Povezane vesti
Tajson: Nikada se neću vratiti boksu, prestar sam, pogledajte moju bradu, seda je
Sportski žurnal 02.08.2025
Fjuri je nedavno zatražio trilogiju borbi protiv Usika i stalno se pominje njegov mogući duel protiv sunarodnika Entonija Džošue. Bivši svetski bokserski šampion Britanac Tajson Fjuri rekao je da se nikada neće vratiti takmičenjima. Fjuri nije boksovao… »
Da li je Fjuri "odsvirao" kraj: "Prestar sam, pogledajte moju bradu, seda je"
Sportske.net 02.08.2025
Bivši svetski bokserski šampion Britanac Tajson Fjuri rekao je danas da se nikada neće vratiti takmičenjima. Fjuri nije boksovao otkako je u revanšu u decembru izgubio od Ukrajinca Oleksandra Usika. Fjuri je nedavno zatražio trilogiju borbi protiv Usika… »
"Nikada se neću vratiti boksu" Tajson Fjuri saopštio odluku koja je razočarala navijače
Kurir 02.08.2025
Bivši svetski bokserski šampion Britanac Tajson Fjuri rekao je da se nikada neće vratiti takmičenjima.Fjuri nije boksovao otkako je u revanšu u decembru izgubio od Ukrajinca Oleksandra Usika. Fjuri je nedavno zatražio trilogiju borbi protiv Usika i… »
"Prestar sam, pogledajte moju bradu..."
B92 02.08.2025
Bivši svetski bokserski šampion Britanac Tajson Fjuri rekao je da se nikada neće vratiti takmičenjima. Fjuri nije boksovao otkako je u revanšu u decembru izgubio od Ukrajinca Oleksandra Usika. Fjuri je nedavno zatražio trilogiju borbi protiv Usika i… »
Vesti dana »
Zemljotres pogodio Španiju! Tresla se Granada, vlasti proglasile vanredno stanje: "Ostanite mirni i izbegavajte nepotreban ulazak i izlazak iz zgrada"
Kurir pre 7 minutajoš 52 povezane
Požari i dalje bukte u Ulcinju, izgorele plantaže mandarina i maslinjaci
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 25 povezanih
Ministar: Aktivno je 12 požara na otvorenom, postoje sumnje da su neki podmetnuti
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih
Vikend sunčan i topao: Evo kolika nas najviša temperatura očekuje u nedelju, oglasio se RHMZ
Dnevnik pre 17 minutajoš 15 povezanih