије Мицић открио: Са Звездом била озбиљна прича, ове клубове сам ставио на прво место

Василије Мицић открио: Са Звездом била озбиљна прича, ове клубове сам ставио на прво место

Дневник 02.08.2025
Кошаркаш Србије Василије Мицић недавно је потписао уговор са Хапоелом из Тел Авива. Плејмејкер српске репрезентације вратио се тако у Европу и Евролигу након играња у НБА лиги, најјачој на свету. Дуго су трајала нагађања где ће… »
Мицић: "Била је озбиљна прича са Звездом, два клуба сам ставио на прво место"

Мицић: "Била је озбиљна прича са Звездом, два клуба сам ставио на прво место"

Спортске.нет 02.08.2025
Српски кошаркаш Василије Мицић рекао је у интервјуу за " Моцарт спорт" да је било озбиљних разговора са Црвеном звездом око његовог повратка овог лета, али да се прича касније развила до Хапоела. Мицићева сага је тек недавно… »
"Са Звездом је била озбиљна прича": Васа Мицић први пут открио детаље преговора

"Са Звездом је била озбиљна прича": Васа Мицић први пут открио детаље преговора

Мондо 02.08.2025
Плејмејкер репрезентације Србије и нови члан Хапоела из Тел Авива Василије Мицић открио је колико је била озбиљна прича о његовом повратку у Црвену звезду овог лета. Било је доста спекулација о интересовању Фенербахчеа, Реал… »
Мицић отворено о звезди: Била је озбиљна прича, ставио сам их на прво место уз још један клуб, али...

Мицић отворено о звезди: Била је озбиљна прича, ставио сам их на прво место уз још један клуб, али...

Вечерње новости 02.08.2025
ПЛЕЈМЕЈКЕР Србије Василије Мицић овог лета вратио се из НБА лиге, очекивали су га у Црвеној звезди, али је одабрао селидбу у редове овог евролигаша - Хапоела. ФОТО: Тањуг/АП Српски плејмејкер је објаснио зашто није дошло до… »
Мицић открио због чега се није вратио у Звезду: „То је потпуно фер…“

Мицић открио због чега се није вратио у Звезду: „То је потпуно фер…“

Нова 02.08.2025
Василије Мицић, кошаркашки репрезентативац Србије, причао је о својој одлуци да се овог лета ипак не врати у Црвену звезду, већ да потпише за израелски клуб - Хапоел из Тел Авива. Мицић је у НБА лиги овог лета прошао кроз прави… »

Вести дана »