Povezane vesti
Hitno oglašavanje slavice Ćukteraš uznemirilo javnost! Pevačica donela tešku odluku
Kurir 02.08.2025
Slavica Ćukteraš bila je prinuđena da hitno otkaže večerašnji nastup zbog zdravstvenih problema. Pevačica se oglasila putem svog Instagram naloga, te je navela da će umesto nje nastupati kolega Sloba Vasić. "Dragi moji, ovim putem vas obaveštavam da je… »
Slavici Ćukteraš pogoršano zdravstveno stanje Hitno otkazala nastup!
Alo 02.08.2025
Oglasila se putem svog Instagram naloga, te je navela da će umesto nje nastupati kolega Sloba Vasić. Slavica Ćukteraš bila je prinuđena da hitno otkaže večerašnji nastup zbog zdravstvenih problema. Oglasila se putem svog Instagram naloga, te je navela da… »
Slavica Ćukteraš hitno otkazala nastup: Zbog zdravstvenih problema ne može da peva
Blic 02.08.2025
Slavica Ćukteraš bila je prinuđena da hitno otkaže večerašnji nastup zbog zdravstvenih problema. Pevačica se oglasila putem svog Instagram naloga, te je navela da će umesto nje nastupati kolega Sloba Vasić. "Dragi moji, ovim putem vas obaveštavam da je… »
Slavica Ćukteraš hitno otkazala nastup! Ima ozbiljan problem, odmah se oglasila
Telegraf 02.08.2025
Slavica Ćukteraš bila je prinuđena da hitno otkaže večerašnji nastup zbog zdravstvenih problema. Pevačica se oglasila putem svog Instagram naloga, te je navela da će umesto nje nastupati kolega Sloba Vasić. - Dragi moji, ovim putem vas obaveštavam da je… »
Vesti dana »

Upozorenje RHMZ: Sutra u Srbiji nestabilno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom
Nedeljnik pre 1 satjoš 27 povezanih

Grčki mediji: Petogodišnjeg dečaka iz Srbije napao vuk kod Neos Marmarasa
Radio 021 pre 1 satjoš 18 povezanih

Protest u Beogradu Udruženja za zaštitu životinja protiv nacrta zakona
Beta pre 38 minutajoš 12 povezanih