Povezane vesti

Milan Stanković peti sati plakao zbog Rade Manojlović: Pevačica otkrila detalje njihovog privatnog razgovora

Milan Stanković peti sati plakao zbog Rade Manojlović: Pevačica otkrila detalje njihovog privatnog razgovora

Mondo pre 58 minuta
Rada Manojlović često govori o svom dugogodišnjem prijateljstvu sa Milanom Stankovićem, koji se već neko vreme potpuno povukao iz javnosti. Iako su se nekada zabavljali, danas su ostali bliski, a Rada je jedina osoba sa estrade s kojom Milan i dalje… »
"Ovo što mi imamo sada veće je od strasti" Rada priznala istinu o odnosu sa Milanom Stankovićem: Plačemo zajedno

"Ovo što mi imamo sada veće je od strasti" Rada priznala istinu o odnosu sa Milanom Stankovićem: Plačemo zajedno

Kurir pre 5 sati
Rada Manojlović i Milan Stanković bili su u dugogodišnjoj vezi, a nakon kraha ljubavi ostali su u prijateljskim odnosima. Pevačica neretko govori o njihovom druženju, razgovorima i priznaje koliko joj znači što ga i dalje ima pored sebe. Rada je priznala… »
"Plakao je sa mnom 5 sati" Rada Manojlović otkrila detalje tajnog razgovora sa Milanom Stankovićem!

"Plakao je sa mnom 5 sati" Rada Manojlović otkrila detalje tajnog razgovora sa Milanom Stankovićem!

Alo pre 7 sati
Kako je otkrila, posle raskida je ona bila ta koja je insistirala da ostanu prijatelji, inače da se to nije desilo, Stanković bi je potpuno napustio. Rada Manojlović često govori o odnosu sa Milanom Stankovićem, koji se potpuno povukao s javne scene… »
"Imamo mnogo više od strasti": Rada Manojlović nikad iskrenije o odnosu sa Milanom Stankovićem: "Pet sati smo plakali zajedno…

"Imamo mnogo više od strasti": Rada Manojlović nikad iskrenije o odnosu sa Milanom Stankovićem: "Pet sati smo plakali zajedno…

Blic pre 7 sati
Pevačica Rada Manojlović i Milan Stanković bili su u dugogodišnjoj vezi, a pevačica je otvoreno govorila o njihovoj ljubavi. Rada i Milan su i danas u kontaktu, a kako kaže, na prijateljstvu je ona insistirala. - Ja sam baksuz. Ne treba mi niko, ja mogu… »
"Plakao je sa mnom 5 sati": Rada otkrila istinu o odnosu sa Milanom Stankovićem: "Ovo što sada imamo"

"Plakao je sa mnom 5 sati": Rada otkrila istinu o odnosu sa Milanom Stankovićem: "Ovo što sada imamo"

Telegraf pre 7 sati
Pevačica Rada Manojlović često govori o odnosu koji ima s Milanom Stankovićem, koji se potpuno povukao s javne scene. Naime, Rada je jedina osoba sa estrade s kojom je Milan ostao veoma blizak i čuju se redovno, a ona je pre nekoliko meseci otkrila… »

Vesti dana »