Povezane vesti

Tajson: Nikada se neću vratiti boksu, prestar sam, pogledajte moju bradu, seda je

Tajson: Nikada se neću vratiti boksu, prestar sam, pogledajte moju bradu, seda je

Sportski žurnal pre 7 sati
Fjuri je nedavno zatražio trilogiju borbi protiv Usika i stalno se pominje njegov mogući duel protiv sunarodnika Entonija Džošue. Bivši svetski bokserski šampion Britanac Tajson Fjuri rekao je da se nikada neće vratiti takmičenjima. Fjuri nije boksovao… »
Da li je Fjuri "odsvirao" kraj: "Prestar sam, pogledajte moju bradu, seda je"

Da li je Fjuri "odsvirao" kraj: "Prestar sam, pogledajte moju bradu, seda je"

Sportske.net pre 6 sati
Bivši svetski bokserski šampion Britanac Tajson Fjuri rekao je danas da se nikada neće vratiti takmičenjima. Fjuri nije boksovao otkako je u revanšu u decembru izgubio od Ukrajinca Oleksandra Usika. Fjuri je nedavno zatražio trilogiju borbi protiv Usika… »
"Nikada se neću vratiti boksu" Tajson Fjuri saopštio odluku koja je razočarala navijače

"Nikada se neću vratiti boksu" Tajson Fjuri saopštio odluku koja je razočarala navijače

Kurir pre 8 sati
Bivši svetski bokserski šampion Britanac Tajson Fjuri rekao je da se nikada neće vratiti takmičenjima.Fjuri nije boksovao otkako je u revanšu u decembru izgubio od Ukrajinca Oleksandra Usika. Fjuri je nedavno zatražio trilogiju borbi protiv Usika i… »
"Prestar sam, pogledajte moju bradu..."

"Prestar sam, pogledajte moju bradu..."

B92 pre 8 sati
Bivši svetski bokserski šampion Britanac Tajson Fjuri rekao je da se nikada neće vratiti takmičenjima. Fjuri nije boksovao otkako je u revanšu u decembru izgubio od Ukrajinca Oleksandra Usika. Fjuri je nedavno zatražio trilogiju borbi protiv Usika i… »

Vesti dana »