Повезане вести
"Сумњам на ћерку моје бивше цимерке из Задруге" Огласила се Маја Маринковић након што је опљачкана у Будви
Телеграф 02.08.2025
Ријалити учесница Маја Маринковић огласила се након непријатног инцидента који је доживела током одмора у Будви. Наиме, док је била у ноћном проводу, Маји је украдена торбица са личним документима, новцем, кредитним картицама и… »
Знам да је то била она: Маја Маринковић опљачкана, за све оптужила ћерку учеснице Задруге
Свет & Скандал 02.08.2025
Маја Маринковић доживела је драму на летовању у Будви када је схватила да је опљачкана у ноћном проводу. Бившој задругарки украдена је торбица у којој су се налазила документа и новац. Она је била веома узнемирена када је… »
Маја Маринковић верује да ју је опљачкала ћерка од учеснице задруге 6 а.Ћ.! Бацила све сумње на ту девојку и њеног дечка…
Курир 02.08.2025
Маја Маринковић огласила се након што је опљачкана у Будви и открила на кога сумња да ју је покрао. - Искрено ја сам у шоку чиме се људи баве. То се десило у ноћном проводу, украдена ми је торбица, са документима, парама… »
Маја Маринковић сумња да ју је опљачкала ћерка учеснице "Задруге": Открила детаље инцидента у Будви
Мондо 02.08.2025
Након што се појавила вест да је учесница ријалитија "Елита", Маја Маринковић, опљачкана у Будви, старлета се огласила откривши детаље инцидента. Такође је открила и да има сумње да је у пљачку умешана особа коју познаје. -… »
"Сумњам на ћерку моје бивше цимерке из задруге": Маја Маринковић се огласила након што је покрадена у Будви: "Ту су ми била…
Блиц 02.08.2025
Маја Маринковић огласила се након што је опљачкана у Будви и открила на кога сумња да ју је покрао. - Искрено ја сам у шоку чиме се људи баве. То се десило у ноћном проводу, украдена ми је торбица, са документима, парама… »
Маја Маринковић остала без вредних ствари Сумња да ју је она покрала, враћена јој само документа
Ало 02.08.2025
Ријалити учесница је покрадена у ноћном клубу у Будви. Маја Маринковић опљачкана је током летовања у Будви, а сада се огласила и открила детаље немилог догађаја. - Тачно је. У шоку чиме се људи баве. То се десило у ноћном… »
Вести дана »
Срушио свој бивши клуб! Огласио се Његош Петровић након победе над Звездом!
Курир пре 10 минутајош 112 повезане
Партизан везао другу победу без Жељка Обрадовиц́а – Бонга разбио Румуне
Спутник пре 50 минутајош 37 повезаних
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 2 сатајош 51 повезана