Povezane vesti
Pevač provodio poslednje dane sa Sašom Popovićem, a sad otkrio šta mu je predvidela gatara: Zapisano mu je...
Telegraf 02.08.2025
Pevač Dejan Ćirković Ćira progovorio je o nečistim silama i tom prilikom istakao da veruje isključivo u Boga. - Sigurno je da postoje ljudi koji se bave crnom magijom i to je već odavno rasprostranjena tema svuda u svetu. Mislim da se ljudi okreću ka tim… »
"Jedna žena mi je predvidela sudbinu": Naš pevač šokirao izjavom, otkrio šta mu je davno bilo zapisano i obistinilo se
Blic 02.08.2025
Pevač Dejan Ćirković Ćira progovorio je o nečistim silama i tom prilikom istakao da veruje isključivo u Boga. – Sigurno je da postoje ljudi koji se bave crnom magijom i to je već odavno rasprostranjena tema svuda u svetu. Mislim da se ljudi okreću ka tim… »
Vesti dana »
Putin dočekao Amerikance u Moskvi, Zelenski mislio da spava: Počeo ključni sastanak o ratu u Ukrajini
Mondo pre 5 minutajoš 36 povezanih
Studenti Filozofskog fakulteta pozivaju sve da pokažu akademsku solidarnost
Vreme pre 50 minutajoš 60 povezanih
Terzić ponosan na Zvezdu i Stankovića: Ovo je naša najbolja evropska utakmica u poslednjih nekoliko godina...
Kurir pre 5 minutajoš 66 povezanih
"Evropa treba da bude srećna što je Tramp tu gde jeste": Da li su "Tatica" i "Trampov zviždač" rešili pitanje Grenlanda?
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane