Povezane vesti
Pokrajinski ombudsman za prava deteta Joland Korora smenjena bez objašnjenja
In medija 02.08.2025
Na sednici Skupštine Vojvodine pokrajinski ombudsman za prava deteta Joland Korora smenjena je sa te funkcije. Sam dokument, odnosno razrešenje, nije dobila ni tri dana nakon smene, ali ni objašnjenje zašto je to učinjeno. Pored objašnjenja, kako kaže za… »
Bez datog obrazloženja: AP Vojvodina smenila ombudsmana za prava deteta Joland Kororu, koja se 20 godina bori za decu u…
Nova ekonomija 02.08.2025
Na sednici Skupštine Vojvodine pokrajinski ombudsman za prava deteta Joland Korora smenjena je sa te funkcije. Sam dokument, odnosno razrešenje, nije dobila ni tri dana nakon smene, ali ni objašnjenje zašto je to učinjeno. Pored objašnjenja, kako kaže za… »
Vesti dana »
Uhapšen osumnjičeni diler u Ćupriji: Nađeno mu skoro hiljadu psihoaktivnih tableta, 2 kile droge i pištolj
Euronews pre 37 minutajoš 56 povezanih
Angelina Topić za RTS: Presrećna sam, u mojoj karijeri se ovakve situacij nisu dešavale
RTS pre 12 minutajoš 37 povezanih
Zašto proleće počinje 20, a ne 21. marta, kako su brojne generacije učile u školi: Evo objašnjenja i još nešto - stizaće nam i 19. marta!
Blic pre 2 satajoš 54 povezane
"Ovo će omogućiti da SAD ostanu energetski dominantne": Amerika ukida sankcije na Iransku naftu?
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane