Povezane vesti

"Snsd će opet pobediti s dodikom": Cvijanović: Priče da ću ja naslediti Dodika su naklapanja kvazipolitičke čaršije

"Snsd će opet pobediti s dodikom": Cvijanović: Priče da ću ja naslediti Dodika su naklapanja kvazipolitičke čaršije

Blic 03.08.2025
Željka Cvijanović, potpredsednica SNSD-a, izjavila je da su "naklapanja sarajevske kvazipolitičke čaršije" nebitna, govoreći o tvrdnjama o tome da li će ona biti naslednica predsednika Republike Srpske i SNSD-a Milorada Dodika nakon pravosnažne presude… »

Blic 03.08.2025
Željka Cvijanović, potpredsednica SNSD-a, izjavila je da su "naklapanja sarajevske kvazipolitičke čaršije" nebitna, govoreći o tvrdnjama o tome da li će ona biti naslednica predsednika Republike Srpske i SNSD-a Milorada Dodika nakon pravosnažne presude… »
Željka Cvijanović odgovorila da li će naslediti Dodika

Željka Cvijanović odgovorila da li će naslediti Dodika

Danas 03.08.2025
Potpredsednica SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da su „naklapanja sarajevske kvazipolitičke čaršije“ nebitna, govoreći o tvrdnjama o tome da li će ona biti naslednica predsednika Republike Srpske i SNSD-a Milorada Dodika nakon pravosnažne presude… »

Vesti dana »

Izbori na Kosovu: Treći put na glasanje u 2025.

Izbori na Kosovu: Treći put na glasanje u 2025.

Danas pre 5 minutajoš 30 povezanih
Jokić na tripl-dabl od istorije

Jokić na tripl-dabl od istorije

Sportske.net pre 35 minutajoš 46 povezanih
Akcija u „Beogradu na vodi“: Uklanjanje avio-bombe iz Drugog svetskog rata

Akcija u „Beogradu na vodi“: Uklanjanje avio-bombe iz Drugog svetskog rata

Serbian News Media pre 15 minutajoš 19 povezanih
Danas vetrovito, od minus šest do šest stepeni

Danas vetrovito, od minus šest do šest stepeni

Serbian News Media pre 10 minutajoš 13 povezanih