Povezane vesti

Hitno oglašavanje slavice Ćukteraš uznemirilo javnost! Pevačica donela tešku odluku

Hitno oglašavanje slavice Ćukteraš uznemirilo javnost! Pevačica donela tešku odluku

Kurir pre 16 sati
Slavica Ćukteraš bila je prinuđena da hitno otkaže večerašnji nastup zbog zdravstvenih problema. Pevačica se oglasila putem svog Instagram naloga, te je navela da će umesto nje nastupati kolega Sloba Vasić. "Dragi moji, ovim putem vas obaveštavam da je… »
Slavici Ćukteraš pogoršano zdravstveno stanje Hitno otkazala nastup!

Slavici Ćukteraš pogoršano zdravstveno stanje Hitno otkazala nastup!

Alo pre 16 sati
Oglasila se putem svog Instagram naloga, te je navela da će umesto nje nastupati kolega Sloba Vasić. Slavica Ćukteraš bila je prinuđena da hitno otkaže večerašnji nastup zbog zdravstvenih problema. Oglasila se putem svog Instagram naloga, te je navela da… »
Slavica Ćukteraš hitno otkazala nastup: Zbog zdravstvenih problema ne može da peva

Slavica Ćukteraš hitno otkazala nastup: Zbog zdravstvenih problema ne može da peva

Blic pre 17 sati
Slavica Ćukteraš bila je prinuđena da hitno otkaže večerašnji nastup zbog zdravstvenih problema. Pevačica se oglasila putem svog Instagram naloga, te je navela da će umesto nje nastupati kolega Sloba Vasić. "Dragi moji, ovim putem vas obaveštavam da je… »
Slavica Ćukteraš hitno otkazala nastup! Ima ozbiljan problem, odmah se oglasila

Slavica Ćukteraš hitno otkazala nastup! Ima ozbiljan problem, odmah se oglasila

Telegraf pre 17 sati
Slavica Ćukteraš bila je prinuđena da hitno otkaže večerašnji nastup zbog zdravstvenih problema. Pevačica se oglasila putem svog Instagram naloga, te je navela da će umesto nje nastupati kolega Sloba Vasić. - Dragi moji, ovim putem vas obaveštavam da je… »

Vesti dana »