Повезане вести

Ф1: Доминација Мекларена и победа Нориса у Мађарској

Ф1: Доминација Мекларена и победа Нориса у Мађарској

Ауто блог 03.08.2025
Фото: Сцреенсхот / Формула 1 ИоуТубе Тим са Острва потврдио је доминацију у овогодишњој сезони на стази “Хунгароринг” недалеко од језера Балатон у Мађарској, екипа из Вокинга дошла је до 200. победе у Формули 1 (само Ферари има… »
Норис: Савршен резултат на Хунгарорингу, овакве ствари су увек коцка

Норис: Савршен резултат на Хунгарорингу, овакве ствари су увек коцка

Спортски журнал 03.08.2025
У шампионату следи летња пауза, такмичење се наставља 31. августа трком за Велику награду Холандије. Возач Мекларена Ландо Норис на стази “Хунгароринг” у Мађарској славио је први пут, пети у сезони, девети у каријери. Одбранио… »
Леклер: "Осетио сам проблем и било је све горе и горе"

Леклер: "Осетио сам проблем и било је све горе и горе"

Б92 03.08.2025
Шарл Леклер, возач Ферарија, огласио се након не баш сјајне трке за Велику награду Мађарске у недељу поподне. Шарл Леклер је завршио још једну разочаравајућу трку ове сезоне у Формули 1 и у Мађарској завршио на четвртом месту… »
Ландо Норис освојио Хунгароринг, кува у борби за титулу: Прошло је Хамилтоново време, сада се питају Мекларени

Ландо Норис освојио Хунгароринг, кува у борби за титулу: Прошло је Хамилтоново време, сада се питају Мекларени

Мондо 03.08.2025
Британски возач Ландо Норис победио је у трци за Велику награду Мађарске у недељу, у тесној борби против свог клупског колеге из Мекларена, Оскара Пјастрија. Тријумфом на Хунгарорингу, разлика међу возачима британског тима сада… »
Норис победио у трци за Велику награду Мађарске

Радио 021 03.08.2025
Возач Мекларена Ландо Норис победио је у трци Формуле 1 за Велику награду Мађарске и смањио заостатак у шампионату за тимским колегом Оскаром Пјастријем на девет бодова. Норис је до победе дошао после велике борбе у самој… »
Норис: Савршен резултат на Хунгарорингу

Норис: Савршен резултат на Хунгарорингу

Радио сто плус 03.08.2025
“Мртав сам. Мртав сам. Било је тешко. Нисмо планирали једно заустављање у боксу, али после првог круга то је на неки начин била једина опција да се вратим. У завршници ме је Оскар сустигао и возио сам из све снаге, без задршке… »
Леклер беснео на Ферари: Морате да ме слушате!

Леклер беснео на Ферари: Морате да ме слушате!

Спорт клуб 03.08.2025
Возач Ферарија Шарл Леклер у суботу је изненадио освајањем пол позиције за Велику награду Мађарске, а дан касније је морао да се задовољи тек четвртим местом у трци. Монегашанин је повео од старта и сјајно се држао до другог… »
Двострука победа Мекларена у Мађарској: Норис се одбранио од Пјастрија за тријумф на Хунгарорингу

Двострука победа Мекларена у Мађарској: Норис се одбранио од Пјастрија за тријумф на Хунгарорингу

Дневник 03.08.2025
Возач Мекларена Ландо Норис победио је на Великој награди Мађарске, 14. трци сезоне Формуле 1, последњој пред одлазак на летњу паузу. Британац је на „Хунгарорингу“ уписао девети тријумф у каријери, испред тимског колеге Оскара… »
Поново дупло славље Мекларена: Норис бржи од Пјастрија у Мађарској

Поново дупло славље Мекларена: Норис бржи од Пјастрија у Мађарској

Еуроневс 03.08.2025
Победник трке за ВН Мађарске на легендарној стази "Хунгароринг" је Ландо Норис, а до победе је дошао после изузетно лошег старта. Други је кроз циљ прошао Оскар Пјастри, док је трећи био возач Мерцедеса Џорџ Расел. Првих десет… »
Вн мађарске: Норис први прошао кроз циљ, виђен је прави спектакл!

Вн мађарске: Норис први прошао кроз циљ, виђен је прави спектакл!

Курир 03.08.2025
Британски возач Ландо Норис победник је 14. трке овогодишње сезоне Формуле 1, вожене на чувеној стази Хунгароринг у Мађарској. Поред Нориса, на подијуму су завршили и његов тимски колега Оскар Пјастри на другом месту, док је… »
ВН Мађарске: Жестока борба Мекларенових возача и победа Ланда Нориса

ВН Мађарске: Жестока борба Мекларенових возача и победа Ланда Нориса

Данас 03.08.2025
Возач Мекларена Ландо Норис победио је у трци Формуле 1 за Велику награду Мађарске и смањио заостатак у шампионату за тимским колегом Оскаром Пјастријем на девет бодова. Норис је до победе дошао после велике борбе у самој… »
Норис се одбранио од Пјастрија за тријумф у Мађарској!

Норис се одбранио од Пјастрија за тријумф у Мађарској!

Спорт клуб 03.08.2025
Возач Мекларена Ландо Норис победио је на Великој награди Мађарске, 14. трци сезоне Формуле 1, последњој пред одлазак на летњу паузу. Британац је на „Хунгарорингу“ уписао пети тријумф ове године, а девети тријумф у каријери, са… »
Доминација Мекларена и трка решена после велике драме: Носри закувао борбу за титулу

Доминација Мекларена и трка решена после велике драме: Носри закувао борбу за титулу

Нова 03.08.2025
Ландо Норис тријумфовао је на Хунгарорингу после узбудљиве трке, док је Шарл Леклер поново платио цену Фераријевих грешака. Последња трка пред летњу паузу донела је прави хаос. Британски возач Ландо Норис победник је 14. трке… »
Доминација Мекларена и победа Нориса у Мађарској

Доминација Мекларена и победа Нориса у Мађарској

Спортски журнал 03.08.2025
Следи четворонедељна пауза, а онда се болиди враћају крајем месеца (29-31. август) у Холандији на стази "Зандворт" Тим са Острва потврдио је доминацију у овогодишњој сезони на стази “Хунгароринг” недалеко од језера Балатон у… »
"Мртав сам"

"Мртав сам"

Б92 03.08.2025
Возач Мекларена Ландо Норис рекао је да је победом у трци Формуле 1 за Велику награду Мађарске данас остварио савршен резултат. "Мртав сам. Мртав сам. Било је тешко. Нисмо планирали једно заустављање у боксу, али после првог… »
Норис дише за вратом пјастрију: Британац победио у Мађарској у шампионату Формули 1!

Норис дише за вратом пјастрију: Британац победио у Мађарској у шампионату Формули 1!

Вечерње новости 03.08.2025
ВОЗАЧ Мекларена Британац Ландо Норис победник је трке за Велику награђу Мађарске у шампионату Формуле 1, која је данас вожена на стази Хунгароринг. Фото: ЕПА-ЕФЕ/АННА СЗИЛАГИИ Британац је стигао до пете победе у овој сезони, а… »
Борба Мекларена припала Норису, Ферари упропастио Леклеров викенд у Мађарској!

Борба Мекларена припала Норису, Ферари упропастио Леклеров викенд у Мађарској!

Спортске.нет 03.08.2025
Британац Ландо Норис победник је трке за Велику награду Мађарске на стази Хунгароринг. Возач Мерцедеса славио је у 14. трци овосезонског шампионата Формуле 1 испред свог клупског колеге Аустралијанца Оскара Пјастрија, док је на… »
Херојска победа Нориса у Мађарској и нова лудост Ферарија

Херојска победа Нориса у Мађарској и нова лудост Ферарија

РТС 03.08.2025
Возачи Мекларена остварили су велику двоструку победу на Великој награди Мађарске, где је Ландо Норис славио испред тимског колеге Оскара Пјастрија. Трећи је био Џорџ Расел у Мерцедесу, док је четврти Шарл Леклер, који је… »

Радио сто плус 03.08.2025
Норис је до победе дошао после велике борбе у самој завршници са Пјастријем, после добре вожње и стратегије са једним заустављањем у боксу. Треће место заузео је возач Мерцедеса Џорџ Расел. Возач Ферарија Шарл Леклер, који… »
Мађарска је наранџаста - дупла победа Мекларена!

Мађарска је наранџаста - дупла победа Мекларена!

Б92 03.08.2025
Возачи Мекларена Ландо Норис и Оскар Пјастри донели су Мекларену дуплу победу на трци за ВН Мађарске. Још једна тактички дисциплинована и изузетно напета трка је иза нас, а победник је Ландо Норис из екипе Мекларена. Како је већ… »
Доминација Мекларена на "Хунгарорингу"! Норис славио у Мађарској, Пјастри други, Леклер трагичар

Доминација Мекларена на "Хунгарорингу"! Норис славио у Мађарској, Пјастри други, Леклер трагичар

Телеграф 03.08.2025
Британски возач Ландо Норис победник је 14. трке овогодишње сезоне Формуле 1, вожене на чувеној стази Хунгароринг у Мађарској, и то у великом стилу! Уједно, ово је и последња трка пре традиционалне летње паузе, а драма на… »
Британац шокирао: „Бескористан сам – нађите другог“ /видео/

Британац шокирао: „Бескористан сам – нађите другог“ /видео/

Спутник 03.08.2025
Легендарни возач Формуле 1 Британац Луис Хамилтон, који је освојио чак седам шампионских титула, изјавио је да себе сматра бескорисним и да Ферари треба да му да отказ. То се догодило после нове разочаравајуц́е квалификационе… »
Ферари мења Хамилтона

Ферари мења Хамилтона

Политика 03.08.2025
Луис Хамилтон је себе описао као „бескорисног“ и рекао да Ферари „вероватно мора да промени возача“ након свог последњег разочаравајућег наступа у квалификацијама на Великој награди Мађарске. Захтевна дебитантска сезона… »
Хамилтон: Бескористан сам, Ферари би требало да ме замени

Хамилтон: Бескористан сам, Ферари би требало да ме замени

РТС 03.08.2025
Енглески возач Луис Хамилтон био је јако незадовољан својим пласманом у квалификацијама за Велику награду Мађарске, а овога пута критике нису биле усмерене према тиму. Хамилтон ће трку на "Хунгарорингу" почети са 12. позиције… »
Луис Хамилтон депримиран: Ферари треба да ме промени, бескористан сам

Луис Хамилтон депримиран: Ферари треба да ме промени, бескористан сам

Данас 02.08.2025
Возач Ферарија Луис Хамилтон рекао је да је „бескористан“ и да би екипа „вероватно требало да промени возача“, после данашњих разочаравајућих квалификација у трци за Велику награду Мађарске, у којима је заузео 12. место… »

Вести дана »