Повезане вести
Вучић о војсци: Показаћемо колико смо боље опремљени него некада
Недељник 02.08.2025
Председник државе Александар Вучић поручио је данас, на промоцији најмлађих потпоручника: „Ми ничије да дирамо нећемо, то вам гарантујем и као врховни комадант наших оружаних снага, али оно што је наше, оно што је Србија нећемо… »
Вучић: Ничије да дирамо нећемо, али оно што је наше нећемо дати ником
Правда 02.08.2025
Председник државе Александар Вучић поручио је данас, на промоцији најмлађих потпоручника: "Ми ничије да дирамо нећемо, то вам гарантујем и као врховни командант наших оружаних снага, али оно што је наше, оно што је Србија, нећемо… »
Вучић на промоцији поручио: Нећемо дирати никога, али Србију нећемо дати
Сербиан Невс Медиа 02.08.2025
Председник Србије Александар Вучић обратио се данас на промоцији најмлађих потпоручника Војске Србије у Београду, истакавши да Србија неће никога нападати, али да ће бранити своје. “Ми ничије да дирамо нећемо… али оно што је… »
Вучић на промоцији најмлађих официра поручио: Ничије да дирамо нећемо али оно што је наше нећемо дати никоме
Н1 Инфо 02.08.2025
"Ми ничије да дирамо нећемо, то вам гарантујем и као врховни комадант наших оружаних снага, али оно што је наше, оно што је Србија, нећемо дати никоме", поручио је на промоцији најмлађих потпоручника у Београду председник Србије… »
Вучић: Показаћемо колико смо боље опремљени него некада
Бета 02.08.2025
Председник државе Александар Вучић поручио је данас, на промоцији најмлађих потпоручника: "Ми ничије да дирамо нећемо, то вам гарантујем и као врховни комадант наших оружаних снага, али оно што је наше, оно што је Србија нећемо… »
Вучић: Оно што је наше, оно што је Србија, нећемо дати никоме
Нова 02.08.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас, на промоцији најмлађих потпоручника: "Ми ничије да дирамо нећемо, то вам гарантујем и као врховни комадант наших оружаних снага, али оно што је наше, оно што је Србија нећемо… »
Вучић: Показаћемо колико смо боље опремљени него некада
Радио сто плус 02.08.2025
“Ваши најближи моћи ће да вас виде за 45 дана када ћемо, после оних који су славили прогон и смрт српског народа, да славимо само наше јединство а не несрећу неких других”, рекао је Вучић на свечаности у касарни Војске Србије на… »
Вести дана »

Путин руководио вежбом стратешких нуклеарних снага; Украјина напала фабрике у Дагестану и Мордовији
РТС пре 14 минутајош 77 повезаних

Нишки студенти траже помоћ од грађана око превоза како би отишли и вратили се са скупа из Новог Сада
Јужне вести пре 1 сатјош 25 повезаних

Пљачка у Лувру: За седам минута украли накит 'непроцењиве' вредности
BBC News пре 29 минутајош 20 повезаних