Повезане вести

Богдановић: "Ја сам заказао у финалу против Немачке"

Богдановић: "Ја сам заказао у финалу против Немачке"

Б92 03.08.2025
Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић присетио се појединих момената у дресу са државним грбом. Велика жал остаје за Светским првенством у Манили 2023, где је наша селекција изгубила у финалу од Немачке. "Ја… »
Богдан проговорио о најболнијем дану у животу: Све ми се скупило - пораз у финалу и смрт ујака! Нисам могао да идем на балкон…

Богдан проговорио о најболнијем дану у животу: Све ми се скупило - пораз у финалу и смрт ујака! Нисам могао да идем на балкон…

Курир 03.08.2025
Капитен репрезентације Србије Богдан Богдановић присетио се најболнијег тренутка у каријери. У опширном интервјуу који је дао за "Моззарт спорт" прослављени ас отворено је говорио о својој репрезентативној каријери. Неке од… »
Богдан Богдановић о полуфиналу ОИ: Остао горак укус што нисмо победили Американце

Богдан Богдановић о полуфиналу ОИ: Остао горак укус што нисмо победили Американце

Еуроневс 03.08.2025
Богдан Богдановић, капитен кошаркашке репрезентације Србије дао је интервју за "Моззарт спорт" где се присетио појединих момената у дресу са државним грбом, пре свега на изгубљено финале Мундобаскета, као и на пораз од… »

Вести дана »