Povezane vesti

Šef ukrajinskih obaveštajaca preživeo 20 atentata: Glavna obaveštajna uprava uvela dodatne mere bezbednosti

Šef ukrajinskih obaveštajaca preživeo 20 atentata: Glavna obaveštajna uprava uvela dodatne mere bezbednosti

Kurir pre 17 sati
Načelnik Glavne obaveštajne uprave službe Ministarstva odbrane Ukrajine Kirilo Budanov izjavio je danas da je bio meta oko 20 atentata. "Ne znam tačan broj, ali sigurno je da ih je bilo više od deset. Iskreno mislim, negde oko 20", rekao je Budanov… »
Šef ukrajinskih obaveštajaca Budanov: "Preživeo sam oko 20 atentata, a posledice rata osećaće se još mnogo godina širom sveta"…

Šef ukrajinskih obaveštajaca Budanov: "Preživeo sam oko 20 atentata, a posledice rata osećaće se još mnogo godina širom sveta"…

Blic pre 18 sati
Načelnik Glavne obaveštajne uprave službe Ministarstva odbrane Ukrajine, Kiril Budanov, izjavio je danas da je bio meta oko 20 atentata. - Ne znam tačan broj, ali sigurno je da ih je bilo više od deset. Iskreno mislim, negde oko 20 - rekao je Budanov… »
Šef ukrajinske vojne obaveštajne službe: Preživeo sam oko 20 atentata

Šef ukrajinske vojne obaveštajne službe: Preživeo sam oko 20 atentata

Euronews pre 18 sati
Načelnik Glavne obaveštajne uprave službe Ministarstva odbrane Ukrajine, Kirilo Budanov, izjavio je danas da je bio meta oko 20 atentata. "Ne znam tačan broj, ali sigurno je da ih je bilo više od deset. Iskreno mislim, negde oko 20", rekao je Budanov… »
Šokantno otkriće iz Kijeva: Šef obaveštajaca preživeo 20 atentata; Sada imaju novu metu

Šokantno otkriće iz Kijeva: Šef obaveštajaca preživeo 20 atentata; Sada imaju novu metu

B92 pre 18 sati
Načelnik Glavne obaveštajne uprave službe Ministarstva odbrane Ukrajine, Kirilo Budanov, izjavio je danas da je bio meta oko 20 atentata. "Ne znam tačan broj, ali sigurno je da ih je bilo više od deset. Iskreno mislim, negde oko 20", rekao je Budanov… »
Ukrajinski zvaničnik: Preživeo sam 20-ak atentata

Ukrajinski zvaničnik: Preživeo sam 20-ak atentata

N1 Info pre 19 sati
Dramatična ispovest šefa ukrajinske obaveštajne službe! Preživeo 20 pokušaja atentata – otrovali i njegovu suprugu!

Dramatična ispovest šefa ukrajinske obaveštajne službe! Preživeo 20 pokušaja atentata – otrovali i njegovu suprugu!

Alo pre 19 sati
Kirilo Budanov tvrdi da je bio meta čak 20 atentata. Njegova supruga otrovana teškim metalima, obaveštajci pojačali mere bezbednosti. Šef Glavne obaveštajne uprave Ministarstva odbrane Ukrajine, Kirilo Budanov, izneo je danas šokantnu tvrdnju da je do… »

Vesti dana »