Povezane vesti

"Snsd će opet pobediti s dodikom": Cvijanović: Priče da ću ja naslediti Dodika su naklapanja kvazipolitičke čaršije

"Snsd će opet pobediti s dodikom": Cvijanović: Priče da ću ja naslediti Dodika su naklapanja kvazipolitičke čaršije

Blic pre 2 dana
Željka Cvijanović, potpredsednica SNSD-a, izjavila je da su "naklapanja sarajevske kvazipolitičke čaršije" nebitna, govoreći o tvrdnjama o tome da li će ona biti naslednica predsednika Republike Srpske i SNSD-a Milorada Dodika nakon pravosnažne presude… »

Blic pre 2 dana
Željka Cvijanović, potpredsednica SNSD-a, izjavila je da su "naklapanja sarajevske kvazipolitičke čaršije" nebitna, govoreći o tvrdnjama o tome da li će ona biti naslednica predsednika Republike Srpske i SNSD-a Milorada Dodika nakon pravosnažne presude… »
Željka Cvijanović odgovorila da li će naslediti Dodika

Željka Cvijanović odgovorila da li će naslediti Dodika

Danas pre 2 dana
Potpredsednica SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da su „naklapanja sarajevske kvazipolitičke čaršije“ nebitna, govoreći o tvrdnjama o tome da li će ona biti naslednica predsednika Republike Srpske i SNSD-a Milorada Dodika nakon pravosnažne presude… »

Vesti dana »