Povezane vesti
"Pucao sam pare na Miličine rođendane, ona moj nije ni čestitala": Bora Santana otkrio sve pred ulazak u "Elitu"
Mondo 02.08.2025
Bora Santana, jedan od potvrđenih učesnika predstojeće “Elite 9”, u intervjuu je iskreno govorio o svom dosadašnjem učešću u rijalitijima i o tome kako mu je taj svet promenio život. Otkrio je šta mu je sve donela izloženost javnosti – od popularnosti i… »
"Uzeo sam 100.000 evra" Bora Santana razvezao jezik, pa otkrio ko sve ulazi u Elitu 9!
Alo 02.08.2025
Osim toga, govorio je i o ovogodišnjim učesnicima. Bora Santana je jedan od učesnika Elite 9, a sada je progovorio o svom učešću u rijalitiju. Osim toga, govorio je i o drugim učesnicima, kao i o zarađenom novcu u ovom formatu. - Mnoge je iznenadila vest… »
"Uzeo sam 100.000€" Bora Santana o cifri koju je zaradio u rijalitiju, pa otkrio ko ulazi u Elitu 9
Telegraf 02.08.2025
Bora Santana kao jedan od budućih stanara Bele kuće "Zadruge 9 - Elite" progovorio je o ovom rijalitiju i generalno, pa otkrio šta mu je isti sve doneo. Takođe, dotakao se i svoje uskoro i zvanično bivše supruge Milice Kemez, te naglasio da ga je između… »
Vesti dana »
Valić Nedeljković: Svih osam članova Saveta REM bilo za monitoring Informera, ali se od 10 do 12h nešto desilo
N1 Info pre 57 minutajoš 29 povezanih
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 37 minutajoš 69 povezanih