Povezane vesti
Opozicioni odbornik iz Užica: Pripadnik obezbeđenja me je odgurnuo, a kolegi pokušao da otme telefon
N1 Info 02.08.2025
Predsednik odborničke grupe “Užička republika” Marko Radojičić ocenio je skandaloznim i nedopustivim to što je muškarac u ulozi privatnog obezbeđenja sprečavao odbornike opozicije da uđu prvo u zgradu, pa zatim i u salu Skupštine grada Užica kako bi… »
Odbornik Marko Radojičić o incidentu u Gradskoj kući u Užicu: Obezbeđenje me je odgurnulo, kolegi pokušali da otmu telefon…
Nova 02.08.2025
Predsednik odborničke grupe “Užička republika” Marko Radojičić jučerašnji događaj u Užicu nazvao je skandaloznim i nedopustivim jer je muškarac u ulozi privatnog obezbeđenja sprečavao odbornike opozicije da uđu prvo u zgradu, pa zatim i u salu Skupštine… »
Vesti dana »
Policija ušla u zgradu Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, pristiglo najmanje 10 marica FOTO, VIDEO
Nova pre 7 minutajoš 58 povezanih
Izgoreo kabinet tužioca TOK, spasen predmet u slučaju „Nadstrešnica“
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih
Tramp uzdrmao svetski poredak više nego bilo koji predsednik od Drugog svetskog rata: BBC urednica
BBC News pre 23 minutajoš 43 povezane
(Video) U Srbiju stiže avio-taksi! Vučić poručio iz Davosa: Presrećan sam zbog ugovora sa Arčer Avijacijom
Dnevnik pre 22 minutajoš 24 povezane
Uživo Forum u Davosu: Tramp: Amerika je odbranila Grenland u Drugom svetskom ratu, to je naša teritorija
Euronews pre 1 satjoš 43 povezane