Povezane vesti

Tanja Savić otkazala nastup zbog narušenog zdravlja

Tanja Savić otkazala nastup zbog narušenog zdravlja

Nova pre 17 sati
Pevačica Tanja Savić bila je prinuđena da otkaže nastup u Cazinu zbog narušenog zdravstvenog stanja, iako je u grad stigla planirajući da obraduje publiku. Tanja Savić se oglasila putem Instagrama. – Dragi moji, toliki sam put prešla do Cazina da bih… »
Otkazan nastup Tanje Savić: Pevačicu slomila temperatura, ni infuzija nije pomogla

Otkazan nastup Tanje Savić: Pevačicu slomila temperatura, ni infuzija nije pomogla

Svet & Skandal pre 17 sati
Pevačica Tanja Savić u poslednje vreme mnogo je posvećena svojoj karijeri i koristi svaku priliku kako bi se kroz pesmu družila sa svojim fanovima. Ipak, nekada se neke stvari ispreče planovima pevača, bili oni zdravstvene prirode ili problemom u… »
Tanji Savić narušeno zdravstveno stanje Pevačica prikovana za krevet, hitno morala da otkaže nastup

Tanji Savić narušeno zdravstveno stanje Pevačica prikovana za krevet, hitno morala da otkaže nastup

Alo pre 20 sati
Narušeno zdravstveno stanje ju je sprečilo da održi unapred zakazani nastup. Tanja Savić bila je prinuđena da otkaže nastup u Cazinu zbog narušenog zdravstvenog stanja, iako je u grad stigla planirajući da obraduje publiku. Tim povodom, pevačica se… »
Tanja Savić otkazala koncert: Sve sam pokušala, jako mi je žao...

Tanja Savić otkazala koncert: Sve sam pokušala, jako mi je žao...

Story pre 21 sat
Pevačica Tanja Savić se oglasila hitno na Instagramu sa vestima koje su rastužile mnoge njene fanove. Zbog zdravstvenih problema bila je primorana da otkaže zakazani koncert u Cazinu. Iako je uložila maksimalan napor da nastup održi, visoka temperatura… »
Tanja Savić hitno otkazala nastup zbog narušenog zdravlja! Oglasila se iz kreveta: "Primila sam infuziju..."

Tanja Savić hitno otkazala nastup zbog narušenog zdravlja! Oglasila se iz kreveta: "Primila sam infuziju..."

Telegraf pre 20 sati
Pevačica Tanja Savić bila je prinuđena da otkaže nastup u Cazinu zbog narušenog zdravstvenog stanja, iako je u grad stigla planirajući da obraduje publiku. Tanja se oglasila putem Instagrama. - Dragi moji, toliki sam put prešla do Cazina da bih večeras… »
Tanja Savić otkazala nastup: Otkrila šta se desilo: "Sve sam pokušala, jako mi je žao"

Tanja Savić otkazala nastup: Otkrila šta se desilo: "Sve sam pokušala, jako mi je žao"

Blic pre 21 sat
Pevačica Tanja Savić morala je da otkaže nastup u Cazinu zbog narušenog zdravlja. Tanja se ovim povodom oglasila putem Instagrama. - Dragi moji, toliki sam put prešla do Cazina da bih večeras ležala u hotelu sa temperaturom. Toliko mi je krivo. Sve sam… »

Vesti dana »