Povezane vesti

"Pucao sam pare na Miličine rođendane, ona moj nije ni čestitala": Bora Santana otkrio sve pred ulazak u "Elitu"

"Pucao sam pare na Miličine rođendane, ona moj nije ni čestitala": Bora Santana otkrio sve pred ulazak u "Elitu"

Mondo pre 5 sati
Bora Santana, jedan od potvrđenih učesnika predstojeće “Elite 9”, u intervjuu je iskreno govorio o svom dosadašnjem učešću u rijalitijima i o tome kako mu je taj svet promenio život. Otkrio je šta mu je sve donela izloženost javnosti – od popularnosti i… »
"Uzeo sam 100.000 evra" Bora Santana razvezao jezik, pa otkrio ko sve ulazi u Elitu 9!

"Uzeo sam 100.000 evra" Bora Santana razvezao jezik, pa otkrio ko sve ulazi u Elitu 9!

Alo pre 6 sati
Osim toga, govorio je i o ovogodišnjim učesnicima. Bora Santana je jedan od učesnika Elite 9, a sada je progovorio o svom učešću u rijalitiju. Osim toga, govorio je i o drugim učesnicima, kao i o zarađenom novcu u ovom formatu. - Mnoge je iznenadila vest… »
"Uzeo sam 100.000€" Bora Santana o cifri koju je zaradio u rijalitiju, pa otkrio ko ulazi u Elitu 9

"Uzeo sam 100.000€" Bora Santana o cifri koju je zaradio u rijalitiju, pa otkrio ko ulazi u Elitu 9

Telegraf pre 7 sati
Bora Santana kao jedan od budućih stanara Bele kuće "Zadruge 9 - Elite" progovorio je o ovom rijalitiju i generalno, pa otkrio šta mu je isti sve doneo. Takođe, dotakao se i svoje uskoro i zvanično bivše supruge Milice Kemez, te naglasio da ga je između… »
"Pucao sam pare na miličine rođendane, a ona moj nije ni čestitala" Bora Santana otorvio dušu pa slučajno otkrio ime velike…

"Pucao sam pare na miličine rođendane, a ona moj nije ni čestitala" Bora Santana otorvio dušu pa slučajno otkrio ime velike…

Kurir pre 8 sati
Bora Santana je jedan od sigurnih učesnika “ Elite 9”, a u intervjuu je progovorio o svemu što mu je rijaliti doneo. Između ostalog, Bora Santana je progovorio i o razvodu sa Milicom Kemez, ali i izneo mišljenje o pojedinim rijaliti učesnicima. -… »

Vesti dana »