Povezane vesti
Ivana došla u Hrvatsku na odmor, pa ostala u šoku šta su joj uradili od skupocenog Audija: "Ne znam zašto mi je to neko uradio"…
Blic 02.08.2025
Ivana Dumančić, poreklom iz Pakraca, a zaposlena u Nemačkoj, doživela je šokantan incident tokom odmora u rodnom gradu. Nepoznati vandali su u noći između utorka i srede njen automobil polili crnom bojom, pričinivši veliku materijalnu štetu. Slučaj je… »
Ivana došla u Hrvatsku na odmor, pa zatekla šokantan prizor na parkingu: Auto joj potpuno uništili!
Telegraf 02.08.2025
Ivani Dumančić, Pakračanki zaposlenoj u Nemačkoj, odmor u rodnom gradu pretvorio se u neviđenu, nesvakidašnju i sramotnu dramu, prenosi Moj Portal. Naime, preko noći neko je njen automobil uništio crnom bojom! Incident se dogodio u noći između utorka i… »
Vesti dana »

Vučić: Čeka nas ne lagan dan u Kopenhagenu i razgovori sa Ruteom, Mercom, Meloni, Makronom...
N1 Info pre 7 minutajoš 34 povezane

(Foto, video) Kopaonik pod snegom! Temperatura pala na -2, veje li veje!
Blic pre 52 minutajoš 40 povezanih

Dojave o bombama u više osnovnih škola u Novom Sadu i drugim mestima u Vojvodini
Beta pre 3 minutajoš 21 povezana

Drama u prijepoljskim školama: Dojava o postavljenoj bombi u tri ustanove, deca vraćena kućama a jedinice MUP-a na licu mesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 32 minutajoš 15 povezanih

Dva aviona se sudarila na pisti aerodroma La Gvardija u Njujorku, ima povređenih
NIN pre 33 minutajoš 13 povezanih