Повезане вести
Глумац после три године признао да је сексуално узнемиравао жене које су га пријавиле
Б92 02.08.2025
Глумац Гери Бјуси, познати 81-годишњак, суочава се са оптужбама за узнемиравање жена на једном од догађаја где су фанови дошли да га упознају и разговарају с њим. Оно што је требало да буде три дана слављења филмске легенде… »
Глумац након 3 године признао да је полно узнемиравао жене: Све се дешавало на једном јавном догађају, сада се каје
Курир 02.08.2025
Глумац Гери Бјуси , познати 81-годишњак, суочава се са оптужбама за узнемиравање жена на једном од догађаја где су фанови дошли да га упознају и разговарају с њим. Оно што је требало да буде три дана слављења филмске… »
Тачно је, хватао сам их за задњице: Срамотан снимак славног глумца из суднице, признао да је узнемиравао жене
Мондо 02.08.2025
Пре три године је објављено да је легенда филмова "Смртоносно оружје" и "Предатор", глумац Гери Бјуси, узнемиравао жене на конвенцији у Њу Џерзију. Бјуси (81) се појавио на конвенцији како би се сликао и причао са фановима, а… »
Вести дана »
Знате ли када је Воша последњи пут славила на "Маракани", а када је уписала "дуплу победу" над Црвеном звездом?!
Спортске.нет пре 3 минутајош 93 повезане
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 1 сатјош 51 повезана
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 3 сатајош 31 повезана
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 4 сатијош 41 повезана