Повезане вести
"Јуче ушао у кућу и одмах ме избацио": Милан Васић донео сина из породилишта, па морао одмах да уради једну ствар
Курир 02.08.2025
Глумац Милан Васић постао је отац дечака коме су он и његова партнерка Маја дали име Деспот. Мама и беба су из породилишта дошли кући, а новопечени тата се нашао на слатким мукама. Наиме, Милан је већ од првог дана морао да се… »
Милан Васић избачен из куће због бебе Глумац на мукама након доласка наследника у породични дом!
Ало 02.08.2025
Када су стигли у свој дом на Новом Београду, глумац је објавио тренутак из породичног дома. Милан Васић је пре неколико дана из породилишта извео супругу Мају и сина Деспота. Када су стигли у свој дом на Новом Београду, глумац је… »
"Јуче ушао у кућу и одмах ме избацио на терасу": Ево кроз шта Милан Васић пролази након што је добио сина: Објавио слику и сви…
Блиц 02.08.2025
Милан Васић је пре неколико дана из породилишта извео супругу Мају и сина Деспота. Милан Васић објавио је тренутак из породичног дома, а како се могло видети наследник је спавао у гнезду, док је маму на столу чекао букет цвећа… »
"Јуче ушао у кућу и одмах ме избацио": Милан Васић на "мукама" након доласка сина у породични дом
Телеграф 02.08.2025
Милан Васић је пре неколико дана из породилишта извео супругу Мају и сина Деспота и сада уживају у породичној идили у стану на Новом Београду. Милан Васић објавио је тренутак из породичног дома, а како се могло видети наследник… »
Вести дана »
Излила се Јужна Морава код Врања, девет особа евакуисано; Ванредна ситуација у Лебану
Спутник пре 31 минутајош 19 повезаних
Пољски амбасадор нападнут у Русији на путу до цркве! Група људи га окружила и покушала да га удари, обезбеђење хитно реаговало
Курир пре 21 минутајош 37 повезаних
Шошкић о НИС-у: Као друштво нисмо способни да квалитетно газдујемо државном имовином
Данас пре 3 сатајош 23 повезане