Povezane vesti

Mi - snaga naroda: Presuda Dodiku napad na RS, Srbija obavezna da pomogne

Beta pre 1 dan
Pokret "Mi - snaga naroda" Branimira Nestorovića, saopštio je da je jučerašnja presuda suda u Sarajevu Miloradu Dodiku "prvenstveno napad" na Republiku Srpsku (RS), čiji je Dodik predsednik, njene institucije i na demokratsku volju naroda u njoj. "Srbija… »
Mi – snaga naroda: Presuda Dodiku napad na RS, Srbija obavezna da pomogne

Mi – snaga naroda: Presuda Dodiku napad na RS, Srbija obavezna da pomogne

Radio sto plus pre 1 dan
“Srbija kao jedan od garanata Dejtonskog sporazuma i kao matica svih Srba, dužna je da jasno i nedvosmisleno osudi ovu skandaloznu presudu i da se odazove na poziv na svaku vrstu pomoći koji bude stigao iz RS”, navedeno je u saopštenju. Kako je u… »

Pravda pre 1 dan
Pokret "Mi - snaga naroda" Branimira Nestorovića, saopštio je da je jučerašnja presuda suda u Sarajevu Miloradu Dodiku "prvenstveno napad" na Republiku Srpsku (RS), čiji je Dodik predsednik, njene institucije i na demokratsku volju naroda u njoj. -… »
Mi – snaga naroda o presudi Dodiku: Srbija obavezna da pomogne

Mi – snaga naroda o presudi Dodiku: Srbija obavezna da pomogne

Danas pre 1 dan
Pokret „Mi – snaga naroda“ Branimira Nestorovića, saopštio je da je jučerašnja presuda suda u Sarajevu Miloradu Dodiku „prvenstveno napad“ na Republiku Srpsku (RS), čiji je Dodik predsednik, njene institucije i na demokratsku volju naroda u njoj. „Srbija… »

Vesti dana »