Povezane vesti

"Sumnjam na ćerku moje bivše cimerke iz Zadruge" Oglasila se Maja Marinković nakon što je opljačkana u Budvi

"Sumnjam na ćerku moje bivše cimerke iz Zadruge" Oglasila se Maja Marinković nakon što je opljačkana u Budvi

Telegraf pre 1 dan
Rijaliti učesnica Maja Marinković oglasila se nakon neprijatnog incidenta koji je doživela tokom odmora u Budvi. Naime, dok je bila u noćnom provodu, Maji je ukradena torbica sa ličnim dokumentima, novcem, kreditnim karticama i vrednostima koje je ponela… »
Znam da je to bila ona: Maja Marinković opljačkana, za sve optužila ćerku učesnice Zadruge

Znam da je to bila ona: Maja Marinković opljačkana, za sve optužila ćerku učesnice Zadruge

Svet & Skandal pre 14 sati
Maja Marinković doživela je dramu na letovanju u Budvi kada je shvatila da je opljačkana u noćnom provodu. Bivšoj zadrugarki ukradena je torbica u kojoj su se nalazila dokumenta i novac. Ona je bila veoma uznemirena kada je shvatila da nema njenih… »
Maja Marinković veruje da ju je opljačkala ćerka od učesnice zadruge 6 a.Ć.! Bacila sve sumnje na tu devojku i njenog dečka…

Maja Marinković veruje da ju je opljačkala ćerka od učesnice zadruge 6 a.Ć.! Bacila sve sumnje na tu devojku i njenog dečka…

Kurir pre 16 sati
Maja Marinković oglasila se nakon što je opljačkana u Budvi i otkrila na koga sumnja da ju je pokrao. - Iskreno ja sam u šoku čime se ljudi bave. To se desilo u noćnom provodu, ukradena mi je torbica, sa dokumentima, parama, karticama kreditnim i kartica… »
Maja Marinković sumnja da ju je opljačkala ćerka učesnice "Zadruge": Otkrila detalje incidenta u Budvi

Maja Marinković sumnja da ju je opljačkala ćerka učesnice "Zadruge": Otkrila detalje incidenta u Budvi

Mondo pre 16 sati
Nakon što se pojavila vest da je učesnica rijalitija "Elita", Maja Marinković, opljačkana u Budvi, starleta se oglasila otkrivši detalje incidenta. Takođe je otkrila i da ima sumnje da je u pljačku umešana osoba koju poznaje. - Iskreno ja sam u šoku čime… »
"Sumnjam na ćerku moje bivše cimerke iz zadruge": Maja Marinković se oglasila nakon što je pokradena u Budvi: "Tu su mi bila…

"Sumnjam na ćerku moje bivše cimerke iz zadruge": Maja Marinković se oglasila nakon što je pokradena u Budvi: "Tu su mi bila…

Blic pre 16 sati
Maja Marinković oglasila se nakon što je opljačkana u Budvi i otkrila na koga sumnja da ju je pokrao. - Iskreno ja sam u šoku čime se ljudi bave. To se desilo u noćnom provodu, ukradena mi je torbica, sa dokumentima, parama, karticama kreditnim i kartica… »
Maja Marinković ostala bez vrednih stvari Sumnja da ju je ona pokrala, vraćena joj samo dokumenta

Maja Marinković ostala bez vrednih stvari Sumnja da ju je ona pokrala, vraćena joj samo dokumenta

Alo pre 17 sati
Rijaliti učesnica je pokradena u noćnom klubu u Budvi. Maja Marinković opljačkana je tokom letovanja u Budvi, a sada se oglasila i otkrila detalje nemilog događaja. - Tačno je. U šoku čime se ljudi bave. To se desilo u noćnom provodu, ukradena mi je… »

Vesti dana »