Povezane vesti

"Tortu sam pripremala ja, ne rasta" Izjava Ane Nikolić nekoliko sati pred reperovo hapšenje, ovo je bio plan za ćerkicin…

"Tortu sam pripremala ja, ne rasta" Izjava Ane Nikolić nekoliko sati pred reperovo hapšenje, ovo je bio plan za ćerkicin…

Kurir pre 2 dana
Ana Nikolić sinoć je nastupila u Crnoj Gori, a pred početak nastupa je govorila o aktuelnostima iz privatnog života. Ana je na samom početku otkrila zbog čega je kasnila u klub. - Čekali ste me jer sam se svađala sa svima, nisam nešto raspoložena. Šalim… »
"Rasta pravi žurke, ja sam gost" Ana Nikolić o rođendanu ćerke nekoliko sati pre nego što je Đurić uhapšen

"Rasta pravi žurke, ja sam gost" Ana Nikolić o rođendanu ćerke nekoliko sati pre nego što je Đurić uhapšen

Telegraf pre 2 dana
Pevačica Ana Nikolić sinoć je nastupila u Crnoj Gori, a pred početak koncerta iskreno je govorila o aktuelnostima iz privatnog života. Na početku razgovora otkrila je zbog čega je kasnila na nastup: - Čekali ste me jer sam se svađala sa svima, nisam… »
(Video) "rasta pravi žurku, ja sam samo gost": Ana Nikolić nekoliko sati pred hapšenje bivšeg govorila o rođendanu ćerke Tare…

(Video) "rasta pravi žurku, ja sam samo gost": Ana Nikolić nekoliko sati pred hapšenje bivšeg govorila o rođendanu ćerke Tare…

Blic pre 2 dana
Pevačica Ana Nikolić sinoć je nastupila u Crno Gori, a pred početak nastupa je pred našim kamerama govorila o aktuelnostima iz privatnog života. Ana je na samom početku otkrila zbog čega je kasnila u klub. - Čekali ste me jer sam se svađala sa svima… »

Vesti dana »