Повезане вести
"На сахрани ми је рекао да се склоним да ме не убије" Наша певачица кроз сузе о брату: Ухватио ме је за руку..
Телеграф 03.08.2025
Певачица Наталија Ибрахими, познатија као Наталија Трик ФКС, отворила је душу и проговорила о крајње болној породичној теми - односу са рођеним братом. Наталија је кроз сузе испричала да је последњи пут брата видела на сахрани… »
"На сахрани ми је рекао да се склоним да ме не убије": Певачица кроз сузе о брату са којим годинама није у контакту…
Блиц 03.08.2025
Певачица Наталија Трик ФКС проговорила је о болној теми и лошем односу са братом. Наталија је рекла да је последњи сусрет ње и брата био на сахрани њене братанице. - На сахрани моје братанице видели смо се последњи пут. Пришла… »
"На сахрани ми је рекао да се склоним, да ме не убије" Наталија Трик ФКС о последњем сусрету са рођеним братом, певачица…
Курир 03.08.2025
Наталија Трик ФКС отворила је душу и за домаће медије говорила о животном путу, породици, али и односу са братом због чега се потпуно емотивно сломила. Певачица је открила како је изгледао њихов последњи сусрет и где су се… »
Дошла на сахрану његове ћерке, он хтео да је убије: Наталија Трик ФКС о стравичном сусрету са рођеним братом
Мондо 03.08.2025
Наталија из групе Трик ФКС искрено је проговорила о тешким тренуцима кроз које пролази, дотакнувши се породичних односа, трагичног губитка и емотивног сусрета са рођеним братом, који ју је потпуно сломио. Певачица је испричала… »
Вести дана »
Све о дербију Партизан - Звезда: Спектакл у Арени пред НБА "зверкама", а 10 кошаркаша не игра
Мондо пре 16 минутајош 52 повезане