Povezane vesti
Ilja Jašin u Beogradu: Ne odustajemo od slobodne Rusije
BBC News 02.08.2025
Pre nego što sam došao, zvali su me iz policije u Berlinu da me upozore da Srbija nije bezbedna zemlja i da su ovde aktivne ruske službe, rekao je ruski opozicionar u Beogradu. „Mir-Ukrajini" i „Sloboda Rusiji". Tim plakatima i gromoglasnim aplauzima u… »
Radio 021 02.08.2025
„Pre nego sto sam došao u Beograd zvali su me iz berlinske policije da me upozore da Srbija nije bezbedna zemlja i da su ovde aktivne ruske službe. Reuters Ilja Jašin tokom razgovora u Beogradu „Mir-Ukrajini" i „Sloboda Rusiji". Tim plakatima i… »
Danas 02.08.2025
„Mir-Ukrajini“ i „Sloboda Rusiji“. Tim plakatima i gromoglasnim aplauzima u punoj sali MTS dvorane u Beogradu dočekan je Ilja Jašin, jedan od najistaknutijih ruskih opozicionara. „Strah ih je. Mnogi ga vole i vide u njemu spas, ali se plaše da ih neko ne… »
Južne vesti 02.08.2025
Reuters Ilja Jašin tokom razgovora u Beogradu „Mir-Ukrajini“ i „Sloboda Rusiji“. Tim plakatima i gromoglasnim aplauzima u punoj sali MTS dvorane u Beogradu dočekan je Ilja Jašin, jedan od najistaknutijih ruskih opozicionara. „Strah ih je. Mnogi ga vole i… »
NIN 02.08.2025
"Mir-Ukrajini" i "Sloboda Rusiji". Tim plakatima i gromoglasnim aplauzima u punoj sali MTS dvorane u Beogradu dočekan je Ilja Jašin, jedan od najistaknutijih ruskih opozicionara. "Strah ih je. Mnogi ga vole i vide u njemu spas, ali se plaše da ih neko ne… »
Vesti dana »

Samo snažna vojska garant sigurnosti: Vučić najavio spektakularni vojni prikaz 20. septembra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Istočni stražar" Rute: Nato će ojačati odbranu na svom istočnom krilu
Kurir pre 3 satajoš 3 povezane