Povezane vesti

Voditeljku muž prevario nakon 13 godina braka: "Dala sam mu 24 sata da izađe iz kuće!"

Voditeljku muž prevario nakon 13 godina braka: "Dala sam mu 24 sata da izađe iz kuće!"

Alo pre 4 sati
Saznala je da je vara i to sa pevačicom. Voditeljka Ruška Jakić se tri puta udavala i razvodila, a kako je istakla, razilazila se zbog prestanka ljubavi. Iz prvog braka ima ćerku Anu, a najduži brak je bila sa Vojom Mulinom, kome je nakon prevare dala 24… »
"Zbog imovine i para ostaju u brakovima": Ruška Jakić iskreno o braku i partnerima: Evo što se davno rastala sa mužem

"Zbog imovine i para ostaju u brakovima": Ruška Jakić iskreno o braku i partnerima: Evo što se davno rastala sa mužem

Blic pre 5 sati
Voditeljka Ruška Jakić govorila je nedavno o prevari, lažnim brakovima i ključnim trenucima koji su je oblikovali, te je otkrila kako je saznala sa prevaru koju je načinio njen suprug. Naime, Ruška je shvatila i da njenim partnerima nije uvek bilo lako… »
"Zbog imovine i finansija ljudi ostaju u lažnim brakovima" Ruška Jakić o prevari muža: Dala sam mu 24 sata...

"Zbog imovine i finansija ljudi ostaju u lažnim brakovima" Ruška Jakić o prevari muža: Dala sam mu 24 sata...

Kurir pre 7 sati
Ruška Jakić je nedavno za Kurir u emisiji "Nije sve tako crno" govorila o svojim životnim usponima i padovima, ljubavi, prevari ali i svim pobedama. Čuvena novinarka se prisetila prevare svog supruga i otkrila kako je rešila kompletan problem za svega… »

Vesti dana »