Povezane vesti

F1: Dominacija Meklarena i pobeda Norisa u Mađarskoj

F1: Dominacija Meklarena i pobeda Norisa u Mađarskoj

Auto blog pre 20 dana
Foto: Screenshot / Formula 1 YouTube Tim sa Ostrva potvrdio je dominaciju u ovogodišnjoj sezoni na stazi “Hungaroring” nedaleko od jezera Balaton u Mađarskoj, ekipa iz Vokinga došla je do 200. pobede u Formuli 1 (samo Ferari ima više - 248, Mercedes je… »
Noris: Savršen rezultat na Hungaroringu, ovakve stvari su uvek kocka

Noris: Savršen rezultat na Hungaroringu, ovakve stvari su uvek kocka

Sportski žurnal pre 20 dana
U šampionatu sledi letnja pauza, takmičenje se nastavlja 31. avgusta trkom za Veliku nagradu Holandije. Vozač Meklarena Lando Noris na stazi “Hungaroring” u Mađarskoj slavio je prvi put, peti u sezoni, deveti u karijeri. Odbranio se u finišu od klupskog… »
Lekler: "Osetio sam problem i bilo je sve gore i gore"

Lekler: "Osetio sam problem i bilo je sve gore i gore"

B92 pre 20 dana
Šarl Lekler, vozač Ferarija, oglasio se nakon ne baš sjajne trke za Veliku nagradu Mađarske u nedelju popodne. Šarl Lekler je završio još jednu razočaravajuću trku ove sezone u Formuli 1 i u Mađarskoj završio na četvrtom mestu, iako je trku krenuo sa pol… »
Noris pobedio u trci za Veliku nagradu Mađarske

Radio 021 pre 20 dana
Vozač Meklarena Lando Noris pobedio je u trci Formule 1 za Veliku nagradu Mađarske i smanjio zaostatak u šampionatu za timskim kolegom Oskarom Pjastrijem na devet bodova. Noris je do pobede došao posle velike borbe u samoj završnici sa Pjastrijem, posle… »
Lando Noris osvojio Hungaroring, kuva u borbi za titulu: Prošlo je Hamiltonovo vreme, sada se pitaju Meklareni

Lando Noris osvojio Hungaroring, kuva u borbi za titulu: Prošlo je Hamiltonovo vreme, sada se pitaju Meklareni

Mondo pre 20 dana
Britanski vozač Lando Noris pobedio je u trci za Veliku nagradu Mađarske u nedelju, u tesnoj borbi protiv svog klupskog kolege iz Meklarena, Oskara Pjastrija. Trijumfom na Hungaroringu, razlika među vozačima britanskog tima sada je devet poena, koliko… »
Noris: Savršen rezultat na Hungaroringu

Noris: Savršen rezultat na Hungaroringu

Radio sto plus pre 20 dana
“Mrtav sam. Mrtav sam. Bilo je teško. Nismo planirali jedno zaustavljanje u boksu, ali posle prvog kruga to je na neki način bila jedina opcija da se vratim. U završnici me je Oskar sustigao i vozio sam iz sve snage, bez zadrške. Zbog toga je ovo i veća… »
Vn mađarske: Noris prvi prošao kroz cilj, viđen je pravi spektakl!

Vn mađarske: Noris prvi prošao kroz cilj, viđen je pravi spektakl!

Kurir pre 20 dana
Britanski vozač Lando Noris pobednik je 14. trke ovogodišnje sezone Formule 1, vožene na čuvenoj stazi Hungaroring u Mađarskoj. Pored Norisa, na podijumu su završili i njegov timski kolega Oskar Pjastri na drugom mestu, dok je trećeplasirani bio Džordž… »
Dominacija Meklarena i trka rešena posle velike drame: Nosri zakuvao borbu za titulu

Dominacija Meklarena i trka rešena posle velike drame: Nosri zakuvao borbu za titulu

Nova pre 20 dana
Lando Noris trijumfovao je na Hungaroringu posle uzbudljive trke, dok je Šarl Lekler ponovo platio cenu Ferarijevih grešaka. Poslednja trka pred letnju pauzu donela je pravi haos. Britanski vozač Lando Noris pobednik je 14. trke sezone Formule 1, vožene… »
Dominacija Meklarena i pobeda Norisa u Mađarskoj

Dominacija Meklarena i pobeda Norisa u Mađarskoj

Sportski žurnal pre 20 dana
Sledi četvoronedeljna pauza, a onda se bolidi vraćaju krajem meseca (29-31. avgust) u Holandiji na stazi "Zandvort" Tim sa Ostrva potvrdio je dominaciju u ovogodišnjoj sezoni na stazi “Hungaroring” nedaleko od jezera Balaton u Mađarskoj, ekipa iz Vokinga… »
VN Mađarske: Žestoka borba Meklarenovih vozača i pobeda Landa Norisa

VN Mađarske: Žestoka borba Meklarenovih vozača i pobeda Landa Norisa

Danas pre 20 dana
Vozač Meklarena Lando Noris pobedio je u trci Formule 1 za Veliku nagradu Mađarske i smanjio zaostatak u šampionatu za timskim kolegom Oskarom Pjastrijem na devet bodova. Noris je do pobede došao posle velike borbe u samoj završnici sa Pjastrijem, posle… »
Lekler besneo na Ferari: Morate da me slušate!

Lekler besneo na Ferari: Morate da me slušate!

Sport klub pre 20 dana
Vozač Ferarija Šarl Lekler u subotu je iznenadio osvajanjem pol pozicije za Veliku nagradu Mađarske, a dan kasnije je morao da se zadovolji tek četvrtim mestom u trci. Monegašanin je poveo od starta i sjajno se držao do drugog odlaska na zamenu… »
Dvostruka pobeda Meklarena u Mađarskoj: Noris se odbranio od Pjastrija za trijumf na Hungaroringu

Dvostruka pobeda Meklarena u Mađarskoj: Noris se odbranio od Pjastrija za trijumf na Hungaroringu

Dnevnik pre 20 dana
Vozač Meklarena Lando Noris pobedio je na Velikoj nagradi Mađarske, 14. trci sezone Formule 1, poslednjoj pred odlazak na letnju pauzu. Britanac je na „Hungaroringu“ upisao deveti trijumf u karijeri, ispred timskog kolege Oskara Pjastrija, dok se na… »
Ponovo duplo slavlje Meklarena: Noris brži od Pjastrija u Mađarskoj

Ponovo duplo slavlje Meklarena: Noris brži od Pjastrija u Mađarskoj

Euronews pre 20 dana
Pobednik trke za VN Mađarske na legendarnoj stazi "Hungaroring" je Lando Noris, a do pobede je došao posle izuzetno lošeg starta. Drugi je kroz cilj prošao Oskar Pjastri, dok je treći bio vozač Mercedesa Džordž Rasel. Prvih deset kompletirali su Lekler… »
Noris se odbranio od Pjastrija za trijumf u Mađarskoj!

Noris se odbranio od Pjastrija za trijumf u Mađarskoj!

Sport klub pre 20 dana
Vozač Meklarena Lando Noris pobedio je na Velikoj nagradi Mađarske, 14. trci sezone Formule 1, poslednjoj pred odlazak na letnju pauzu. Britanac je na „Hungaroringu“ upisao peti trijumf ove godine, a deveti trijumf u karijeri, sa sedam desetinki… »
Noris diše za vratom pjastriju: Britanac pobedio u Mađarskoj u šampionatu Formuli 1!

Noris diše za vratom pjastriju: Britanac pobedio u Mađarskoj u šampionatu Formuli 1!

Večernje novosti pre 20 dana
VOZAČ Meklarena Britanac Lando Noris pobednik je trke za Veliku nagrađu Mađarske u šampionatu Formule 1, koja je danas vožena na stazi Hungaroring. Foto: EPA-EFE/ANNA SZILAGYI Britanac je stigao do pete pobede u ovoj sezoni, a devete u karijeri. On je… »
"Mrtav sam"

"Mrtav sam"

B92 pre 20 dana
Vozač Meklarena Lando Noris rekao je da je pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Mađarske danas ostvario savršen rezultat. "Mrtav sam. Mrtav sam. Bilo je teško. Nismo planirali jedno zaustavljanje u boksu, ali posle prvog kruga to je na neki način… »
Borba Meklarena pripala Norisu, Ferari upropastio Leklerov vikend u Mađarskoj!

Borba Meklarena pripala Norisu, Ferari upropastio Leklerov vikend u Mađarskoj!

Sportske.net pre 20 dana
Britanac Lando Noris pobednik je trke za Veliku nagradu Mađarske na stazi Hungaroring. Vozač Mercedesa slavio je u 14. trci ovosezonskog šampionata Formule 1 ispred svog klupskog kolege Australijanca Oskara Pjastrija, dok je na trećem mestu završio… »
Herojska pobeda Norisa u Mađarskoj i nova ludost Ferarija

Herojska pobeda Norisa u Mađarskoj i nova ludost Ferarija

RTS pre 20 dana
Vozači Meklarena ostvarili su veliku dvostruku pobedu na Velikoj nagradi Mađarske, gde je Lando Noris slavio ispred timskog kolege Oskara Pjastrija. Treći je bio Džordž Rasel u Mercedesu, dok je četvrti Šarl Lekler, koji je ispustio pol-poziciju zbog… »

Radio sto plus pre 20 dana
Noris je do pobede došao posle velike borbe u samoj završnici sa Pjastrijem, posle dobre vožnje i strategije sa jednim zaustavljanjem u boksu. Treće mesto zauzeo je vozač Mercedesa Džordž Rasel. Vozač Ferarija Šarl Lekler, koji je startovao sa pol… »
Mađarska je narandžasta - dupla pobeda Meklarena!

Mađarska je narandžasta - dupla pobeda Meklarena!

B92 pre 20 dana
Vozači Meklarena Lando Noris i Oskar Pjastri doneli su Meklarenu duplu pobedu na trci za VN Mađarske. Još jedna taktički disciplinovana i izuzetno napeta trka je iza nas, a pobednik je Lando Noris iz ekipe Meklarena. Kako je već rečeno, radi se o duploj… »
Dominacija Meklarena na "Hungaroringu"! Noris slavio u Mađarskoj, Pjastri drugi, Lekler tragičar

Dominacija Meklarena na "Hungaroringu"! Noris slavio u Mađarskoj, Pjastri drugi, Lekler tragičar

Telegraf pre 20 dana
Britanski vozač Lando Noris pobednik je 14. trke ovogodišnje sezone Formule 1, vožene na čuvenoj stazi Hungaroring u Mađarskoj, i to u velikom stilu! Ujedno, ovo je i poslednja trka pre tradicionalne letnje pauze, a drama na stazi nije izostala. Pored… »
Britanac šokirao: „Beskoristan sam – nađite drugog“ /video/

Britanac šokirao: „Beskoristan sam – nađite drugog“ /video/

Sputnik pre 21 dana
Legendarni vozač Formule 1 Britanac Luis Hamilton, koji je osvojio čak sedam šampionskih titula, izjavio je da sebe smatra beskorisnim i da Ferari treba da mu da otkaz. To se dogodilo posle nove razočaravajuće kvalifikacione trke. Ovoga puta u… »
Ferari menja Hamiltona

Ferari menja Hamiltona

Politika pre 21 dana
Luis Hamilton je sebe opisao kao „beskorisnog“ i rekao da Ferari „verovatno mora da promeni vozača“ nakon svog poslednjeg razočaravajućeg nastupa u kvalifikacijama na Velikoj nagradi Mađarske. Zahtevna debitantska sezona sedmostrukog svetskog šampiona sa… »
Hamilton: Beskoristan sam, Ferari bi trebalo da me zameni

Hamilton: Beskoristan sam, Ferari bi trebalo da me zameni

RTS pre 21 dana
Engleski vozač Luis Hamilton bio je jako nezadovoljan svojim plasmanom u kvalifikacijama za Veliku nagradu Mađarske, a ovoga puta kritike nisu bile usmerene prema timu. Hamilton će trku na "Hungaroringu" početi sa 12. pozicije, nakon što nije uspeo da se… »
Luis Hamilton deprimiran: Ferari treba da me promeni, beskoristan sam

Luis Hamilton deprimiran: Ferari treba da me promeni, beskoristan sam

Danas pre 21 dana
Vozač Ferarija Luis Hamilton rekao je da je „beskoristan“ i da bi ekipa „verovatno trebalo da promeni vozača“, posle današnjih razočaravajućih kvalifikacija u trci za Veliku nagradu Mađarske, u kojima je zauzeo 12. mesto. Sedmostruki svetski šampion je… »

Vesti dana »