Povezane vesti

Grejem: Došao sam da se zabavim i uživam, učinim navijače srećnim i nasmejanim (video)

Grejem: Došao sam da se zabavim i uživam, učinim navijače srećnim i nasmejanim (video)

Sportski žurnal pre 4 sati
Grejem će nositi dres sa brojem četiri, koji je nosio Miloš Teodosić, pre nego što se penzionisao ovog leta. Deseti novajlija ovog leta u Crvenoj zvezdi Devonte Grejem rekao je da je bio iznenađen pozivom da dođe u beogradski klub, da je uzbuđen i da… »
Teška životna priča novog zvezdinog pojačanja: Grejema majka rodila sa 14 godina - dva hapšenja i život u kriminalu i bedi…

Teška životna priča novog zvezdinog pojačanja: Grejema majka rodila sa 14 godina - dva hapšenja i život u kriminalu i bedi…

Kurir pre 4 sati
Američki košarkaš Devonte Grejem novi je igrač Crvene zvezde, a rođen je 22. februara 1995. godine u Severnoj Karolini, a koledž karijeru je gradio na univerzitetu Kanzas, za koji je igrao od 2014. do 2018. godine. Crvena zvezda biće njegov prvi… »
Grejem otkrio zbog koga je došao u Zvezdu!

Grejem otkrio zbog koga je došao u Zvezdu!

Sportske.net pre 7 sati
Crvena zvezda je juče dovela u svoje redove Devontea Grejema, košarkaša sa ozbiljnim NBA pedigreom i igrača koji bi mogao da bude i najveće pojačanje u istoriji kluba, ukoliko mu se "sve kockice" poklope u evropskoj košarci koju nikad nije igrao. O tome… »
Grejem otkrio ko ga je ubedio da dođe u Zvezdu

Grejem otkrio ko ga je ubedio da dođe u Zvezdu

Nova pre 6 sati
Devonte Grejem, novi košarkaš Crvene zvezde, dao je prvi intervju po dolasku u redove crveno-belih. Devonte Grejem je u petak potpisao za Zvezdu kao veliko pojačanje iz NBA lige. „Veoma sam uzbuđen. Uzeo sam odmor i imao sam vremena da odlučim i… »
"Gledao sam snimke, želim da osetim tu atmosferu": Grejam stigao u Zvezdu i već priča o navijačima

"Gledao sam snimke, želim da osetim tu atmosferu": Grejam stigao u Zvezdu i već priča o navijačima

Mondo pre 6 sati
Devonte Grejam je novi igrač Crvene zvezde, a po dolasku na Mali Kalemegdan dao je i prvi intervju kao košarkaš beogradskog tima. Ne krije tridesetogodišnji Amerikanac da mu je zadovoljstvo što je stigao u srpsku prestonicu, a posebno je govorio i o… »
Devonte Grejem prvi put kao igrač zvezde: Uzbuđen sam, došao sam da igram sa osmehom i učinim navijače srećnim

Devonte Grejem prvi put kao igrač zvezde: Uzbuđen sam, došao sam da igram sa osmehom i učinim navijače srećnim

Večernje novosti pre 7 sati
CRVENA zvezda je dovela veliki broj igrača tokom leta, a najzvučniji je Devonte Grejem koji je stigao iz NBA lige. Amerikanac je izneo prve utiske i otkrio zašto se odlučio da prihvati ponudu crveno-belih. FOTO: KK Crvena zvezda Ovaj 30-godišnjak koji je… »
Devonte Grejem oduševljen navijačima Zvezde: "Vau! Želim da osetim tu atmosferu"

Devonte Grejem oduševljen navijačima Zvezde: "Vau! Želim da osetim tu atmosferu"

Telegraf pre 7 sati
Novi košarkaš Crvene zvezde Devonte Grejem dao je prvi intervju po potpisivanju ugovora sa crveno-belima. Grejem je bivši je student prestižnog univerziteta Kanzas, a u NBA ligi je nastupao za Šarlot Hornetse, Nju Orleans Pelikanse i San Antonio Sparse… »
Grejem: Miler-Mekintajer me ubedio da dođem u Zvezdu

Grejem: Miler-Mekintajer me ubedio da dođem u Zvezdu

RTS pre 8 sati
Novo pojačanje Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Amerikanac Devonte Grejem, dao je prvi intervju po dolasku u Beograd i otkrio detalje kako je došlo do saradnje sa klubom sa Malog Kalemegdana. Tridesetogodišnji bek, koji je u NBA ligi nastupao za Šarlot… »
Košarkaš Zvezde Grejem: Dolazak u klub sjajan izbor

Košarkaš Zvezde Grejem: Dolazak u klub sjajan izbor

Radio sto plus pre 7 sati
“Veoma sam uzbuđen. Uzeo sam odmor i imao vremena da razmislim gde želim da igram. Moj agent i ja smo došli do zaključka da je ovo sjajan izbor”, rekao je Grejem u intervjuu za klupski sajt. Grejem je u petak potpisao ugovor i igraće za Zvezdu u… »
Kodi završio brutalno pojačanje zvezdi: On se čekao da zaokruži novi roster crveno-belih!

Kodi završio brutalno pojačanje zvezdi: On se čekao da zaokruži novi roster crveno-belih!

Kurir pre 8 sati
Američki plejmejker Devonte Grejem potpisao je u ugovor sa Crvenom zvezdom na godinu dana. U intervjuu za klupski sajt govorio je o razlozima dolaska u Beograd, sjajnim navijačima koje je "upoznao“ preko video snimaka ali i priče svog novog saigrača… »
Devonte Grejem: Kodi me zvao čim je saznao za ponudu

Devonte Grejem: Kodi me zvao čim je saznao za ponudu

Sport klub pre 8 sati
Nekadašnji plejmejker Šarlota, Nju Orleansa i San Antonija Devonte Grejem među zvučnijim je pojačanjima Crvene zvezde ovog leta, a u premijernom obraćanju pristalicama crveno-belih je naglasio da su on i agent zaključili da je dolazak u Beograd posle… »
Grejem otkrio kako je došao u Zvezdu: "On me zvao i ubedio" VIDEO

Grejem otkrio kako je došao u Zvezdu: "On me zvao i ubedio" VIDEO

B92 pre 8 sati
Novi košarkaš Crvene zvezde Devonte Grejem dao je prvi intervju po potpisivanju ugovora sa klubom sa Malog Kalemegdana. Grejem je NBA pojačanje koje je istiglo u tim Janisa Sferopulosa, ima 30 godina i bivši je student prestižnog univerziteta Kanzas, a u… »
Bivši NBA košarkaš novo pojačanje Crvene zvezde

Bivši NBA košarkaš novo pojačanje Crvene zvezde

Danas pre 1 dan
Američki košarkaš Devonte Grejem novi je igrač Crvene zvezde, preneo je danas beogradski klub. Devonte Grejem (185 cm) rođen je 22. februara 1995. godine u Severnoj Karolini, a koledž karijeru je gradio na univerzitetu Kanzas, za koji je igrao od 2014… »

Vesti dana »