Povezane vesti
"Groblje nam je postalo druga kuća": Potresna ispovest majke čija je šestomesečna beba iznenada preminula
Mondo pre 7 sati
Nina je bila zdravo, veselo, raspoloženo i razigrano dete. U jutro tog 24. juna je, međutim, počela da povraća. Zabrinula sam se, ali nisam mogla ni da zamislim da će za manje od 24 sata preminuti. Gledam njen krevetac, njene stvari, i dalje ne mogu da… »
"Umesto igračkica, birala sam umrlicu za moju ćerku": Tužna ispovest Marije Rakić, majke male Nine koja je dobila temperaturu…
Blic pre 8 sati
Sedmomesečna Nina iz Smederevske Palanke preminula je iznenada u jutarnjim satima 25. juna, dan nakon što je zbog povraćanja odvedena kod lekara. Majka Marija Rakić (27) sada traži odgovore – kako je dete koje je, kako kaže, bilo potpuno zdravo, moglo da… »
Vesti dana »

Đukanović o hapšenjima ministara: “Duboka država” stoji iza svega
Serbian News Media pre 1 satjoš 76 povezanih

Deca od 5 i 17 godina zadržana u bolnici: Katastrofa na seoskoj slavi u Pavlovcu, dvadesetoro ljudi otrovano
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih

Punih 13 dana Rade je sa porodicom putovao od Banije do Čačka: Potresna sećanja Srba prognanih u Oluji još uvek žive, slike ognjišta sa kog su proterani se ne zaboravljaju (FOTO)
RINA pre 4 satijoš 38 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 48 povezanih

„Gde su deca?!“ Selektor: Ljudi vole strance u Partizanu i Zvezdi
Sport klub pre 33 minutajoš 39 povezanih