Повезане вести

Родитељи оставили дете само на аеродрому: Полиција се шокирала кад је чула од дечака разлог зашто је остао сам

Родитељи оставили дете само на аеродрому: Полиција се шокирала кад је чула од дечака разлог зашто је остао сам

Мондо 03.08.2025
Родитељи су оставили сина од 10 година самог на аеродрому Ел Прат у Барселони у Шпанији, пише британски " Сан". Пасош десетогодишњег дечака није био валидан и родитељи су га оставили самог на аеродрому, а ухватили су свој лет… »
Драма у Шпанији! Родитељи оставили дете на аеродрому да им не пропадну карте: Био је сам на терминалу, ово је епилог ужаса…

Драма у Шпанији! Родитељи оставили дете на аеродрому да им не пропадну карте: Био је сам на терминалу, ово је епилог ужаса…

Курир 03.08.2025
Један пар оставио је свог десетогодишњег сина на аеродрому Ел Прат у Барселони након што му пасош није био валидан, јер нису желели да пропусте свој лет, тврди једна радница на аеродрому. Инцидент се догодио у среду, када су… »
Оставили дете на аеродрому на им не пропадну карте: Драма на шпанском аеродрому!

Оставили дете на аеродрому на им не пропадну карте: Драма на шпанском аеродрому!

Вечерње новости 03.08.2025
ЈЕДАН пар оставио је свог десетогодишњег сина на аеродрому Ел Прат у Барселони након што му пасош није био валидан, јер нису желели да пропусте свој лет, тврди једна радница на аеродрому. Фото: Схуттерстоцк Инцидент се догодио у… »

Вести дана »