Povezane vesti
Pevač provodio poslednje dane sa Sašom Popovićem, a sad otkrio šta mu je predvidela gatara: Zapisano mu je...
Telegraf 02.08.2025
Pevač Dejan Ćirković Ćira progovorio je o nečistim silama i tom prilikom istakao da veruje isključivo u Boga. - Sigurno je da postoje ljudi koji se bave crnom magijom i to je već odavno rasprostranjena tema svuda u svetu. Mislim da se ljudi okreću ka tim… »
"Jedna žena mi je predvidela sudbinu": Naš pevač šokirao izjavom, otkrio šta mu je davno bilo zapisano i obistinilo se
Blic 02.08.2025
Pevač Dejan Ćirković Ćira progovorio je o nečistim silama i tom prilikom istakao da veruje isključivo u Boga. – Sigurno je da postoje ljudi koji se bave crnom magijom i to je već odavno rasprostranjena tema svuda u svetu. Mislim da se ljudi okreću ka tim… »
Vesti dana »
Cene nafte pale više od 13 odsto, skočile vrednosti akcija na vest da je Ormuski moreuz otvoren
N1 Info pre 1 satjoš 77 povezanih
Mali iz Vašingtona: "Srbija reagovala odgovorno, sva naša skladišta su puna" VIDEO
B92 pre 36 minutajoš 30 povezanih
Incidenti na izborima na Medicinskom fakultetu: Zašto je važan Studentski parlament
BBC News pre 2 satajoš 68 povezanih
(Video) "ovako nešto ne postoji nigde u svetu": Brnabić o incidentima na sednici Skupštine: "Nikada se nije desilo da stranci dođu u vaš parlament da prete i kritikuju vašu zemlju"
Blic pre 2 satajoš 34 povezane
Vrhunac drame u Evroligi! Zvezda čeka: Monako gazi Hapoel! Počeo i poslednji ples Svetislava Pešića
Kurir pre 1 minutjoš 66 povezanih