Povezane vesti
"Tortu sam pripremala ja, ne rasta" Izjava Ane Nikolić nekoliko sati pred reperovo hapšenje, ovo je bio plan za ćerkicin…
Kurir 03.08.2025
Ana Nikolić sinoć je nastupila u Crnoj Gori, a pred početak nastupa je govorila o aktuelnostima iz privatnog života. Ana je na samom početku otkrila zbog čega je kasnila u klub. - Čekali ste me jer sam se svađala sa svima, nisam nešto raspoložena. Šalim… »
"Rasta pravi žurke, ja sam gost" Ana Nikolić o rođendanu ćerke nekoliko sati pre nego što je Đurić uhapšen
Telegraf 03.08.2025
Pevačica Ana Nikolić sinoć je nastupila u Crnoj Gori, a pred početak koncerta iskreno je govorila o aktuelnostima iz privatnog života. Na početku razgovora otkrila je zbog čega je kasnila na nastup: - Čekali ste me jer sam se svađala sa svima, nisam… »
(Video) "rasta pravi žurku, ja sam samo gost": Ana Nikolić nekoliko sati pred hapšenje bivšeg govorila o rođendanu ćerke Tare…
Blic 03.08.2025
Pevačica Ana Nikolić sinoć je nastupila u Crno Gori, a pred početak nastupa je pred našim kamerama govorila o aktuelnostima iz privatnog života. Ana je na samom početku otkrila zbog čega je kasnila u klub. - Čekali ste me jer sam se svađala sa svima… »
Vesti dana »

Da li će talas priznanja Palestine doneti mir: "Ključan pritisak na Izrael, strahujemo pri svakom izlasku iz kuće"
N1 Info pre 4 satijoš 28 povezanih

Poljski ministar zapretio Rusiji, govor u UN postao viralan: „Upozoreni ste, nemojte posle da se žalite“
Nova pre 7 satijoš 26 povezanih

Dronovi zaustavili aerodrom u Kopenhagenu, premijerka ne odbacuje umešanost Rusije
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane