Повезане вести
Огласио се Макрон након разговора са Вучићем: Уверен сам да је европска будућност Србије њен прави пут!
Телеграф 03.08.2025
Председник Француске Емануел Макрон изјавио је данас да је разговарао са председником Србије Александром Вучићем о европској будућности наше земље, билатералним односима и јачању сарадње, као и о ситуацији у региону. "Управо… »
Макрон: Европска будућност Србије је њен прави пут
Бета 03.08.2025
Председник Француске Емануел Макрон изразио је данас уверење да је Србији место у Европској унији (ЕУ), као и да се нада да ће она напредовати на путу ка чланству у том блоку. Управо сам разговарао са председником @авуциц … »
Макрон о разговору са Вучићем: Европска будућност Србије је њен прави пут
Нова 03.08.2025
Председник Француске Емануел Макрон изразио је данас уверење да је Србији место у Европској унији (ЕУ), као и да се нада да ће она напредовати на путу ка чланству у том блоку. Макрон је на Иксу написао да је, током телефонског… »
Макрон о разговору с Вучићем: Србија има европску будућност
Недељник 03.08.2025
Председник Француске Емануел Макрон изразио је данас уверење да је Србији место у Европској унији (ЕУ), као и да се нада да ће она напредовати на путу ка чланству у том блоку. Макрон је на друштвеној мрежи „Икс“ написао да је… »
Огласио се Макрон након разговора са Вучићем: Главне теме ситуација у региону и европске интеграције
Еуроневс 03.08.2025
Председник Француске Емануел Макрон изјавио је данас да је разговарао са председником Србије Александром Вучићем о европској будућности наше земље, билатералним односима и јачању сарадње, као и о ситуацији у региону. "Управо… »
Макрон: Европска будућност Србије је њен прави пут
Радио сто плус 03.08.2025
Макрон је на Иксу написао да је, током телефонског разговора са председником Србије Александром Вучићем, размотрио све аспекте односа између Србије и Француске и одлучио да додатно ојача сарадњу две земље. “Поново сам му… »
Макрон: Са Вучићем сам разговарао о европској будућности Србије, односима са Француском, у региону...
Политика 03.08.2025
ПАРИЗ – Председник Француске Емануел Макрон изјавио је данас да је разговарао са председником Србије Александром Вучићем о европској будућности наше земље, билатералним односима и јачању сарадње, као и о ситуацији у региону… »
"Европска будућност Србије прави пут": Макрон се после разговора са Вучићем огласио на ћирилици: "Са земљама Западног Балкана…
Блиц 03.08.2025
Еменуел Макрон, председник Француске, саопштио је на свом Икс профилу да је разговарао телефоном са председником Србије Александром Вучићем и поручио на ћирилици да је уверен да је "европска будућност Србије њен прави пут". -… »
Вести дана »

Ђурић разговарао са председавајућим Савета безбедности УН руским амбасадором Небензјом
Радио сто плус пре 11 минутајош 16 повезаних

"Овог датума снег и у нижим крајевима": Ристић најавио најхладнију зиму у последњих 20 година
Мондо пре 2 сатајош 14 повезаних