Povezane vesti
Grejem: Došao sam da se zabavim i uživam, učinim navijače srećnim i nasmejanim (video)
Sportski žurnal pre 21 dana
Grejem će nositi dres sa brojem četiri, koji je nosio Miloš Teodosić, pre nego što se penzionisao ovog leta. Deseti novajlija ovog leta u Crvenoj zvezdi Devonte Grejem rekao je da je bio iznenađen pozivom da dođe u beogradski klub, da je uzbuđen i da… »
Teška životna priča novog zvezdinog pojačanja: Grejema majka rodila sa 14 godina - dva hapšenja i život u kriminalu i bedi…
Kurir pre 21 dana
Američki košarkaš Devonte Grejem novi je igrač Crvene zvezde, a rođen je 22. februara 1995. godine u Severnoj Karolini, a koledž karijeru je gradio na univerzitetu Kanzas, za koji je igrao od 2014. do 2018. godine. Crvena zvezda biće njegov prvi… »
Grejem otkrio zbog koga je došao u Zvezdu!
Sportske.net pre 21 dana
Crvena zvezda je juče dovela u svoje redove Devontea Grejema, košarkaša sa ozbiljnim NBA pedigreom i igrača koji bi mogao da bude i najveće pojačanje u istoriji kluba, ukoliko mu se "sve kockice" poklope u evropskoj košarci koju nikad nije igrao. O tome… »
Grejem otkrio ko ga je ubedio da dođe u Zvezdu
Nova pre 21 dana
Devonte Grejem, novi košarkaš Crvene zvezde, dao je prvi intervju po dolasku u redove crveno-belih. Devonte Grejem je u petak potpisao za Zvezdu kao veliko pojačanje iz NBA lige. „Veoma sam uzbuđen. Uzeo sam odmor i imao sam vremena da odlučim i… »
"Gledao sam snimke, želim da osetim tu atmosferu": Grejam stigao u Zvezdu i već priča o navijačima
Mondo pre 21 dana
Devonte Grejam je novi igrač Crvene zvezde, a po dolasku na Mali Kalemegdan dao je i prvi intervju kao košarkaš beogradskog tima. Ne krije tridesetogodišnji Amerikanac da mu je zadovoljstvo što je stigao u srpsku prestonicu, a posebno je govorio i o… »
Devonte Grejem prvi put kao igrač zvezde: Uzbuđen sam, došao sam da igram sa osmehom i učinim navijače srećnim
Večernje novosti pre 21 dana
CRVENA zvezda je dovela veliki broj igrača tokom leta, a najzvučniji je Devonte Grejem koji je stigao iz NBA lige. Amerikanac je izneo prve utiske i otkrio zašto se odlučio da prihvati ponudu crveno-belih. FOTO: KK Crvena zvezda Ovaj 30-godišnjak koji je… »
Devonte Grejem oduševljen navijačima Zvezde: "Vau! Želim da osetim tu atmosferu"
Telegraf pre 21 dana
Novi košarkaš Crvene zvezde Devonte Grejem dao je prvi intervju po potpisivanju ugovora sa crveno-belima. Grejem je bivši je student prestižnog univerziteta Kanzas, a u NBA ligi je nastupao za Šarlot Hornetse, Nju Orleans Pelikanse i San Antonio Sparse… »
Grejem: Miler-Mekintajer me ubedio da dođem u Zvezdu
RTS pre 21 dana
Novo pojačanje Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Amerikanac Devonte Grejem, dao je prvi intervju po dolasku u Beograd i otkrio detalje kako je došlo do saradnje sa klubom sa Malog Kalemegdana. Tridesetogodišnji bek, koji je u NBA ligi nastupao za Šarlot… »
Košarkaš Zvezde Grejem: Dolazak u klub sjajan izbor
Radio sto plus pre 21 dana
“Veoma sam uzbuđen. Uzeo sam odmor i imao vremena da razmislim gde želim da igram. Moj agent i ja smo došli do zaključka da je ovo sjajan izbor”, rekao je Grejem u intervjuu za klupski sajt. Grejem je u petak potpisao ugovor i igraće za Zvezdu u… »
Kodi završio brutalno pojačanje zvezdi: On se čekao da zaokruži novi roster crveno-belih!
Kurir pre 21 dana
Američki plejmejker Devonte Grejem potpisao je u ugovor sa Crvenom zvezdom na godinu dana. U intervjuu za klupski sajt govorio je o razlozima dolaska u Beograd, sjajnim navijačima koje je "upoznao“ preko video snimaka ali i priče svog novog saigrača… »
Devonte Grejem: Kodi me zvao čim je saznao za ponudu
Sport klub pre 21 dana
Nekadašnji plejmejker Šarlota, Nju Orleansa i San Antonija Devonte Grejem među zvučnijim je pojačanjima Crvene zvezde ovog leta, a u premijernom obraćanju pristalicama crveno-belih je naglasio da su on i agent zaključili da je dolazak u Beograd posle… »
Grejem otkrio kako je došao u Zvezdu: "On me zvao i ubedio" VIDEO
B92 pre 21 dana
Novi košarkaš Crvene zvezde Devonte Grejem dao je prvi intervju po potpisivanju ugovora sa klubom sa Malog Kalemegdana. Grejem je NBA pojačanje koje je istiglo u tim Janisa Sferopulosa, ima 30 godina i bivši je student prestižnog univerziteta Kanzas, a u… »
Bivši NBA košarkaš novo pojačanje Crvene zvezde
Danas pre 22 dana
Američki košarkaš Devonte Grejem novi je igrač Crvene zvezde, preneo je danas beogradski klub. Devonte Grejem (185 cm) rođen je 22. februara 1995. godine u Severnoj Karolini, a koledž karijeru je gradio na univerzitetu Kanzas, za koji je igrao od 2014… »
Vesti dana »

''Crni'' imao debi iz snova za Vojvodinu, Novosađani na vrhu tabele!
Sportske.net pre 1 satjoš 31 povezana

Vučić: Skupovi protiv blokada naredne subote u 100 gradova i opština
Nedeljnik pre 3 satajoš 19 povezanih

Pavlović strelac na početku sezone: Modrić debitovao, Milan ipak poražen pred 75.000 navijača
Dnevnik pre 1 satjoš 22 povezane

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 41 povezana

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak i pripreme za prvenstvo
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih