Povezane vesti

"Volim te i SAD, ali ne znam da li me čuješ" Janjuš podelio uspomenu iz detinjstva sa pokojnim bratom, pa napisao emotivne…

"Volim te i SAD, ali ne znam da li me čuješ" Janjuš podelio uspomenu iz detinjstva sa pokojnim bratom, pa napisao emotivne…

Kurir pre 3 sata
Marko Janjušević Janjuš nedavno je doživeo veliku porodičnu tragediju kada mu je preminuo mlađi brat. U trenutku njegove smrti Janjuš se nalazio u rijalitiju, te je morao da napusti imanje na neko vreme. Od tada se nikada nije oporavio. Bivši košarkaš na… »
"Volim te i SAD, ali ne znam da li me čuješ": Janjuš potresnim rečima o pokojnom bratu, podelio uspomenu iz detinjstva sa…

"Volim te i SAD, ali ne znam da li me čuješ": Janjuš potresnim rečima o pokojnom bratu, podelio uspomenu iz detinjstva sa…

Blic pre 6 sati
Bivši rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš doživeo je porodičnu tragediju pre dve godine kada je njegov rođeni brat Mihailo oduzeo sebi život. Janjuš je sada na Instagramu podelio njihovu uspomenu iz detinjstva uz koju je napisao emotivne reči: "Ovde… »

Vesti dana »