Повезане вести
Тајсон: Никада се нећу вратити боксу, престар сам, погледајте моју браду, седа је
Спортски журнал 02.08.2025
Фјури је недавно затражио трилогију борби против Усика и стално се помиње његов могући дуел против сународника Ентонија Џошуе. Бивши светски боксерски шампион Британац Тајсон Фјури рекао је да се никада неће вратити… »
Да ли је Фјури "одсвирао" крај: "Престар сам, погледајте моју браду, седа је"
Спортске.нет 02.08.2025
Бивши светски боксерски шампион Британац Тајсон Фјури рекао је данас да се никада неће вратити такмичењима. Фјури није боксовао откако је у реваншу у децембру изгубио од Украјинца Олександра Усика. Фјури је недавно затражио… »
"Никада се нећу вратити боксу" Тајсон Фјури саопштио одлуку која је разочарала навијаче
Курир 02.08.2025
Бивши светски боксерски шампион Британац Тајсон Фјури рекао је да се никада неће вратити такмичењима.Фјури није боксовао откако је у реваншу у децембру изгубио од Украјинца Олександра Усика. Фјури је недавно затражио трилогију… »
"Престар сам, погледајте моју браду..."
Б92 02.08.2025
Бивши светски боксерски шампион Британац Тајсон Фјури рекао је да се никада неће вратити такмичењима. Фјури није боксовао откако је у реваншу у децембру изгубио од Украјинца Олександра Усика. Фјури је недавно затражио трилогију… »
Вести дана »
Ко губи, а ко добија? Објављен Трампов мировни план: Ово је свих 28 тачака за завршетак рата у Украјини
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
У Бугарској и још четири земље ухапшено 35 илегалних трговаца старинама вредности 100 милиона евра
Данас пре 19 минутајош 1 повезана
"Спремни смо за сваки сценарио": Вукић: Београдске електране функционишу без икаквих проблема
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Државног универзитета у Новом Пазару: Доста је било страха, изађите на улице
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Јану зауставила полиција, а она шокирала признањем: "Попила сам чашицу ракије после емисије и села за волан"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана