Povezane vesti
'Severna Koreja me poslala u inostranstvo da radim u IT sektoru, zarada je išla režimu'
BBC News pre 21 dana
Bivši radnik u oblasti informacionih tehnologija (IT) iz Severne Koreje u retkom razgovoru sa medijima otkriva tajnu šemu za prikupljanje novca za režim Kima Džonga Una. Džin-su kaže da je tokom godina koristio stotine lažnih identiteta da konkuriše za… »
'Severna Koreja me poslala u inostranstvo da radim u IT sektoru, zarada je išla režimu'
Radio 021 pre 21 dana
Bivši radnik u oblasti informacionih tehnologija (IT) iz Severne Koreje u retkom razgovoru sa medijima otkriva tajnu šemu za prikupljanje novca za režim Kima Džonga Una. Getty Images Džin-su kaže da je tokom godina koristio stotine lažnih identiteta da… »
‘Severna Koreja me poslala u inostranstvo da radim u IT sektoru, zarada je išla režimu’
Južne vesti pre 21 dana
Getty Images Džin-su kaže da je tokom godina koristio stotine lažnih identiteta da konkuriše za poslove na daljinu u sektoru informacionih tehnologija (IT) u zapadnim kompanijama. To je bio deo ogromnog tajnog plana za pribavljanje sredstava za režim u… »
‘Severna Koreja me poslala u inostranstvo da radim u IT sektoru, zarada je išla režimu’
Danas pre 21 dana
Džin-su kaže da je tokom godina koristio stotine lažnih identiteta da konkuriše za poslove na daljinu u sektoru informacionih tehnologija (IT) u zapadnim kompanijama. To je bio deo ogromnog tajnog plana za pribavljanje sredstava za režim u Severnoj… »
NIN pre 21 dana
Džin-su kaže da je tokom godina koristio stotine lažnih identiteta da konkuriše za poslove na daljinu u sektoru informacionih tehnologija (IT) u zapadnim kompanijama. To je bio deo ogromnog tajnog plana za pribavljanje sredstava za režim u Severnoj… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 27 povezanih

Uzbuna u Rusiji, pogođena nuklearna elektrana: Strahovit napad dronovima, odjekuju eksplozije, izbio veliki požar
Mondo pre 21 minutajoš 22 povezane

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci najopterećeniji sa čekanjem do šest sati
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 18 povezanih

Vučić najavio izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju za zaštitu porodičnog doma
Serbian News Media pre 1 satjoš 105 povezanih