Повезане вести

Шеф украјинских обавештајаца преживео 20 атентата: Главна обавештајна управа увела додатне мере безбедности

Шеф украјинских обавештајаца преживео 20 атентата: Главна обавештајна управа увела додатне мере безбедности

Курир 02.08.2025
Начелник Главне обавештајне управе службе Министарства одбране Украјине Кирило Буданов изјавио је данас да је био мета око 20 атентата. "Не знам тачан број, али сигурно је да их је било више од десет. Искрено мислим, негде око… »
Шеф украјинских обавештајаца Буданов: "Преживео сам око 20 атентата, а последице рата осећаће се још много година широм света"…

Шеф украјинских обавештајаца Буданов: "Преживео сам око 20 атентата, а последице рата осећаће се још много година широм света"…

Блиц 02.08.2025
Начелник Главне обавештајне управе службе Министарства одбране Украјине, Кирил Буданов, изјавио је данас да је био мета око 20 атентата. - Не знам тачан број, али сигурно је да их је било више од десет. Искрено мислим, негде око… »
Шеф украјинске војне обавештајне службе: Преживео сам око 20 атентата

Шеф украјинске војне обавештајне службе: Преживео сам око 20 атентата

Еуроневс 02.08.2025
Начелник Главне обавештајне управе службе Министарства одбране Украјине, Кирило Буданов, изјавио је данас да је био мета око 20 атентата. "Не знам тачан број, али сигурно је да их је било више од десет. Искрено мислим, негде око… »
Шокантно откриће из Кијева: Шеф обавештајаца преживео 20 атентата; Сада имају нову мету

Шокантно откриће из Кијева: Шеф обавештајаца преживео 20 атентата; Сада имају нову мету

Б92 02.08.2025
Начелник Главне обавештајне управе службе Министарства одбране Украјине, Кирило Буданов, изјавио је данас да је био мета око 20 атентата. "Не знам тачан број, али сигурно је да их је било више од десет. Искрено мислим, негде око… »
Украјински званичник: Преживео сам 20-ак атентата

Украјински званичник: Преживео сам 20-ак атентата

Н1 Инфо 02.08.2025
Драматична исповест шефа украјинске обавештајне службе! Преживео 20 покушаја атентата – отровали и његову супругу!

Драматична исповест шефа украјинске обавештајне службе! Преживео 20 покушаја атентата – отровали и његову супругу!

Ало 02.08.2025
Кирило Буданов тврди да је био мета чак 20 атентата. Његова супруга отрована тешким металима, обавештајци појачали мере безбедности. Шеф Главне обавештајне управе Министарства одбране Украјине, Кирило Буданов, изнео је данас… »

Вести дана »