Povezane vesti

Oglasio se Makron nakon razgovora sa Vučićem: Uveren sam da je evropska budućnost Srbije njen pravi put!

Oglasio se Makron nakon razgovora sa Vučićem: Uveren sam da je evropska budućnost Srbije njen pravi put!

Telegraf pre 1 dan
Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je danas da je razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o evropskoj budućnosti naše zemlje, bilateralnim odnosima i jačanju saradnje, kao i o situaciji u regionu. "Upravo sam razgovarao sa… »
Makron: Evropska budućnost Srbije je njen pravi put

Beta pre 4 sati
Predsednik Francuske Emanuel Makron izrazio je danas uverenje da je Srbiji mesto u Evropskoj uniji (EU), kao i da se nada da će ona napredovati na putu ka članstvu u tom bloku. Управо сам разговарао са председником @avucic . Поново сам му изразио своје… »
Makron o razgovoru sa Vučićem: Evropska budućnost Srbije je njen pravi put

Makron o razgovoru sa Vučićem: Evropska budućnost Srbije je njen pravi put

Nova pre 9 sati
Predsednik Francuske Emanuel Makron izrazio je danas uverenje da je Srbiji mesto u Evropskoj uniji (EU), kao i da se nada da će ona napredovati na putu ka članstvu u tom bloku. Makron je na Iksu napisao da je, tokom telefonskog razgovora sa predsednikom… »
Makron o razgovoru s Vučićem: Srbija ima evropsku budućnost

Makron o razgovoru s Vučićem: Srbija ima evropsku budućnost

Nedeljnik pre 9 sati
Predsednik Francuske Emanuel Makron izrazio je danas uverenje da je Srbiji mesto u Evropskoj uniji (EU), kao i da se nada da će ona napredovati na putu ka članstvu u tom bloku. Makron je na društvenoj mreži „Iks“ napisao da je, tokom telefonskog… »
Oglasio se Makron nakon razgovora sa Vučićem: Glavne teme situacija u regionu i evropske integracije

Oglasio se Makron nakon razgovora sa Vučićem: Glavne teme situacija u regionu i evropske integracije

Euronews pre 11 sati
Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je danas da je razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o evropskoj budućnosti naše zemlje, bilateralnim odnosima i jačanju saradnje, kao i o situaciji u regionu. "Upravo sam razgovarao sa… »

Radio sto plus pre 10 sati
Makron je na Iksu napisao da je, tokom telefonskog razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, razmotrio sve aspekte odnosa između Srbije i Francuske i odlučio da dodatno ojača saradnju dve zemlje. “Ponovo sam mu (Vučiću) izrazio svoje uverenje… »
Makron: Sa Vučićem sam razgovarao o evropskoj budućnosti Srbije, odnosima sa Francuskom, u regionu...

Makron: Sa Vučićem sam razgovarao o evropskoj budućnosti Srbije, odnosima sa Francuskom, u regionu...

Politika pre 10 sati
PARIZ – Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je danas da je razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o evropskoj budućnosti naše zemlje, bilateralnim odnosima i jačanju saradnje, kao i o situaciji u regionu. "Upravo sam razgovarao sa… »
"Evropska budućnost Srbije pravi put": Makron se posle razgovora sa Vučićem oglasio na ćirilici: "Sa zemljama Zapadnog Balkana…

"Evropska budućnost Srbije pravi put": Makron se posle razgovora sa Vučićem oglasio na ćirilici: "Sa zemljama Zapadnog Balkana…

Blic pre 13 sati
Emenuel Makron, predsednik Francuske, saopštio je na svom Iks profilu da je razgovarao telefonom sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i poručio na ćirilici da je uveren da je "evropska budućnost Srbije njen pravi put". - Upravo sam razgovarao sa… »

Vesti dana »