Povezane vesti

Vladimir Đukanović: Ako je tačno ono za šta se tereti Momirović, oni moraju celu Vladu Srbije da pohapse

Vladimir Đukanović: Ako je tačno ono za šta se tereti Momirović, oni moraju celu Vladu Srbije da pohapse

Nova pre 20 dana
Visoki funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović optužio je "duboku državu" za hapšenja bivših ministara osumnjičenih za korupciju na projektu brze pruge do granice sa Mađarskom, navodeći da ako je tačno ono za šta se uhapšeni funkcioneri… »
Đukanović o hapšenjima: Ako je tačno, cela vlada treba u zatvor

Đukanović o hapšenjima: Ako je tačno, cela vlada treba u zatvor

Nedeljnik pre 20 dana
Vladimir Đukanović, funkcioner SNS-a, koji je po porofesiji i advokat, naveo je da se čuo sa suprugom nedavno uhapšenog bivšeg ministra Tomislava Momirovića, navodeći da ona zbog cele situacije „nije u najboljem stanju“, kao i da su nedavna hapšenja… »

N1 Info pre 20 dana
Visoki funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović optužio je "duboku državu" za hapšenja bivših ministara osumnjičenih za korupciju na projektu brze pruge do granice sa Mađarskom, navodeći da ako je tačno ono za šta se uhapšeni funkcioneri… »
"Promašili su moju adresu": Vladimir Đukanović (SNS) o protestu na Voždovcu: "Držim Vučića za reč da dolazi vreme odgovornosti"…

"Promašili su moju adresu": Vladimir Đukanović (SNS) o protestu na Voždovcu: "Držim Vučića za reč da dolazi vreme odgovornosti"…

Blic pre 20 dana
Vladimir Đukanović, visoki funkcioner SNS, negirao je da su učesnici protesta koji su sinoć bili u protestnoj šetnji na Vožđovcu zapravo protestovali ispred njegove kuće. Kako je rekao, učesnici protesta su "promašili adresu" jer on na toj lokaciji ne… »
Vladimir Đukanović: Učesnici protesta su promašili moju adresu, jedva čekam da odgovaraju

Vladimir Đukanović: Učesnici protesta su promašili moju adresu, jedva čekam da odgovaraju

Pravda pre 20 dana
Visoki funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović negirao je da su učesnici protesta, koji su juče od beogradske Autokomande krenuli duž Ulice vojvode Stepe u pravcu Trošarine, zapravo protestovali ispred njegove kuće, navodeći da su… »
Vladimir Đukanović: Nisu normalni što hapse Momirovića, ako je tačno za njega - moraće celu Vladu da privedu

Vladimir Đukanović: Nisu normalni što hapse Momirovića, ako je tačno za njega - moraće celu Vladu da privedu

Radio 021 pre 20 dana
Visoki funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović negirao je da su učesnici protesta, koji su od beogradske Autokomande krenuli duž Ulice vojvode Stepe u pravcu Trošarine, zapravo protestovali ispred njegove. Kako je rekao sinoć, oni su… »
Đukanović: Demonstranti promašili moju adresu, jedva čekam da odgovaraju

Đukanović: Demonstranti promašili moju adresu, jedva čekam da odgovaraju

Danas pre 21 dana
Visoki funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović negirao je da su učesnici protesta, koji su od beogradske Autokomande krenuli duž Ulice vojvode Stepe u pravcu Trošarine, zapravo protestovali ispred njegove kuće, navodeći da su… »

Vesti dana »