Повезане вести
Отказан наступ Тање Савић: Певачицу сломила температура, ни инфузија није помогла
Свет & Скандал 02.08.2025
Певачица Тања Савић у последње време много је посвећена својој каријери и користи сваку прилику како би се кроз песму дружила са својим фановима. Ипак, некада се неке ствари испрече плановима певача, били они здравствене… »
Тања Савић отказала наступ због нарушеног здравља
Нова 02.08.2025
Певачица Тања Савић била је принуђена да откаже наступ у Цазину због нарушеног здравственог стања, иако је у град стигла планирајући да обрадује публику. Тања Савић се огласила путем Инстаграма. – Драги моји, толики сам пут… »
Тањи Савић нарушено здравствено стање Певачица прикована за кревет, хитно морала да откаже наступ
Ало 02.08.2025
Нарушено здравствено стање ју је спречило да одржи унапред заказани наступ. Тања Савић била је принуђена да откаже наступ у Цазину због нарушеног здравственог стања, иако је у град стигла планирајући да обрадује публику. Тим… »
Тања Савић отказала концерт: Све сам покушала, јако ми је жао...
Стори 02.08.2025
Певачица Тања Савић се огласила хитно на Инстаграму са вестима које су растужиле многе њене фанове. Због здравствених проблема била је приморана да откаже заказани концерт у Цазину. Иако је уложила максималан напор да наступ… »
Тања Савић хитно отказала наступ због нарушеног здравља! Огласила се из кревета: "Примила сам инфузију..."
Телеграф 02.08.2025
Певачица Тања Савић била је принуђена да откаже наступ у Цазину због нарушеног здравственог стања, иако је у град стигла планирајући да обрадује публику. Тања се огласила путем Инстаграма. - Драги моји, толики сам пут прешла… »
Тања Савић отказала наступ: Открила шта се десило: "Све сам покушала, јако ми је жао"
Блиц 02.08.2025
Певачица Тања Савић морала је да откаже наступ у Цазину због нарушеног здравља. Тања се овим поводом огласила путем Инстаграма. - Драги моји, толики сам пут прешла до Цазина да бих вечерас лежала у хотелу са температуром… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана