Povezane vesti

"Plakao sam, ne stidim se" Boris Režak prvi put otkrio zašto se povukao sa estrade: Ta pesma me je vratila na velika vrata!

"Plakao sam, ne stidim se" Boris Režak prvi put otkrio zašto se povukao sa estrade: Ta pesma me je vratila na velika vrata!

Kurir pre 22 sata
Boris Režak se nakon vrtoglave popularnosti naglo povukao sa javne scene i napustio estradu. Kada se nakon nekoliko godina ponovo vratio u muzičke vode, otkrio je razloge i priznao zašto je nestao. Režak je govorio šta je presudilo da nestane sa estrade… »
"Plakao sam, ne stidim se": Pevač godinama nije bio na estradi, a onda se vratio: Sad prvi put progovorio što ga nije bilo

"Plakao sam, ne stidim se": Pevač godinama nije bio na estradi, a onda se vratio: Sad prvi put progovorio što ga nije bilo

Blic pre 23 sata
Pevač Boris Režak godinama se nije pojavljivao u javnosti, a onda se vratio na estradu i sada je progovorio o svemu. Boris je prvi put otkrio razloge zbog kojih se bio povukao sa scene. - Meni je zapravo postalo zanimljivo u poslednje tri godine, kada… »

Vesti dana »