Povezane vesti

Milovan Vesnić pobedio na trci FIA šampionata Evrope u Nemačkoj

Sportski žurnal pre 2 sata
Nakon osam trkačkih vikenda, u kojima je zabeležio dve pobede, Vesnić zauzima drugo mesto u generalnom plasman. Srpski automobilista Milovan Vesnić pobedio je na trci FIA šampionata Evrope na brdskim stazama (FIA EHČ) koja je vožena na stazi Osnabrik u… »

Auto blog pre 4 sati
Nakon osam trkačkih vikenda, u kojima je zabeležio dve pobede, Vesnić zauzima drugo mesto u generalnom plasman u grupi 3 FIA EHCC. "Nikad ranije nisam vozio na ovoj stazi i imao sam samo jedan cilj - da osvojim što je moguće više bodova k su mi potrebni… »
Veliki trijumf Vesnića na stazi Osnabruk u Nemačkoj (VIDEO)

Veliki trijumf Vesnića na stazi Osnabruk u Nemačkoj (VIDEO)

Zoom UE pre 3 sata
UŽICE – Srpski automobilista Milovan Mikica Vesnić pobednik je trke u FIA Šampionatu Evrope na brdskim stazama (FIA EHCC) koja je vožena na stazi Osnabruk u Nemačkoj. Iako je vikend krenuo uz probleme, sa promenljivim vremenskim uslovima, naš as je… »

RTS pre 5 sati
Srpski automobilista Milovan Vesnić pobedio je na trci FIA šampionata Evrope na brdskim stazama (FIA EHCC) koja je vožena na stazi Osnabruk u Nemačkoj. Nakon osam trkačkih vikenda, u kojima je zabeležio dve pobede, Vesnić zauzima drugo mesto u generalnom… »
Milovan Vesnić pobedio na trci FIA šampionata Evrope u Nemačkoj na brdskim stazama

Milovan Vesnić pobedio na trci FIA šampionata Evrope u Nemačkoj na brdskim stazama

Dnevnik pre 5 sati
Srpski automobilista Milovan Vesnić pobedio je na trci FIA šampionata Evrope na brdskim stazama (FIA EHCC) koja je vožena danas na stazi Osnabruk u Nemačkoj. "Nikad ranije nisam vozio na ovoj stazi i imao sam samo jedan cilj - da osvojim što je moguće… »

Vesti dana »