Povezane vesti
Albanska pevačica dobila državljanstvo lažne države Pokupila dokumentaciju, pa zapevala u Prištini: "Može zadnjicu da obriše…
Alo pre 6 sati
Nakon britanskog i albanskog uzela i tzv kosovsko državljanstvo. Pevačica Dua Lipa dobila je državljanstvo lažne države, tzv Kosova. Tim povodom oglasila se i predsednica tzv Kosova, Vjosa Osmani. - Neizmerno sam zahvalna što mi je predsednica… »
"Znači sada je Srpkinja? Ne hvala, previše je jadna da bi bila naša" Usijale se mreže nakon što je Dua Lipa dobila…
Alo pre 7 sati
Komentari na društvenim mrežama ne prestaju da se nižu. Albanska pevačica Dua Lipa dobila je državljanstvo lažne države Kosovo, a nakon sramnog postupka pokrenuta je lavina komentara. Ova vest je izazvala je burne reakcije, a komentari na društvenim… »
"Ova osoba je projekat" Sloba Radanović oštro reagovao nakon što je Dua Lipa dobila dobila državljanstvo lažne države
Alo pre 7 sati
Pet godina je govorio o ovome. Pevačica Dua Lipa dobila je državljanstvo lažne države, tzv Kosova. Ova vest izazvala je burne reakcije, a među prvima se oglasio Sloba Radanović koji je imao oštru poruku i nazvao Duu političkim projektom. - Bukvalno… »
Sloba Radanović se oglasio nakon što je Dua Lipa dobila "državljanstvo Kosova", pevač besan: "Ova osoba je projekat"
Blic pre 8 sati
Pevač Sloba Radanović oglasio se besan nakon što je Vojsa Osmani, predsednica tzv. Kosova uručila "kosovsko državljanstvo" poznatoj pevačici Dua Lipi. Sloba Radnović se ovim povodom oglasio na svom Instagramu. - Bukvalno poslednjih 5 godina pričam kako… »
Sloba Radanović brutalan nakon što je Dua Lipa dobila državljanstvo lažne države: "Ova osoba je projekat..."
Telegraf pre 9 sati
Pevačica Dua Lipa dobila je kosovsko državljanstvo, a tim povodom oglasila se i predsednica tzv. Kosova Vjosa Osmani. Ipak, ova vest izazvala je burne reakcije, a među prvima se oglasio Sloba Radanović koji je imao oštru poruku i nazvao Duu političkim… »
Dua Lipa se oglasila nakon što je dobila državljanstvo tzv. Kosova FOTO
B92 pre 12 sati
Pevačica Dua Lipa je izjavila da je neizmerno zahvalna nakon što joj je Vjosa Osmani dodelila državljanstvo takozvane države Kosovo. "Neizmerno sam zahvalna što mi je predsednica @vjosaosmani dodelila državljanstvo Kosova", napisala je u objavi na… »
Dua Lipa dobila državljanstvo Kosova
Danas pre 1 dan
Volim ovu zemlju i ovo mnogo znači meni i mojoj porodici, rekla je Dua Lipa, pop zvezda, nakon što je dobila državljanstvo Kosova. „To upotpunjuje dualnost koju sam oduvek imala u sebi“, navela je Lipa u saopštenju. Pevačica je rođena u Londonu od… »
Vesti dana »

Đilas: Hapšenja zbog korupcije u izgradnji brze pruge Novi Sad-Kelebija posledica rada tužilaca, a ne igrokaz
Pravda pre 2 satajoš 79 povezanih

Masovno trovanje hranom, dvoje dece i dvoje odraslih hospitalizovano
Stav.life pre 4 satijoš 28 povezanih

Skandal u Humskoj, sa razglasa puštena Zvezdina pesma - Partizan: Sabotaža, sledi raskid i tužba (video)
Sportski žurnal pre 4 minutajoš 29 povezanih

Poznato kada se očekuje odluka o Novakovoj selidbi turnira iz Beograda
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog intenzivnih pljuskova, grada i jakog vetra u zapadnim i centralnim krajevima
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 53 povezane