Повезане вести

Албанска певачица добила држављанство лажне државе Покупила документацију, па запевала у Приштини: "Може задњицу да обрише…

Албанска певачица добила држављанство лажне државе Покупила документацију, па запевала у Приштини: "Може задњицу да обрише…

Ало 03.08.2025
Након британског и албанског узела и тзв косовско држављанство. Певачица Дуа Липа добила је држављанство лажне државе, тзв Косова. Тим поводом огласила се и председница тзв Косова, Вјоса Османи. - Неизмерно сам захвална што ми… »
"Значи сада је Српкиња? Не хвала, превише је јадна да би била наша" Усијале се мреже након што је Дуа Липа добила…

"Значи сада је Српкиња? Не хвала, превише је јадна да би била наша" Усијале се мреже након што је Дуа Липа добила…

Ало 03.08.2025
Коментари на друштвеним мрежама не престају да се нижу. Албанска певачица Дуа Липа добила је држављанство лажне државе Косово, а након срамног поступка покренута је лавина коментара. Ова вест је изазвала је бурне реакције, а… »
"Ова особа је пројекат" Слоба Радановић оштро реаговао након што је Дуа Липа добила добила држављанство лажне државе

"Ова особа је пројекат" Слоба Радановић оштро реаговао након што је Дуа Липа добила добила држављанство лажне државе

Ало 03.08.2025
Пет година је говорио о овоме. Певачица Дуа Липа добила је држављанство лажне државе, тзв Косова. Ова вест изазвала је бурне реакције, а међу првима се огласио Слоба Радановић који је имао оштру поруку и назвао Дуу политичким… »
Слоба Радановић се огласио након што је Дуа Липа добила "држављанство Косова", певач бесан: "Ова особа је пројекат"

Слоба Радановић се огласио након што је Дуа Липа добила "држављанство Косова", певач бесан: "Ова особа је пројекат"

Блиц 03.08.2025
Певач Слоба Радановић огласио се бесан након што је Војса Османи, председница тзв. Косова уручила "косовско држављанство" познатој певачици Дуа Липи. Слоба Радновић се овим поводом огласио на свом Инстаграму. - Буквално… »
Слоба Радановић бруталан након што је Дуа Липа добила држављанство лажне државе: "Ова особа је пројекат..."

Слоба Радановић бруталан након што је Дуа Липа добила држављанство лажне државе: "Ова особа је пројекат..."

Телеграф 03.08.2025
Певачица Дуа Липа добила је косовско држављанство, а тим поводом огласила се и председница тзв. Косова Вјоса Османи. Ипак, ова вест изазвала је бурне реакције, а међу првима се огласио Слоба Радановић који је имао оштру поруку и… »
Дуа Липа се огласила након што је добила држављанство тзв. Косова ФОТО

Дуа Липа се огласила након што је добила држављанство тзв. Косова ФОТО

Б92 03.08.2025
Певачица Дуа Липа је изјавила да је неизмерно захвална након што јој је Вјоса Османи доделила држављанство такозване државе Косово. "Неизмерно сам захвална што ми је председница @вјосаосмани доделила држављанство Косова"… »
Дуа Липа добила држављанство Косова

Дуа Липа добила држављанство Косова

Данас 02.08.2025
Волим ову земљу и ово много значи мени и мојој породици, рекла је Дуа Липа, поп звезда, након што је добила држављанство Косова. „То употпуњује дуалност коју сам одувек имала у себи“, навела је Липа у саопштењу. Певачица је… »

Вести дана »