Povezane vesti
Velika tragedija zadesila porodicu Biljane Obradović: Poginuo je u RTS-u u vreme bombardovanja
Story pre 17 sati
Porodicu Biljane Obradović 1999. godine zadesila je strašna tragedija kada je tokom bombardovanja RTS-a ujak Biljane Obradović poginuo. O ovoj tragediji voditeljka je prvi put progovorila sa suzama u očima: - Meni je poginuo ujak u RTS-u u vreme… »
"Poginuo je na: Rts-u" Voditeljka Biljana Obradović nakon mnogo godina prvi put o tragediji: "To veče ga je nešto vuklo"
Blic pre 23 sata
Voditeljka Biljana Obradović sada je prvi put progovorila o porodičnoj tragediji, kada joj je ujak stradao tokom bombardovanja RTS-a 1999. godine. Biljana Obradović prisetila se tragične noći. - Meni je poginuo ujak u RTS-u u vreme bombardovanja. On je… »
"Poginuo je na RTS-u" Voditeljka prvi put o porodičnoj tragediji: Nešto ga je vuklo, želeo je da ostane tu...
Telegraf pre 23 sata
Voditeljka Biljana Obradović prvi put je javno govorila o jednoj od najtežih porodičnih tragedija - smrti svog ujaka tokom NATO bombardovanja Radio-televizije Srbije 1999. godine. - Meni je poginuo ujak u RTS-u u vreme bombardovanja. On je svako veče… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na vremenske nepogode, narandžasti meteo-alarm u delovima Srbije
Glas Zaječara pre 37 minutajoš 23 povezane

Zemljotres od 6,7 stepeni Rihterove skale pogodio ruska Kurilska ostrva kod Kamčatke
Insajder pre 7 minutajoš 16 povezanih

Sremski Karlovci domaćin obeležavanja 30 godina od akcije „Oluja“ – izmenjen režim saobraćaja
Ozon pre 1 satjoš 10 povezanih

(Video) Ukrajinici žestoko napali Rusiju! Masovni udari širom zemlje, gori veliko skladište nafte, obustavljeni letovi
Blic pre 32 minutajoš 9 povezanih