Повезане вести

"Снсд ће опет победити с додиком": Цвијановић: Приче да ћу ја наследити Додика су наклапања квазиполитичке чаршије

"Снсд ће опет победити с додиком": Цвијановић: Приче да ћу ја наследити Додика су наклапања квазиполитичке чаршије

Блиц 03.08.2025
Жељка Цвијановић, потпредседница СНСД-а, изјавила је да су "наклапања сарајевске квазиполитичке чаршије" небитна, говорећи о тврдњама о томе да ли ће она бити наследница председника Републике Српске и СНСД-а Милорада Додика… »

Блиц 03.08.2025
Жељка Цвијановић, потпредседница СНСД-а, изјавила је да су "наклапања сарајевске квазиполитичке чаршије" небитна, говорећи о тврдњама о томе да ли ће она бити наследница председника Републике Српске и СНСД-а Милорада Додика… »
Жељка Цвијановић одговорила да ли ће наследити Додика

Жељка Цвијановић одговорила да ли ће наследити Додика

Данас 03.08.2025
Потпредседница СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је да су „наклапања сарајевске квазиполитичке чаршије“ небитна, говорећи о тврдњама о томе да ли ће она бити наследница председника Републике Српске и СНСД-а Милорада Додика… »

Вести дана »