Povezane vesti

"Promašili su moju adresu": Vladimir Đukanović (SNS) o protestu na Voždovcu: "Držim Vučića za reč da dolazi vreme odgovornosti"…

"Promašili su moju adresu": Vladimir Đukanović (SNS) o protestu na Voždovcu: "Držim Vučića za reč da dolazi vreme odgovornosti"…

Blic pre 1 sat
Vladimir Đukanović, visoki funkcioner SNS, negirao je da su učesnici protesta koji su sinoć bili u protestnoj šetnji na Vožđovcu zapravo protestovali ispred njegove kuće. Kako je rekao, učesnici protesta su "promašili adresu" jer on na toj lokaciji ne… »
Vladimir Đukanović: Učesnici protesta su promašili moju adresu, jedva čekam da odgovaraju

Vladimir Đukanović: Učesnici protesta su promašili moju adresu, jedva čekam da odgovaraju

Pravda pre 3 sata
Visoki funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović negirao je da su učesnici protesta, koji su juče od beogradske Autokomande krenuli duž Ulice vojvode Stepe u pravcu Trošarine, zapravo protestovali ispred njegove kuće, navodeći da su… »
Vladimir Đukanović: Nisu normalni što hapse Momirovića, ako je tačno za njega - moraće celu Vladu da privedu

Vladimir Đukanović: Nisu normalni što hapse Momirovića, ako je tačno za njega - moraće celu Vladu da privedu

Radio 021 pre 4 sati
Visoki funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović negirao je da su učesnici protesta, koji su od beogradske Autokomande krenuli duž Ulice vojvode Stepe u pravcu Trošarine, zapravo protestovali ispred njegove. Kako je rekao sinoć, oni su… »
Đukanović: Demonstranti promašili moju adresu, jedva čekam da odgovaraju

Đukanović: Demonstranti promašili moju adresu, jedva čekam da odgovaraju

Danas pre 13 sati
Visoki funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović negirao je da su učesnici protesta, koji su od beogradske Autokomande krenuli duž Ulice vojvode Stepe u pravcu Trošarine, zapravo protestovali ispred njegove kuće, navodeći da su… »

Vesti dana »