Povezane vesti
"Juče ušao u kuću i odmah me izbacio": Milan Vasić doneo sina iz porodilišta, pa morao odmah da uradi jednu stvar
Kurir pre 13 sati
Glumac Milan Vasić postao je otac dečaka kome su on i njegova partnerka Maja dali ime Despot. Mama i beba su iz porodilišta došli kući, a novopečeni tata se našao na slatkim mukama. Naime, Milan je već od prvog dana morao da se susretne sa… »
Milan Vasić izbačen iz kuće zbog bebe Glumac na mukama nakon dolaska naslednika u porodični dom!
Alo pre 13 sati
Kada su stigli u svoj dom na Novom Beogradu, glumac je objavio trenutak iz porodičnog doma. Milan Vasić je pre nekoliko dana iz porodilišta izveo suprugu Maju i sina Despota. Kada su stigli u svoj dom na Novom Beogradu, glumac je objavio trenutak iz… »
"Juče ušao u kuću i odmah me izbacio na terasu": Evo kroz šta Milan Vasić prolazi nakon što je dobio sina: Objavio sliku i svi…
Blic pre 14 sati
Milan Vasić je pre nekoliko dana iz porodilišta izveo suprugu Maju i sina Despota. Milan Vasić objavio je trenutak iz porodičnog doma, a kako se moglo videti naslednik je spavao u gnezdu, dok je mamu na stolu čekao buket cveća. Glumac je dnevni boravak… »
"Juče ušao u kuću i odmah me izbacio": Milan Vasić na "mukama" nakon dolaska sina u porodični dom
Telegraf pre 13 sati
Milan Vasić je pre nekoliko dana iz porodilišta izveo suprugu Maju i sina Despota i sada uživaju u porodičnoj idili u stanu na Novom Beogradu. Milan Vasić objavio je trenutak iz porodičnog doma, a kako se moglo videti naslednik je spavao u gnezdu, dok je… »
Vesti dana »

Pljuskovi, oluje i grad: Do ovog datuma na snazi upozorenje za nepogode
Pravda pre 1 satjoš 20 povezanih

Novi zemljotres pogodio Kamčatku, moguće cunami talasi u više regiona
Euronews pre 14 minutajoš 13 povezanih

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji", prisustvuje Vučić
Euronews pre 29 minutajoš 9 povezanih

Špic letnje sezone: Pojačan saobraćaj na auto-putu ka Nišu i na granici sa Severnom Makedonijom, Bugarskom i Hrvatskom
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih

Ukrajinski napadi širom Rusije: Gori veliko skladište nafte, obustavljeni letovi…
Danas pre 1 satjoš 8 povezanih