Povezane vesti
"Promašili su moju adresu": Vladimir Đukanović (SNS) o protestu na Voždovcu: "Držim Vučića za reč da dolazi vreme odgovornosti"…
Blic pre 1 sat
Vladimir Đukanović, visoki funkcioner SNS, negirao je da su učesnici protesta koji su sinoć bili u protestnoj šetnji na Vožđovcu zapravo protestovali ispred njegove kuće. Kako je rekao, učesnici protesta su "promašili adresu" jer on na toj lokaciji ne… »
Vladimir Đukanović: Učesnici protesta su promašili moju adresu, jedva čekam da odgovaraju
Pravda pre 3 sata
Visoki funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović negirao je da su učesnici protesta, koji su juče od beogradske Autokomande krenuli duž Ulice vojvode Stepe u pravcu Trošarine, zapravo protestovali ispred njegove kuće, navodeći da su… »
Vladimir Đukanović: Nisu normalni što hapse Momirovića, ako je tačno za njega - moraće celu Vladu da privedu
Radio 021 pre 4 sati
Visoki funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović negirao je da su učesnici protesta, koji su od beogradske Autokomande krenuli duž Ulice vojvode Stepe u pravcu Trošarine, zapravo protestovali ispred njegove. Kako je rekao sinoć, oni su… »
Đukanović: Demonstranti promašili moju adresu, jedva čekam da odgovaraju
Danas pre 13 sati
Visoki funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović negirao je da su učesnici protesta, koji su od beogradske Autokomande krenuli duž Ulice vojvode Stepe u pravcu Trošarine, zapravo protestovali ispred njegove kuće, navodeći da su… »
Vesti dana »

Slučaj "Nadstrešnica": Mesec dana pritvora Tomislavu Momiroviću i ostalim uhapšenima
Radio 021 pre 4 minutajoš 23 povezane

Danas promenljivo, uveče moguće vremenske nepogode, temperatura do 35 stepeni
Danas pre 29 minutajoš 34 povezane

Trideset godina od operacije "Oluja": Centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima
NIN pre 29 minutajoš 19 povezanih

MUP: Pojačana kontrola saobraćaja naredne nedelje, fokus prekoračenje brzine
Danas pre 59 minutajoš 16 povezanih

Novi zemljotres pogodio Kamčatku, mogući cunami talasi u više regiona
Euronews pre 2 satajoš 15 povezanih