Povezane vesti

Tajson: Nikada se neću vratiti boksu, prestar sam, pogledajte moju bradu, seda je

Tajson: Nikada se neću vratiti boksu, prestar sam, pogledajte moju bradu, seda je

Sportski žurnal pre 20 dana
Fjuri je nedavno zatražio trilogiju borbi protiv Usika i stalno se pominje njegov mogući duel protiv sunarodnika Entonija Džošue. Bivši svetski bokserski šampion Britanac Tajson Fjuri rekao je da se nikada neće vratiti takmičenjima. Fjuri nije boksovao… »
Da li je Fjuri "odsvirao" kraj: "Prestar sam, pogledajte moju bradu, seda je"

Da li je Fjuri "odsvirao" kraj: "Prestar sam, pogledajte moju bradu, seda je"

Sportske.net pre 20 dana
Bivši svetski bokserski šampion Britanac Tajson Fjuri rekao je danas da se nikada neće vratiti takmičenjima. Fjuri nije boksovao otkako je u revanšu u decembru izgubio od Ukrajinca Oleksandra Usika. Fjuri je nedavno zatražio trilogiju borbi protiv Usika… »
"Nikada se neću vratiti boksu" Tajson Fjuri saopštio odluku koja je razočarala navijače

"Nikada se neću vratiti boksu" Tajson Fjuri saopštio odluku koja je razočarala navijače

Kurir pre 20 dana
Bivši svetski bokserski šampion Britanac Tajson Fjuri rekao je da se nikada neće vratiti takmičenjima.Fjuri nije boksovao otkako je u revanšu u decembru izgubio od Ukrajinca Oleksandra Usika. Fjuri je nedavno zatražio trilogiju borbi protiv Usika i… »
"Prestar sam, pogledajte moju bradu..."

"Prestar sam, pogledajte moju bradu..."

B92 pre 20 dana
Bivši svetski bokserski šampion Britanac Tajson Fjuri rekao je da se nikada neće vratiti takmičenjima. Fjuri nije boksovao otkako je u revanšu u decembru izgubio od Ukrajinca Oleksandra Usika. Fjuri je nedavno zatražio trilogiju borbi protiv Usika i… »

Vesti dana »