Povezane vesti

"Sumnjam na ćerku moje bivše cimerke iz Zadruge" Oglasila se Maja Marinković nakon što je opljačkana u Budvi

"Sumnjam na ćerku moje bivše cimerke iz Zadruge" Oglasila se Maja Marinković nakon što je opljačkana u Budvi

Telegraf 02.08.2025
Rijaliti učesnica Maja Marinković oglasila se nakon neprijatnog incidenta koji je doživela tokom odmora u Budvi. Naime, dok je bila u noćnom provodu, Maji je ukradena torbica sa ličnim dokumentima, novcem, kreditnim karticama i vrednostima koje je ponela… »
Znam da je to bila ona: Maja Marinković opljačkana, za sve optužila ćerku učesnice Zadruge

Znam da je to bila ona: Maja Marinković opljačkana, za sve optužila ćerku učesnice Zadruge

Svet & Skandal 02.08.2025
Maja Marinković doživela je dramu na letovanju u Budvi kada je shvatila da je opljačkana u noćnom provodu. Bivšoj zadrugarki ukradena je torbica u kojoj su se nalazila dokumenta i novac. Ona je bila veoma uznemirena kada je shvatila da nema njenih… »
"Sumnjam na ćerku moje bivše cimerke iz zadruge": Maja Marinković se oglasila nakon što je pokradena u Budvi: "Tu su mi bila…

"Sumnjam na ćerku moje bivše cimerke iz zadruge": Maja Marinković se oglasila nakon što je pokradena u Budvi: "Tu su mi bila…

Blic 02.08.2025
Maja Marinković oglasila se nakon što je opljačkana u Budvi i otkrila na koga sumnja da ju je pokrao. - Iskreno ja sam u šoku čime se ljudi bave. To se desilo u noćnom provodu, ukradena mi je torbica, sa dokumentima, parama, karticama kreditnim i kartica… »

Vesti dana »