Povezane vesti
Vučić napao koalicione partnere: „SPS i SDP samo kukumavče, a ne iznose jasne stavove“
Nedeljnik pre 1 dan
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da se (Socijalistička partija Srbije (SPS) i SDP Rasima Ljajića) manji partneri u koalicionoj vladi oko Srpske napredne stranke (SNS) „uvek žale da im je teško mada imaju sve privilegije, od… »
Šta je poručio Vučić koalicionim partnerima: "Sviđa im se - sviđa, ne sviđa im se - baš me briga"
Radio 021 pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da se Socijalistička partija Srbije i SDP Rasima Ljajića "uvek žale da im je teško mada imaju sve privilegije, od direktorskim mesta, a nikad nisu izneli jasan stav o nečemu". SPS i SDP Srbije Rasima Ljajića su… »
Vučić: Kukumavčenja SDS-a i SPS-a na dnevnom nivou me ne zanimaju
N1 Info pre 1 dan
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio jeda se (Socijalistička partija Srbije i SDP Rasima Ljajića) manji partneri u koalicionoj vladi oko Srpske napredne stranke "uvek žale da im je teško mada imaju sve privilegije, od direktorskim mesta, a nikad… »
Vučić: SPS i SDPS samo kukumavče, a ne iznose jasne stavove
Beta pre 1 dan
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da se Socijalistička partija Srbije (SPS) i Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) Rasima Ljajića, manji partneri u koalicionoj vladi oko Srpske napredne stranke (SNS), "uvek žale da im je teško mada… »
"Ne spavaju noćima, uvek im je nešto teško": Vučić o koalicionim partnerima Dačiću i Ljajiću: "Oni su napravili tu unutrašnju…
Blic pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u toku današnjeg obraćanja prokomentarisao odnos sa koalicionim partnerima SDP Rasima Ljajića i SPS Ivice Dačića. - Kad pričate o SDP-u, kad pričate o SPS-u, evo ovde je Dačić, ovde su svi. A reći ću vam nešto i za… »
Vučić: SPS i SDPS samo kukumavče, a ne iznose jasne stavove
Radio sto plus pre 1 dan
“Ni SPS, ni SDP, ni Zukorlićeva i svi ostali. Na milion napada na mene ide jedan na njih, otprilike to je proporcija”, rekao je Vučić, posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, na zahtev da prokomentariše stav Ljajićeve stranke povodom događaja u… »
„Sviđa im se – ne sviđa im se, baš me briga“: Vučić napao koalicione partnere, ko to samo kukumavči?
Danas pre 1 dan
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da se (Socijalistička partija Srbije (SPS) i SDP Rasima Ljajića) manji partneri u koalicionoj vladi oko Srpske napredne stranke (SNS) „uvek žale da im je teško mada imaju sve privilegije, od… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 68 povezanih

Tri decenije od „Oluje“: Večeras obeležavanje najvećeg egzodusa u Evropi posle Drugog svetskog rata
Sputnik pre 1 satjoš 37 povezanih

RHMZ upozorava na vremenske nepogode, narandžasti meteo-alarm u delovima Srbije
RTS pre 3 satajoš 41 povezana

U Pavlovcu na slavu od pečenja se otrovalo više od 15 lica, među njima ima i dece
ROMinfomedia pre 57 minutajoš 21 povezana