Povezane vesti
Poslednja želja Željka Samardžića pre nego što umre: Spomenuo suprugu i otkrio čemu se jedino nada
Mondo pre 7 sati
Željko Samardžić otvorio je dušu govoreći o svim usponima i padovima koje je doživeo na životnom putu. Iskreno je priznao da su ga mnoge borbe koštale velikih odricanja, ali da se sve to, s vremenom, pokazalo vrednim — jer danas, kako kaže, živi ispunjen… »
"Kad mi dođe sudnji dan, imam samo jednu jedinu želju..." Željko Samardžić o ljubavi sa svojom Majom: Ona je moja heroina...…
Kurir pre 6 sati
Željko Samardžić govorio je o svojim životnim pobedama i borbama koje su ga koštale mnogo odricanja, ali se isplatilo jer danas srećan čovek. Za Kurir u emisiji "Nije sve tako crno" pričao je i o svojoj Maji, ženi koju decenijama voli kao i prvog dana… »
Vesti dana »

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Patrijarh Porfirije poziva na očuvanje mira: Presuda Dodiku kako bi se doveo u pitanje opstanak srpskog naroda u bih
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

"Ostajemo uz republiku srpsku": Macut: Presuda Dodiku je protiv čitavog srpskog naroda
Blic pre 3 satajoš 1 povezana