Povezane vesti
Vučić o vojsci: Pokazaćemo koliko smo bolje opremljeni nego nekada
Nedeljnik pre 1 dan
Predsednik države Aleksandar Vučić poručio je danas, na promociji najmlađih potporučnika: „Mi ničije da diramo nećemo, to vam garantujem i kao vrhovni komadant naših oružanih snaga, ali ono što je naše, ono što je Srbija nećemo dati nikome“. „Vaši… »
Vučić: Ničije da diramo nećemo, ali ono što je naše nećemo dati nikom
Pravda pre 20 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić poručio je danas, na promociji najmlađih potporučnika: "Mi ničije da diramo nećemo, to vam garantujem i kao vrhovni komandant naših oružanih snaga, ali ono što je naše, ono što je Srbija, nećemo dati nikome", - Vaši… »
Vučić na promociji poručio: Nećemo dirati nikoga, ali Srbiju nećemo dati
Serbian News Media pre 20 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas na promociji najmlađih potporučnika Vojske Srbije u Beogradu, istakavši da Srbija neće nikoga napadati, ali da će braniti svoje. “Mi ničije da diramo nećemo… ali ono što je naše, ono što je Srbija… »
Vučić na promociji najmlađih oficira poručio: Ničije da diramo nećemo ali ono što je naše nećemo dati nikome
N1 Info pre 22 sata
"Mi ničije da diramo nećemo, to vam garantujem i kao vrhovni komadant naših oružanih snaga, ali ono što je naše, ono što je Srbija, nećemo dati nikome", poručio je na promociji najmlađih potporučnika u Beogradu predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Vaši… »
Vučić: Pokazaćemo koliko smo bolje opremljeni nego nekada
Beta pre 22 sata
Predsednik države Aleksandar Vučić poručio je danas, na promociji najmlađih potporučnika: "Mi ničije da diramo nećemo, to vam garantujem i kao vrhovni komadant naših oružanih snaga, ali ono što je naše, ono što je Srbija nećemo dati nikome". "Vaši… »
Vučić: Ono što je naše, ono što je Srbija, nećemo dati nikome
Nova pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas, na promociji najmlađih potporučnika: "Mi ničije da diramo nećemo, to vam garantujem i kao vrhovni komadant naših oružanih snaga, ali ono što je naše, ono što je Srbija nećemo dati nikome". „Vaši… »
Vučić: Pokazaćemo koliko smo bolje opremljeni nego nekada
Radio sto plus pre 21 sat
“Vaši najbliži moći će da vas vide za 45 dana kada ćemo, posle onih koji su slavili progon i smrt srpskog naroda, da slavimo samo naše jedinstvo a ne nesreću nekih drugih”, rekao je Vučić na svečanosti u kasarni Vojske Srbije na Banjici. “Ali ćemo”… »
Vesti dana »

Pljuskovi, oluje i grad: Do ovog datuma na snazi upozorenje za nepogode
Pravda pre 1 satjoš 20 povezanih

Sremski Karlovci domaćin obeležavanja 30 godina od akcije „Oluja“ – izmenjen režim saobraćaja
Ozon pre 1 satjoš 9 povezanih