Povezane vesti
U kampu “Valjevo 2025” na Divčibarama: Okupilo se više od 150 dece i mladih iz dijaspore i regiona
Večernje novosti 02.08.2025
Na Divčibarama se okupilo više od 150 dece i mladih iz dijaspore i regiona, na sportsko-obrazovnom kampu “Valjevo 2025”. Uz promociju fizičke aktivnosti, zdravog načina života i sportskih vrednosti, kako je saopšteno, cilj kampa je i da učvrsti veze… »
Na Divčibarama otvoren sportsko-obrazovni kamp "Valjevo 2025"
RTV 02.08.2025
BEOGRAD - Ministar bez portfelja zadužen da prati stanje, predlaže mere i učestvuje u koordinaciji aktivnosti u oblasti odnosa Republike Srbije sa dijasporom Đorđe Milićević svečano je danas otvorio sportsko-obrazovni kamp "Valjevo 2025, koji okuplja… »
Milićević otvorio sportsko-obrazovni kamp "Valjevo 2025"
Euronews 02.08.2025
Ministar bez portfelja zadužen da prati stanje, predlaže mere i učestvuje u koordinaciji aktivnosti u oblasti odnosa Republike Srbije sa dijasporom Đorđe Milićević svečano je danas otvorio sportsko-obrazovni kamp "Valjevo 2025“, koji okuplja više od 150… »
Vesti dana »
"Napisana je pesma prema stihovima Angelininog oca" Frajle na "Koncertu za anđele": "Ne znam kako ću je izvesti večeras, glas mi drhti" (video)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
(Video) "Imao sam 120 kilograma" Marko Gačić je za godinu dana izgubio više od 50 kilograma: "Došlo je do zdravstvenih problema"
Blic pre 40 minutajoš 1 povezana
"Roditelji treba da budu strogi, da postoji poštovanje" Sergej Ćetković na "Koncertu za anđele", progovorio o ćerkama: "One su tu večeras" (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
DS o poseti Venecijanske komisije: Mrdićevi zakoni se mogu povući, ali njihove posledice ostaju
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Skupština Republike Srpske usvojila ostavku premijera Minića, opozicija nije došla na sednicu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana