Povezane vesti

Bogdanović: "Ja sam zakazao u finalu protiv Nemačke"

Bogdanović: "Ja sam zakazao u finalu protiv Nemačke"

B92 pre 2 dana
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović prisetio se pojedinih momenata u dresu sa državnim grbom. Velika žal ostaje za Svetskim prvenstvom u Manili 2023, gde je naša selekcija izgubila u finalu od Nemačke. "Ja sam zakazao u drugom… »
Bogdan progovorio o najbolnijem danu u životu: Sve mi se skupilo - poraz u finalu i smrt ujaka! Nisam mogao da idem na balkon…

Bogdan progovorio o najbolnijem danu u životu: Sve mi se skupilo - poraz u finalu i smrt ujaka! Nisam mogao da idem na balkon…

Kurir pre 1 dan
Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović prisetio se najbolnijeg trenutka u karijeri. U opširnom intervjuu koji je dao za "Mozzart sport" proslavljeni as otvoreno je govorio o svojoj reprezentativnoj karijeri. Neke od najsrećnijih momenata na… »
Bogdan Bogdanović o polufinalu OI: Ostao gorak ukus što nismo pobedili Amerikance

Bogdan Bogdanović o polufinalu OI: Ostao gorak ukus što nismo pobedili Amerikance

Euronews pre 2 dana
Bogdan Bogdanović, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije dao je intervju za "Mozzart sport" gde se prisetio pojedinih momenata u dresu sa državnim grbom, pre svega na izgubljeno finale Mundobasketa, kao i na poraz od Amerikanaca u polufinalu… »

Vesti dana »