Повезане вести
Вучић напао коалиционе партнере: „СПС и СДП само кукумавче, а не износе јасне ставове“
Недељник 02.08.2025
Председник државе Александар Вучић изјавио је данас да се (Социјалистичка партија Србије (СПС) и СДП Расима Љајића) мањи партнери у коалиционој влади око Српске напредне странке (СНС) „увек жале да им је тешко мада имају све… »
Шта је поручио Вучић коалиционим партнерима: "Свиђа им се - свиђа, не свиђа им се - баш ме брига"
Радио 021 02.08.2025
Председник Србије Александар Вучић каже да се Социјалистичка партија Србије и СДП Расима Љајића "увек жале да им је тешко мада имају све привилегије, од директорским места, а никад нису изнели јасан став о нечему". СПС и СДП… »
Вучић: Кукумавчења СДС-а и СПС-а на дневном нивоу ме не занимају
Н1 Инфо 02.08.2025
Председник државе Александар Вучић изјавио једа се (Социјалистичка партија Србије и СДП Расима Љајића) мањи партнери у коалиционој влади око Српске напредне странке "увек жале да им је тешко мада имају све привилегије, од… »
Вучић: СПС и СДПС само кукумавче, а не износе јасне ставове
Бета 02.08.2025
Председник државе Александар Вучић изјавио је данас да се Социјалистичка партија Србије (СПС) и Социјалдемократска партија Србије (СДПС) Расима Љајића, мањи партнери у коалиционој влади око Српске напредне странке (СНС), "увек… »
"Не спавају ноћима, увек им је нешто тешко": Вучић о коалиционим партнерима Дачићу и Љајићу: "Они су направили ту унутрашњу…
Блиц 02.08.2025
Председник Србије Александар Вучић је у току данашњег обраћања прокоментарисао однос са коалиционим партнерима СДП Расима Љајића и СПС Ивице Дачића. - Кад причате о СДП-у, кад причате о СПС-у, ево овде је Дачић, овде су сви. А… »
Вучић: СПС и СДПС само кукумавче, а не износе јасне ставове
Радио сто плус 02.08.2025
“Ни СПС, ни СДП, ни Зукорлићева и сви остали. На милион напада на мене иде један на њих, отприлике то је пропорција”, рекао је Вучић, после седнице Савета за националну безбедност, на захтев да прокоментарише став Љајићеве… »
„Свиђа им се – не свиђа им се, баш ме брига“: Вучић напао коалиционе партнере, ко то само кукумавчи?
Данас 02.08.2025
Председник државе Александар Вучић изјавио је данас да се (Социјалистичка партија Србије (СПС) и СДП Расима Љајића) мањи партнери у коалиционој влади око Српске напредне странке (СНС) „увек жале да им је тешко мада имају све… »
Вести дана »

Вучић: Новим законом за већину објеката цена легализације од 100 до 500 евра
Данас пре 33 минутајош 40 повезаних

Црно-бели славили над кингсима: Након пораза Партизан уписао победу у Аустралији
Дневник пре 28 минутајош 23 повезане

Трамп Авганистану: Ако нам не вратите базу лоше ствари ће се догодити
Правда пре 13 минутајош 13 повезаних