Povezane vesti

Roditelji ostavili dete samo na aerodromu: Policija se šokirala kad je čula od dečaka razlog zašto je ostao sam

Roditelji ostavili dete samo na aerodromu: Policija se šokirala kad je čula od dečaka razlog zašto je ostao sam

Mondo pre 4 sati
Roditelji su ostavili sina od 10 godina samog na aerodromu El Prat u Barseloni u Španiji, piše britanski " San". Pasoš desetogodišnjeg dečaka nije bio validan i roditelji su ga ostavili samog na aerodromu, a uhvatili su svoj let sa drugim detetom. Sinu… »
Drama u Španiji! Roditelji ostavili dete na aerodromu da im ne propadnu karte: Bio je sam na terminalu, ovo je epilog užasa…

Drama u Španiji! Roditelji ostavili dete na aerodromu da im ne propadnu karte: Bio je sam na terminalu, ovo je epilog užasa…

Kurir pre 7 sati
Jedan par ostavio je svog desetogodišnjeg sina na aerodromu El Prat u Barseloni nakon što mu pasoš nije bio validan, jer nisu želeli da propuste svoj let, tvrdi jedna radnica na aerodromu. Incident se dogodio u sredu, kada su roditelji nastavili svoje… »
Ostavili dete na aerodromu na im ne propadnu karte: Drama na španskom aerodromu!

Ostavili dete na aerodromu na im ne propadnu karte: Drama na španskom aerodromu!

Večernje novosti pre 7 sati
JEDAN par ostavio je svog desetogodišnjeg sina na aerodromu El Prat u Barseloni nakon što mu pasoš nije bio validan, jer nisu želeli da propuste svoj let, tvrdi jedna radnica na aerodromu. Foto: Shutterstock Incident se dogodio u sredu, kada su roditelji… »

Vesti dana »