Повезане вести

Потресна исповест чика Столета, Звездиног економа ком је умро син: "Хвала Терзићу, помогао ми је"

Потресна исповест чика Столета, Звездиног економа ком је умро син: "Хвала Терзићу, помогао ми је"

Телеграф 02.08.2025
Генерације фудбалера Црвене звезде памте Стојана Милановића, познатијег као Столе. Дугогодишњи економ клуба је за Звезда ТВ говорио о смрти свог сина, најтежем тренутку у његовом животу. Његов син Драган преминуо је у 55… »
"Хтео сам да напустим све, директор Терзић ме позвао и помогао": Звездин економ Столе о највећем болу у животу

"Хтео сам да напустим све, директор Терзић ме позвао и помогао": Звездин економ Столе о највећем болу у животу

Мондо 02.08.2025
Економ ФК Црвена звезда Стојан Милановић доживео је највећу породичну трагедију када му је прошле године преминуо син Драган, такође економ Звезде, у 55. години. Дуго се борио против тешке болести, а на његова смрт је умало… »
Потез звездана терзића који је спасао чика Столета: Чувени економ Црвене звезде открио важан детаљ после животне трагедије!…

Потез звездана терзића који је спасао чика Столета: Чувени економ Црвене звезде открио важан детаљ после животне трагедије!…

Курир 02.08.2025
Исповест Стојана Милановића о смрти свог сина Драгана, али и о Црвеној звезди, изазвала је велику реакцију спортске јавности у земљи. Тешка животна трагедија, губитак сина, много је утицала на чувеног Столета, економа, који је… »
Претужно: Легендарни економ Звезде говорио о смрти сина

Претужно: Легендарни економ Звезде говорио о смрти сина

Спорт клуб 02.08.2025
На Звездиној телевизији емитован је део разговора са легендарним клупским економом Стојаном Столетом Милановићем. Неизоставна тема било је и Столетово сећање на сина, прошле године преминулог економа Црвене звезде Драгана. Био… »
Потресна исповест човека без ког се у Звезди не може: Син му је преминуо, кроз сузе говорио о њему ВИДЕО

Потресна исповест човека без ког се у Звезди не може: Син му је преминуо, кроз сузе говорио о њему ВИДЕО

Нова 02.08.2025
Стојан Милановић, деценијски економ Црвене звезде, представља особу без које дан на Маракани не може да се замисли. Прошле године је легендарни чика Столе доживео тешку трагедију, када је у 55. години преминуо његов син Драган… »

Вести дана »