Povezane vesti

"Dolazi mi logoped, Na terapiji sam": Žika Jakšić prvi put o zdravstvenom problemu: Otkrio i da li se vraća na male ekrane

"Dolazi mi logoped, Na terapiji sam": Žika Jakšić prvi put o zdravstvenom problemu: Otkrio i da li se vraća na male ekrane

Blic pre 1 dan
Voditelj Žika Jakšić progovorio je prvi put o zdravstvenom problemu sa kojim se suočio, te je sada objasnio da mu redovno dolazi logoped sa kojim vežba, a ima i određenu terapiju. Žika naime, tvrdi da se sada dobro oseća, a kako smo ranije pisali, zbog… »
Osećam se sve bolje, vraćam se na posao: Oglasio se Žika Jakšić, težak period je konačno iza njega

Osećam se sve bolje, vraćam se na posao: Oglasio se Žika Jakšić, težak period je konačno iza njega

Svet & Skandal pre 15 sati
Producent i voditelj emisije „Nikad nije kasno“ Žika Jakšić zabrinuo je javnost kada je u medije dospela vest da mu je naglo pozlilo. On je nekoliko dana proveo u bolnici, da bi se nakon izlaska iz bolnice saznalo da je Jakšić imao moždani udar. Po prvi… »
Prvo oglašavanje žike jakšića nakon moždanog udara Progovorio o zdravstvenom stanju, pa otkrio kada se vraća na male ekrane!…

Prvo oglašavanje žike jakšića nakon moždanog udara Progovorio o zdravstvenom stanju, pa otkrio kada se vraća na male ekrane!…

Alo pre 16 sati
Sada tvrdi da se sada dobro oseća, a zbog zdravstvenog problema sa krvnim sudovima završio je u bolnici, te se kod kuće oporavlja već neko vreme. Žika Jakšić progovorio je prvi put o zdravstvenom problemu sa kojim se suočio. Kako je poznato, voditelju je… »
Žika Jakšić se oporavlja od moždanog udara: Svaki dan mi dolazi logoped, ide na bolje

Žika Jakšić se oporavlja od moždanog udara: Svaki dan mi dolazi logoped, ide na bolje

Hello pre 17 sati
Žika Jakšić se oporavlja od moždanog udara koji je doživeo pre nekoliko nedelja. Kada mu je pozlilo hitno je smešten na intenzivnu negu bolnice Sveti Sava u Beogradu, koja je specijalizovana za ovu vrstu zdravstvenih problema. Prethodnih dana mogle su se… »
Prvo oglašavanje Žike Jakšića nakon hospitalizacije: Otkrio detalje zdravstvenog stanja, ima probleme sa govorom

Prvo oglašavanje Žike Jakšića nakon hospitalizacije: Otkrio detalje zdravstvenog stanja, ima probleme sa govorom

Mondo pre 17 sati
Žika Jakšić, poznati voditelj i tvorac emisije "Nikad nije kasno", nedavno je imao zdravstvene tegobe povezane sa krvnim sudovima, zbog čega je morao da bude hospitalizovan. Nakon kraće pauze, ponovo se pojavio na televiziji i podelio sa gledaocima kako… »
Oglasio se Žika Jakšić prvi put nakon moždanog udara: Muzičar otkrio detalje oporavka, evo da li se vraća na male ekrane

Oglasio se Žika Jakšić prvi put nakon moždanog udara: Muzičar otkrio detalje oporavka, evo da li se vraća na male ekrane

Kurir pre 17 sati
Voditelj i autor emisije "Nikad nije kasno", Žika Jakšić, susreo se nedavno sa problemima sa krvnim sudovima zbog čega je bio hospitalizovan. Sada se pojavio na malim ekranima i otkrio kako se oseća. Iako muzičar nije želeo da se pojavljuje u javnosti… »
"Dolazi mi logoped svakog dana" Prvo oglašavanje Žike Jakšića o zdravstvenom problemu: Imam terapije...

"Dolazi mi logoped svakog dana" Prvo oglašavanje Žike Jakšića o zdravstvenom problemu: Imam terapije...

Telegraf pre 17 sati
Voditelj i autor popularne emisije "Nikad nije kasno", Žika Jakšić, prvi put je otvoreno progovorio o zdravstvenom problemu zbog kojeg se povukao iz javnosti na neko vreme. Kako je potvrdio, već neko vreme je na kućnom lečenju, a deo terapije uključuje i… »

Vesti dana »