Povezane vesti

"Na sahrani mi je rekao da se sklonim da me ne ubije" Naša pevačica kroz suze o bratu: Uhvatio me je za ruku..

"Na sahrani mi je rekao da se sklonim da me ne ubije" Naša pevačica kroz suze o bratu: Uhvatio me je za ruku..

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Natalija Ibrahimi, poznatija kao Natalija Trik FX, otvorila je dušu i progovorila o krajnje bolnoj porodičnoj temi - odnosu sa rođenim bratom. Natalija je kroz suze ispričala da je poslednji put brata videla na sahrani svoje bratanice. Tada je… »
"Na sahrani mi je rekao da se sklonim da me ne ubije": Pevačica kroz suze o bratu sa kojim godinama nije u kontaktu…

"Na sahrani mi je rekao da se sklonim da me ne ubije": Pevačica kroz suze o bratu sa kojim godinama nije u kontaktu…

Blic pre 8 sati
Pevačica Natalija Trik FX progovorila je o bolnoj temi i lošem odnosu sa bratom. Natalija je rekla da je poslednji susret nje i brata bio na sahrani njene bratanice. - Na sahrani moje bratanice videli smo se poslednji put. Prišla sam mu i zagrlila ga i… »
"Na sahrani mi je rekao da se sklonim, da me ne ubije" Natalija Trik FX o poslednjem susretu sa rođenim bratom, pevačica…

"Na sahrani mi je rekao da se sklonim, da me ne ubije" Natalija Trik FX o poslednjem susretu sa rođenim bratom, pevačica…

Kurir pre 9 sati
Natalija Trik FX otvorila je dušu i za domaće medije govorila o životnom putu, porodici, ali i odnosu sa bratom zbog čega se potpuno emotivno slomila. Pevačica je otkrila kako je izgledao njihov poslednji susret i gde su se videli posle dužeg vremena… »
Došla na sahranu njegove ćerke, on hteo da je ubije: Natalija Trik FX o stravičnom susretu sa rođenim bratom

Došla na sahranu njegove ćerke, on hteo da je ubije: Natalija Trik FX o stravičnom susretu sa rođenim bratom

Mondo pre 9 sati
Natalija iz grupe Trik FX iskreno je progovorila o teškim trenucima kroz koje prolazi, dotaknuvši se porodičnih odnosa, tragičnog gubitka i emotivnog susreta sa rođenim bratom, koji ju je potpuno slomio. Pevačica je ispričala kako se poslednji put videla… »

Vesti dana »