Povezane vesti

Lekleru pol pozicija u Mađarskoj

RTS pre 31 minuta
Vozač Ferarija Šarl Lekler priredio je veliko iznenađenje osvajanjem pol pozicije u kvalifikacijama za Veliku nagradu Mađarske, ispred favorizovanih Meklarenovih vozača, Oskara Pijastrija i Landa Norisa. U veoma uzbudljivoj završnici na stazi… »
Iznenađenje na hungaroringu: Lekler u poslednjem krugu do pol pozicije u Mađarskoj

Iznenađenje na hungaroringu: Lekler u poslednjem krugu do pol pozicije u Mađarskoj

Kurir pre 2 sata
Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Mađarske, pošto je bio najbrži u kvalifikacijama. Drugo i treće mesto zauzeli su vozači Meklarena Oskar Pjastri, sa 0,026 sekundi zaostatka, i Lando Noris, sa 0,041… »
Hamilton surov prema sebi: "Beskoristan sam!"

Hamilton surov prema sebi: "Beskoristan sam!"

Sportske.net pre 2 sata
Vozač Ferarija Luis Hamilton rekao je da je "beskoristan" i da bi ekipa "verovatno trebalo da promeni vozača", posle današnjih razočaravajućih kvalifikacija u trci za Veliku nagradu Mađarske, u kojima je zauzeo 12. mesto. Sedmostruki svetski šampion je… »
Hamilton otvorio dušu: Ferari neka me izbaci iz tima!

Hamilton otvorio dušu: Ferari neka me izbaci iz tima!

Euronews pre 3 sata
Jedan od najboljih vozača Formule 1 svih vremena Luis Hamilton posle 12. pozicije u kvalifikacijama za Veliku nagradu Mađarske na Hungaroringu tražio je od Ferarija da ga sklone iz tima. Inače, u njegovoj bogatoj karijeri, ovo je Britancu najgori… »
„Beskoristan sam…“: Šokantna izjava Hamiltona, „zahteva“ od Ferarija da ga otpusti

„Beskoristan sam…“: Šokantna izjava Hamiltona, „zahteva“ od Ferarija da ga otpusti

Nova pre 2 sata
Vozač Ferarija, Luis Hamilton, rekao je da je "beskoristan" uputio je šokatne reči posle kvalifikacija u trci za Veliku nagradu Mađarske. Sedmostruki svetski šampion je ove godine posle 12 sezona u Mercedesu prešao u Ferari, ali se nije najbolje snašao u… »
Hamilton: Beskoristan sam, Ferari verovatno mora da promeni vozača

Sportski žurnal pre 2 sata
Ekipa nema problema, videli ste da je automobil na pol poziciji. Vozač Ferarija Luis Hamilton rekao je da je beskoristan i da bi ekipa „verovatno trebalo da promeni vozača”, posle današnjih razočaravajućih kvalifikacija u trci za Veliku nagradu Mađarske… »
"Beskoristan sam, dajte mi otkaz": Luis Hamilton stao pred kamere i naribao samog sebe

"Beskoristan sam, dajte mi otkaz": Luis Hamilton stao pred kamere i naribao samog sebe

Mondo pre 3 sata
Šarl Lekler iz Ferarija osvojio je potpuno neočekivano pol-poziciju na Velikoj nagradi Mađarske, dok je njegov klupski kolega Luis Hamilton imao još jedne razočaravajuće kvalifikacije. Sedmostruki šampion Formule 1 ne može da se se "sastavi" od kada je… »

Radio sto plus pre 3 sata
Sedmostruki svetski šampion je ove godine posle 12 sezona u Mercedesu prešao u Ferari, ali se nije najbolje snašao u prvom delu sezone pošto u prvih 13 trka nije imao nijedan plasman na pobedničko postolje. On je današnje kvalifikacije na Hungaroringu… »

Sportski žurnal pre 4 sati
Drugo i treće mesto zauzeli su vozači Meklarena, vodeći u generalnom plasmanu Oskar Pjastri i Lando Noris. Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Mađarske. Vozač iz Monaka je u kvalifikacijama na stazi… »
Šarl Lekler najbrži u kvalifikacijama za VN Mađarske: Dvojac Meklarena izvisio za pol poziciju

Šarl Lekler najbrži u kvalifikacijama za VN Mađarske: Dvojac Meklarena izvisio za pol poziciju

Euronews pre 4 sati
Lando Noris i Oskar Pjastri dominirali su na treninzima na Hungaroringu, juče i danas, ali ni prvi ni drugi vozač Meklarena neće sa najbolje pozicije startovati u sutrašnjoj, glavnoj, zvaničnoj i jedino bodovanoj trci za Veliku nagrade Mađarske (15.00… »
Luis Hamilton tražio od Ferarija da ga skloni iz tima

Luis Hamilton tražio od Ferarija da ga skloni iz tima

Sport klub pre 4 sati
Sedmostrukom prvaku sveta teško pada nova realnost. Posle još jednog teškog dana na poslu i 12. pozicije na kvalifikacijama pred sutrašnji start Velike nagrade Mađarske, Luis Hamilton javno je zatražio od Ferarija da ga – otpusti. Bio je to najgori… »
Hamilton vidno razočaran: "Beskoristan sam" VIDEO

Hamilton vidno razočaran: "Beskoristan sam" VIDEO

B92 pre 4 sati
Luis Hamilton se oglasio posle borbe za pol poziciju za Veliku nagradu Mađarske. Hamilton je imao 12. najbolje vreme sa 1:15.702 u kvalifikacijama na stazi Hungaroring. Nije bio zadovoljan kako je vozio. "Ja sam beskoristan, apsolutno beskoristan. Tim… »

B92 pre 4 sati
Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Mađarske, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama. Lekler je u kvalifikacijama na Hungaroringu ostvario rezultat od 1:15,372 minuta. Drugo i treće mesto zauzeli… »
Lekler u poslednjem krugu „ukrao“ pol na Hungaroringu

Lekler u poslednjem krugu „ukrao“ pol na Hungaroringu

Sport klub pre 5 sati
Apsolutno spektakularno je Šarl Lekler završio kvalifikacije na Hungaroringu i u poslednjem krugu osvojio pol poziciju. Ni sam Lekler nije očekivao ono što se dogodilo. „Mama mia“ čulo se sa timskog radija kada je vozač Ferarija shvatio da je pobedio sve… »
Veliko iznenađenje u Formuli 1: Ni Šarl Lekler nije verovao šta je uradio

Veliko iznenađenje u Formuli 1: Ni Šarl Lekler nije verovao šta je uradio

Mondo pre 5 sati
Vozač Ferarija Šarl Lekler napravio je veliko iznenađenje u kvalifikacijama za Veliku nagradu Mađarske Formule 1. Lekler je osvojio pol-poziciju danas na Hungaroringu, da je i sam bio šokira. "Štaaaa?", ponavljao je svom timu kada su ga obavestili da je… »
Senzacionalni Lekler parkirao Ferari ispred Meklarenovaca u Mađarskoj!

Senzacionalni Lekler parkirao Ferari ispred Meklarenovaca u Mađarskoj!

Sportske.net pre 5 sati
Vozač Ferarija Šarl Lekler pobednik je kvalifikacija za Veliku nagradu Mađarske na stazi Hungaroring. Niko nije mogao da predvidi ovakav scenario, jer se Ferari muči od početka sezone i daleko je od Meklarena, ali je ovoga puta momak iz Monaka iza sebe… »

Radio sto plus pre 5 sati
Lekler je u kvalifikacijama na Hungaroringu ostvario rezultat od 1:15,372 minuta. Drugo i treće mesto zauzeli su vozači Meklarena Oskar Pjastri, sa 0,026 sekundi zaostatka, i Lando Noris, sa 0,041 sekundom zaostatka. Četvrti je bio Džordž Rasel iz… »
Pjastri najbrži na poslednjem treningu u Mađarskoj! Vozač Meklarena sprema za kvalifikacije na Hungaroringu

Pjastri najbrži na poslednjem treningu u Mađarskoj! Vozač Meklarena sprema za kvalifikacije na Hungaroringu

Kurir pre 6 sati
Pjastri je na trećem treningu na Hungaroringu ostvario rezultat od 1:14,916 minuta. Drugo mesto sa 0,032 sekunde zaostatka zauzeo je njegov timski kolega Lando Noris, koji je bio najbrži na prva dva treninga, dok je treći bio vozač Ferarija Šarl Lekler… »
Hungaroring: Pjastri najbrži na trećem treningu

Hungaroring: Pjastri najbrži na trećem treningu

Sportski žurnal pre 8 sati
Drugo mesto osvojio Noris, treće lekler, četvrto Hamilton…. Vozač Meklarena Oskar Pjastri bio je najbrži na trećem treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Mađarske. On je ostvario rezultat od 1:14,916 minuta. Drugo mesto sa 0,032 sekunde zaostatka… »
Pjastri najbrži na trećem treningu na Hungaroringu

Pjastri najbrži na trećem treningu na Hungaroringu

Radio sto plus pre 8 sati
Pjastri je na trećem treningu na Hungaroringu ostvario rezultat od 1:14,916 minuta. Drugo mesto sa 0,032 sekunde zaostatka zauzeo je njegov timski kolega Lando Noris, koji je bio najbrži na prva dva treninga, dok je treći bio vozač Ferarija Šarl Lekler… »
Pjastri najbrži na poslednjem treningu na Hungaroringu

Pjastri najbrži na poslednjem treningu na Hungaroringu

B92 pre 8 sati
Vozač Meklarena Oskar Pjastri bio je najbrži na trećem treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Mađarske. Pjastri je na trećem treningu na Hungaroringu ostvario rezultat od 1:14,916 minuta. Drugo mesto sa 0,032 sekunde zaostatka zauzeo je njegov… »
Pjastri izbio na čelo pred kvalifikacije na „Hungaroringu“

Pjastri izbio na čelo pred kvalifikacije na „Hungaroringu“

Sport klub pre 9 sati
Posle dana u kojem je Lando Noris bio najbrži na oba slobodna treninga, njegov timski kolega Oskar Pjastri zabeležio je najbolje vreme na poslednjem treningu pred 14. trku sezone Formule 1, Veliku nagradu Mađarske. Australijanac je bio najbrži na… »
"Biće i suza, zdravo je..." Hamilton najavio emotivan period na kraju sezone

"Biće i suza, zdravo je..." Hamilton najavio emotivan period na kraju sezone

Kurir pre 15 sati
Britanac je prethodno priznao da je njegova prva sezona u Ferariju bila prava borba. Luis Hamilton je ove godine iznenada posle 12 godina napustio Mercedes i prešao u Ferari, ali u prvom delu sezone u 13 trka nije ostvario očekivane rezultate i nije imao… »

Vesti dana »