Povezane vesti

Potresna ispovest čika Stoleta, Zvezdinog ekonoma kom je umro sin: "Hvala Terziću, pomogao mi je"

Potresna ispovest čika Stoleta, Zvezdinog ekonoma kom je umro sin: "Hvala Terziću, pomogao mi je"

Telegraf pre 1 dan
Generacije fudbalera Crvene zvezde pamte Stojana Milanovića, poznatijeg kao Stole. Dugogodišnji ekonom kluba je za Zvezda TV govorio o smrti svog sina, najtežem trenutku u njegovom životu. Njegov sin Dragan preminuo je u 55. godini prošle godine. I on se… »
"Hteo sam da napustim sve, direktor Terzić me pozvao i pomogao": Zvezdin ekonom Stole o najvećem bolu u životu

"Hteo sam da napustim sve, direktor Terzić me pozvao i pomogao": Zvezdin ekonom Stole o najvećem bolu u životu

Mondo pre 21 sat
Ekonom FK Crvena zvezda Stojan Milanović doživeo je najveću porodičnu tragediju kada mu je prošle godine preminuo sin Dragan, takođe ekonom Zvezde, u 55. godini. Dugo se borio protiv teške bolesti, a na njegova smrt je umalo naterala njegovog oca se… »
Potez zvezdana terzića koji je spasao čika Stoleta: Čuveni ekonom Crvene zvezde otkrio važan detalj posle životne tragedije!…

Potez zvezdana terzića koji je spasao čika Stoleta: Čuveni ekonom Crvene zvezde otkrio važan detalj posle životne tragedije!…

Kurir pre 22 sata
Ispovest Stojana Milanovića o smrti svog sina Dragana, ali i o Crvenoj zvezdi, izazvala je veliku reakciju sportske javnosti u zemlji. Teška životna tragedija, gubitak sina, mnogo je uticala na čuvenog Stoleta, ekonoma, koji je ostao omiljen kroz… »
Pretužno: Legendarni ekonom Zvezde govorio o smrti sina

Pretužno: Legendarni ekonom Zvezde govorio o smrti sina

Sport klub pre 24 sata
Na Zvezdinoj televiziji emitovan je deo razgovora sa legendarnim klupskim ekonomom Stojanom Stoletom Milanovićem. Neizostavna tema bilo je i Stoletovo sećanje na sina, prošle godine preminulog ekonoma Crvene zvezde Dragana. Bio je omiljena ličnost u… »
Potresna ispovest čoveka bez kog se u Zvezdi ne može: Sin mu je preminuo, kroz suze govorio o njemu VIDEO

Potresna ispovest čoveka bez kog se u Zvezdi ne može: Sin mu je preminuo, kroz suze govorio o njemu VIDEO

Nova pre 24 sata
Stojan Milanović, decenijski ekonom Crvene zvezde, predstavlja osobu bez koje dan na Marakani ne može da se zamisli. Prošle godine je legendarni čika Stole doživeo tešku tragediju, kada je u 55. godini preminuo njegov sin Dragan Milanović. Dugogodišnji… »

Vesti dana »