Povezane vesti
Britanac šokirao: „Beskoristan sam – nađite drugog“ /video/
Sputnik pre 2 sata
Legendarni vozač Formule 1 Britanac Luis Hamilton, koji je osvojio čak sedam šampionskih titula, izjavio je da sebe smatra beskorisnim i da Ferari treba da mu da otkaz. To se dogodilo posle nove razočaravajuće kvalifikacione trke. Ovoga puta u… »
Ferari menja Hamiltona
Politika pre 4 sati
Luis Hamilton je sebe opisao kao „beskorisnog“ i rekao da Ferari „verovatno mora da promeni vozača“ nakon svog poslednjeg razočaravajućeg nastupa u kvalifikacijama na Velikoj nagradi Mađarske. Zahtevna debitantska sezona sedmostrukog svetskog šampiona sa… »
Hamilton: Beskoristan sam, Ferari bi trebalo da me zameni
RTS pre 8 sati
Engleski vozač Luis Hamilton bio je jako nezadovoljan svojim plasmanom u kvalifikacijama za Veliku nagradu Mađarske, a ovoga puta kritike nisu bile usmerene prema timu. Hamilton će trku na "Hungaroringu" početi sa 12. pozicije, nakon što nije uspeo da se… »
Luis Hamilton deprimiran: Ferari treba da me promeni, beskoristan sam
Danas pre 19 sati
Vozač Ferarija Luis Hamilton rekao je da je „beskoristan“ i da bi ekipa „verovatno trebalo da promeni vozača“, posle današnjih razočaravajućih kvalifikacija u trci za Veliku nagradu Mađarske, u kojima je zauzeo 12. mesto. Sedmostruki svetski šampion je… »
Vesti dana »

Informer tvrdi da je Vesić u teškom stanju i da se lekari bore za njegov život
Radio sto plus pre 8 minutajoš 67 povezanih

Veliki broj građana krenuo peške iz Novog Sada u Sremske Karlovce na obeležavanje godišnjice Oluje
RTV pre 1 satjoš 37 povezanih

Pojačana kontrola saobraćaja u periodu od 4. do 10. avgusta usmerena na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine
ROMinfomedia pre 33 minutajoš 26 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima uz uticaj ciklona sa Jadrana
Naslovi.ai pre 1 satjoš 41 povezana

Erupcija vulkana Krašeninikov iz svemira — prvi put u istoriji zabeležena aktivnost
Kosmički glasnik pre 23 minutajoš 23 povezane