Povezane vesti
Pevač provodio poslednje dane sa Sašom Popovićem, a sad otkrio šta mu je predvidela gatara: Zapisano mu je...
Telegraf 02.08.2025
Pevač Dejan Ćirković Ćira progovorio je o nečistim silama i tom prilikom istakao da veruje isključivo u Boga. - Sigurno je da postoje ljudi koji se bave crnom magijom i to je već odavno rasprostranjena tema svuda u svetu. Mislim da se ljudi okreću ka tim… »
"Jedna žena mi je predvidela sudbinu": Naš pevač šokirao izjavom, otkrio šta mu je davno bilo zapisano i obistinilo se
Blic 02.08.2025
Pevač Dejan Ćirković Ćira progovorio je o nečistim silama i tom prilikom istakao da veruje isključivo u Boga. – Sigurno je da postoje ljudi koji se bave crnom magijom i to je već odavno rasprostranjena tema svuda u svetu. Mislim da se ljudi okreću ka tim… »
Vesti dana »
"Ta viteška nit, nosim duh vuka": Novak Đoković otkrio šta ga i dalje drži na terenu
Mondo pre 34 minutajoš 73 povezane
Jovanović: U drugom poluvremenu smo bili čvršći i znali šta želimo u napadu
Radio sto plus pre 1 satjoš 57 povezanih
Dačić: Uhapsiti one koji brukaju policiju, ne bacati ljagu na poštene policajce (video)
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih
Vasiljević: "Na trenažnom letu se srušio helikopter"; "Piloti nemaju ozbiljnije povrede"
B92 pre 3 satajoš 44 povezane