Povezane vesti
"Sumnjam na ćerku moje bivše cimerke iz Zadruge" Oglasila se Maja Marinković nakon što je opljačkana u Budvi
Telegraf pre 1 dan
Rijaliti učesnica Maja Marinković oglasila se nakon neprijatnog incidenta koji je doživela tokom odmora u Budvi. Naime, dok je bila u noćnom provodu, Maji je ukradena torbica sa ličnim dokumentima, novcem, kreditnim karticama i vrednostima koje je ponela… »
Znam da je to bila ona: Maja Marinković opljačkana, za sve optužila ćerku učesnice Zadruge
Svet & Skandal pre 14 sati
Maja Marinković doživela je dramu na letovanju u Budvi kada je shvatila da je opljačkana u noćnom provodu. Bivšoj zadrugarki ukradena je torbica u kojoj su se nalazila dokumenta i novac. Ona je bila veoma uznemirena kada je shvatila da nema njenih… »
Maja Marinković veruje da ju je opljačkala ćerka od učesnice zadruge 6 a.Ć.! Bacila sve sumnje na tu devojku i njenog dečka…
Kurir pre 16 sati
Maja Marinković oglasila se nakon što je opljačkana u Budvi i otkrila na koga sumnja da ju je pokrao. - Iskreno ja sam u šoku čime se ljudi bave. To se desilo u noćnom provodu, ukradena mi je torbica, sa dokumentima, parama, karticama kreditnim i kartica… »
Maja Marinković sumnja da ju je opljačkala ćerka učesnice "Zadruge": Otkrila detalje incidenta u Budvi
Mondo pre 16 sati
Nakon što se pojavila vest da je učesnica rijalitija "Elita", Maja Marinković, opljačkana u Budvi, starleta se oglasila otkrivši detalje incidenta. Takođe je otkrila i da ima sumnje da je u pljačku umešana osoba koju poznaje. - Iskreno ja sam u šoku čime… »
"Sumnjam na ćerku moje bivše cimerke iz zadruge": Maja Marinković se oglasila nakon što je pokradena u Budvi: "Tu su mi bila…
Blic pre 16 sati
Maja Marinković oglasila se nakon što je opljačkana u Budvi i otkrila na koga sumnja da ju je pokrao. - Iskreno ja sam u šoku čime se ljudi bave. To se desilo u noćnom provodu, ukradena mi je torbica, sa dokumentima, parama, karticama kreditnim i kartica… »
Maja Marinković ostala bez vrednih stvari Sumnja da ju je ona pokrala, vraćena joj samo dokumenta
Alo pre 17 sati
Rijaliti učesnica je pokradena u noćnom klubu u Budvi. Maja Marinković opljačkana je tokom letovanja u Budvi, a sada se oglasila i otkrila detalje nemilog događaja. - Tačno je. U šoku čime se ljudi bave. To se desilo u noćnom provodu, ukradena mi je… »
Vesti dana »

Danas se očekuje nevreme u Vojvodini: Hitna upozorenja izdavaće se jedan do dva sata unapred
Radio 021 pre 18 minutajoš 18 povezanih

Hitna pomoć u Beogradu: Tokom noći bilo je 113 intervencija od kojih 27 na javnim mestima
Beta pre 18 minutajoš 7 povezanih

Uživo Rusija grunula raketama na Kijev Ukrajina uzvratila udarom u srce Rusije, dok američki izaslanik boravi u Moskvi
Alo pre 38 minutajoš 6 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Raketni napad na Nikolajev: Više povređenih, uništene kuće, izbio požar
Euronews pre 8 minutajoš 5 povezanih