Повезане вести
Овако Марија Микић изгледа након треће операције! Певачица објавила фотку и шокирала призором
Курир 03.08.2025
Певачица Марија Микић недавно је имала трећу операцију гласних жица, а по изласку из болнице поново је отишла на одмор. Марија се вратила у Црну Гору одакле се редовно оглашава на Инстаграму, а сада је са пратиоцима поделила… »
Марија Микић показала како изгледа после операције: Огласила се из Црне Горе: Скинула се у купаћи и ужива, а на ово не сме ни…
Блиц 03.08.2025
Певачица Марија Микић недавно је имала трећу операцију гласних жица, а по изласку из болнице поново је отишла на одмор. Марија се вратила у Црну Гору одакле се редовно оглашава на Инстаграму, а сада је са пратиоцима поделила… »
Показала како изгледа након операције Марија Микић се огласила из Црне Горе, ево са ким проводи време (Фото)
Ало 03.08.2025
Показала како се опоравља. Марија Микић недавно је имала трећу операцију гласних жица, а по изласку из болнице поново је отишла на одмор. Певачица се након тога вратила у Црну Гору одакле се редовно оглашава на Инстаграму, а… »
Увек је сређена у фулу, а овако изгледа без шминке: Дајана Пауновић показала своје право лице (фото)
Блиц 03.08.2025
Водитељка Дајана Пауновић одувек је привлачила пажњу својим атрактивним изгледом, а у јавности се појављује увек тип-топ сређена. Она је сада одлучила да са својим пратиоцима на Инстаграму подели и фотографије на којима је без… »
Наша певачица пролази кроз агонију након хитне операције: "Ако ме негде сретнете да не помислите да сам лујка"
Мондо 03.08.2025
Певачица Марија Микић недавно је прошла кроз трећу операцију гласних жица, и то након што је рутинска контрола у једној специјализованој клиници у Турској открила да се њен претходни опоравак није одвијао како се очекивало. Иако… »
"Благо њеном мужу": Скинула се Миа Борисављевић, а због врелог кадра мушкарцима падају вилице: Овако се снимила у црном…
Блиц 03.08.2025
Певачица Миа Борисављевић објавила је провокативни снимак на Инстаграму, након што се снимила у црном купаћем костиму, те је показала резултате напорних тренинга у теретани. Наиме, певачица је позирала са осмехом на лицу, а како… »
„Забрањено ми је да говорим“: Марија Микић открила кроз шта пролази након треће операције
Нова 03.08.2025
Певачица Марија Микић недавно је подвргнута трећој операцији гласних жица, и то након што је рутинска контрола у једној турској клиници открила да опоравак није текао како се очекивало. Иако је веровала да су претходне две… »
"Забрањено ми је да говорим" Марија Микић открила кроз шта пролази после треће операције и како се осећа
Телеграф 03.08.2025
Певачица Марија Микић недавно је подвргнута трећој операцији гласних жица, и то након што је рутинска контрола у једној турској клиници открила да опоравак није текао како се очекивало. Иако је веровала да су претходне две… »
Вести дана »
Рат се разбуктава: Падају бомбе, одјекују експлозије; Почела хитна евакуација становништва ВИДЕО
Б92 пре 1 сатјош 33 повезане
Почело пријављивање нелегалних објеката у Србији: Два месеца рока, легализација кошта од 100 до 1.000 евра
Сербиан Невс Медиа пре 24 минутајош 23 повезане