Повезане вести

"Сумњам на ћерку моје бивше цимерке из Задруге" Огласила се Маја Маринковић након што је опљачкана у Будви

"Сумњам на ћерку моје бивше цимерке из Задруге" Огласила се Маја Маринковић након што је опљачкана у Будви

Телеграф 02.08.2025
Ријалити учесница Маја Маринковић огласила се након непријатног инцидента који је доживела током одмора у Будви. Наиме, док је била у ноћном проводу, Маји је украдена торбица са личним документима, новцем, кредитним картицама и… »
Знам да је то била она: Маја Маринковић опљачкана, за све оптужила ћерку учеснице Задруге

Знам да је то била она: Маја Маринковић опљачкана, за све оптужила ћерку учеснице Задруге

Свет & Скандал 02.08.2025
Маја Маринковић доживела је драму на летовању у Будви када је схватила да је опљачкана у ноћном проводу. Бившој задругарки украдена је торбица у којој су се налазила документа и новац. Она је била веома узнемирена када је… »
Маја Маринковић верује да ју је опљачкала ћерка од учеснице задруге 6 а.Ћ.! Бацила све сумње на ту девојку и њеног дечка…

Маја Маринковић верује да ју је опљачкала ћерка од учеснице задруге 6 а.Ћ.! Бацила све сумње на ту девојку и њеног дечка…

Курир 02.08.2025
Маја Маринковић огласила се након што је опљачкана у Будви и открила на кога сумња да ју је покрао. - Искрено ја сам у шоку чиме се људи баве. То се десило у ноћном проводу, украдена ми је торбица, са документима, парама… »
Маја Маринковић сумња да ју је опљачкала ћерка учеснице "Задруге": Открила детаље инцидента у Будви

Маја Маринковић сумња да ју је опљачкала ћерка учеснице "Задруге": Открила детаље инцидента у Будви

Мондо 02.08.2025
Након што се појавила вест да је учесница ријалитија "Елита", Маја Маринковић, опљачкана у Будви, старлета се огласила откривши детаље инцидента. Такође је открила и да има сумње да је у пљачку умешана особа коју познаје. -… »
"Сумњам на ћерку моје бивше цимерке из задруге": Маја Маринковић се огласила након што је покрадена у Будви: "Ту су ми била…

"Сумњам на ћерку моје бивше цимерке из задруге": Маја Маринковић се огласила након што је покрадена у Будви: "Ту су ми била…

Блиц 02.08.2025
Маја Маринковић огласила се након што је опљачкана у Будви и открила на кога сумња да ју је покрао. - Искрено ја сам у шоку чиме се људи баве. То се десило у ноћном проводу, украдена ми је торбица, са документима, парама… »
Маја Маринковић остала без вредних ствари Сумња да ју је она покрала, враћена јој само документа

Маја Маринковић остала без вредних ствари Сумња да ју је она покрала, враћена јој само документа

Ало 02.08.2025
Ријалити учесница је покрадена у ноћном клубу у Будви. Маја Маринковић опљачкана је током летовања у Будви, а сада се огласила и открила детаље немилог догађаја. - Тачно је. У шоку чиме се људи баве. То се десило у ноћном… »

Вести дана »