Povezane vesti
"Odmah sam znala da ćeš biti muž i otac moje dece" Rialda rodila ćerku 11 godina starijem biznismenu, a sada mu se javno…
Kurir 02.08.2025
Rialda Karahasanović uživa u porodičnom životu sa bogatim biznismenom koji je od nje stariji 11 godina. Bivša učesnica rijalitija i pevačica se svom partneru obratila javno na Instagramu i tim povom otkrila nepoznate detalje i njihovom odnosu. Rialda se… »
"Odmah sam rekla: 'Bićeš muž i otac moje dece'" Pevačica rodila ćerku bogatom biznismenu, pa otkrila: "Imali smo padove"
Blic 02.08.2025
Pevačica Rialda Karahasanović nedavno je dobila ćerku sa 11 godina starijim biznismenom Elvisom Biberovićem sa kojim danas proslavlja godišnjicu ljubavi. Rialda Karahasanović je na svom Instagramu podelila niz fotografija sa suprugom kojem se obratila… »
Vesti dana »

Na području Niša i Kraljeva oko 50.000 korisnika nema struju: U Novoj Varoši proglašena vanredna situacija zbog snega
Euronews pre 21 minutajoš 137 povezanih

Vučić: SAD će uvesti sankcije NIS-u, neće biti kupovine goriva na kantice
Jugmedia pre 21 minutajoš 23 povezane

Jedna stanica prokišnjava, drugoj fali deo: Dok je Vučić pompezno otvarao brzu prugu Novi Sad – Subotica njegove kamere snimile sve FOTO
Nova pre 22 minutajoš 73 povezane

Izrael sprema deportaciju stotina propalestinskih aktivista iz flotile ka Gazi
BBC News pre 12 minutajoš 20 povezanih