Povezane vesti

Moja misija ostaje ista - povezivanje i osnaživanje srpske zajednice: Vladimir Kokanović izabran za direktora Uprave za…

Moja misija ostaje ista - povezivanje i osnaživanje srpske zajednice: Vladimir Kokanović izabran za direktora Uprave za…

RINA pre 2 sata
Moja misija ostaje ista - povezivanje i osnaživanje srpske zajednice: Vladimir Kokanović izabran za direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Beograd - Vlada Republike Srbije imenovala je Vladimira Kokanovića za novog direktora Uprave… »
Vladimir Kokanović imenovan za v.d. direktora Uprave za saradnju s dijasporom

Vladimir Kokanović imenovan za v.d. direktora Uprave za saradnju s dijasporom

Radio 021 pre 6 sati
Vlada Srbije imenovala je Vladimira Kokanovića za vršioca dužnosti direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu u Ministarstvu spoljnih poslova, objavljeno je u Službenom glasniku. Kako je navedeno u rešenju Vlade Srbije, Kokanović se… »
Vlada Srbije imenovala vršioca dužnosti direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu

Vlada Srbije imenovala vršioca dužnosti direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu

Telegraf pre 6 sati
Vlada Srbije imenovala je Vladimira Kokanovića za vršioca dužnosti direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu u Ministarstvu spoljnih poslova, objavljeno je u Službenom glasniku. Kako je navedeno u rešenju Vlade Srbije, Kokanović se… »

Vesti dana »