Povezane vesti
„Rekli su mi da će i porodica snositi posledice“: Student Luka Stevanović iz kućnog pritvora za Danas o pritisku u istrazi…
Glas Šumadije 02.08.2025
Kako Luka Stevanović navodi za Danas, nakon sudske odluke za donošenje mere kućnog pritvora, oseća se kao životinja u kavezu, jer mu je uskraćeno osnovno ljudsko pravo – na slobodu kretanja. Prenosimo celu izjavu Luke Stevanovića za Danas: Naravno da se… »
„Rekli su mi da će i porodica snositi posledice“: Student Luka Stevanović iz kućnog pritvora za Danas o pritisku u istrazi…
Danas 01.08.2025
Naravno da se osećam kao životinja u kavezu zbog toga što mi je uskraćeno moje osnovno ljudsko pravo – na slobodu ketanja. Bez obzira što sam u krugu porodice i prijatelja, ne mogu slobodno da idem svojom zemljom koju toliko neizmerno volim, kaže Luka… »
Vesti dana »
Sednica o nepoverenju Vladi: Oštra rasprava opozicije i ministara, sutra nastavak (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 97 povezanih
Tinja sukob između dve zemlje koje su već u ratu! Desila se opasna eskalacija u moru, pljušte zloslutne pretnje: "Nema kompromisa!"
Blic pre 2 satajoš 44 povezane
'Požari potpuno nepredvidivi, teško ih je kontrolisati', kaže francuski ministar
BBC News pre 1 satjoš 32 povezane
(FOTO) Nizak vodostaj Dunava: Jedna od najvećih evropskih reka negde izgleda kao bara, a i kao Sahara
N1 Info pre 9 satijoš 6 povezanih