Povezane vesti
Supruga NBA košarkaša prolazila kroz pakao posle ujeda ajkule, a neko je to snimao telefonom
Politika pre 9 sati
Eleonora Boi, supruga NBA zvezde Danila Galinarija, koju je ugrizla ajkula tokom letovanja u Portoriku, oglasila se i šokirala javnost, iskazom da je jedna žena na plaži snimala mobilnim telefonom dok je ona prolazila kroz pravu agoniju. Trudnu suprugu… »
Oglasila se supruga NBA zvezde koju je ujela ajkula: „Odvratno – žena je snimala“
Sputnik pre 10 sati
Eleonora Boi, supruga NBA zvezde Danila Galinarija, koju je ugrizla ajkula tokom letovanja u Portoriku, oglasila se i šokirala javnost, iskazom da je jedna žena na plaži snimala mobilnim telefonom dok je ona prolazila kroz pravu agoniju. Trudnu suprugu… »
Supruga bivšeg NBA košarkaša otkrila jezive detalje napada ajkule: "Bila je to moja izgrižena koža" FOTO
B92 pre 16 sati
Supruga bivšeg NBA košarkaša Danila Galinarija, Eleonora Boi, ispričala je zastrašujuće iskustvo koje je doživela kada ju je napala ajkula dok je bila na plaži u Portoriku. Vest o napadu brzo je obišla svet, šokirajući javnost, posebno jer su napadi… »
Galinarijeva supruga: "Ujela me ajkula, a žena je uperila telefon i snimala!"
Sportske.net pre 17 sati
Svet sporta, ali i šira javnost, ostali su šokirani kada je objavljena vest da je Eleonora Boi, supruga bivšeg NBA igrača Danila Galinarija, preživela napad ajkule dok je sa porodicom boravila na plaži u Portoriku. U intervjuu za La Gazzetta dello Sport… »
Jezivo: Trudnu ženu poznatog sportiste ujela ajkula!
Večernje novosti pre 16 sati
Najnovije vesti iz sveta sporta su prilično šokantne. Foto: Jutjub printskrin/Test 6 Danilo Galinari je dobro poznat svim ljubiteljima košarke u Srbiji. Ovih dana, međutim, čak i oni koji ne znaju ko je on - ostali su zatečeni kada su čuli šta se desilo… »
Trudnu ženu NBA košarkaša ujela ajkula, ona se oglasila iz bolnice: "Uskoro će te pozvati moji advokati"
Telegraf pre 16 sati
Supruga poznatog italijanskog košarkaša Danila Galinarija - Eleonora Boi, doživela je pravu nezgodu u Portoriko, kada ju je pre nekoliko dana ujela ajkula. Ona se sada oseća dobro i oglasila se iz bolnice. - Nikada nisam mislila da će me napasti ajkula… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za ponedeljak, 4. avgust: Danas sveže i oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 5 satijoš 3 povezane

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Najveći rudnik bakra postao grobnica! Užas posle potresa, pokrenuta hitna istraga
Alo pre 5 satijoš 3 povezane