Povezane vesti

„Rekli su mi da će i porodica snositi posledice“: Student Luka Stevanović iz kućnog pritvora za Danas o pritisku u istrazi…

„Rekli su mi da će i porodica snositi posledice“: Student Luka Stevanović iz kućnog pritvora za Danas o pritisku u istrazi…

Glas Šumadije pre 21 sat
Kako Luka Stevanović navodi za Danas, nakon sudske odluke za donošenje mere kućnog pritvora, oseća se kao životinja u kavezu, jer mu je uskraćeno osnovno ljudsko pravo – na slobodu kretanja. Prenosimo celu izjavu Luke Stevanovića za Danas: Naravno da se… »

Danas pre 1 dan
Naravno da se osećam kao životinja u kavezu zbog toga što mi je uskraćeno moje osnovno ljudsko pravo – na slobodu ketanja. Bez obzira što sam u krugu porodice i prijatelja, ne mogu slobodno da idem svojom zemljom koju toliko neizmerno volim, kaže Luka… »

Vesti dana »