Povezane vesti
Milovan Vesnić pobedio na trci FIA šampionata Evrope u Nemačkoj
Sportski žurnal 03.08.2025
Nakon osam trkačkih vikenda, u kojima je zabeležio dve pobede, Vesnić zauzima drugo mesto u generalnom plasman. Srpski automobilista Milovan Vesnić pobedio je na trci FIA šampionata Evrope na brdskim stazama (FIA EHČ) koja je vožena na stazi Osnabrik u… »
Auto blog 03.08.2025
Nakon osam trkačkih vikenda, u kojima je zabeležio dve pobede, Vesnić zauzima drugo mesto u generalnom plasman u grupi 3 FIA EHCC. "Nikad ranije nisam vozio na ovoj stazi i imao sam samo jedan cilj - da osvojim što je moguće više bodova k su mi potrebni… »
Veliki trijumf Vesnića na stazi Osnabruk u Nemačkoj (VIDEO)
Zoom UE 03.08.2025
UŽICE – Srpski automobilista Milovan Mikica Vesnić pobednik je trke u FIA Šampionatu Evrope na brdskim stazama (FIA EHCC) koja je vožena na stazi Osnabruk u Nemačkoj. Iako je vikend krenuo uz probleme, sa promenljivim vremenskim uslovima, naš as je… »
Milovan Vesnić pobedio na trci FIA šampionata Evrope u Nemačkoj na brdskim stazama
Dnevnik 03.08.2025
Srpski automobilista Milovan Vesnić pobedio je na trci FIA šampionata Evrope na brdskim stazama (FIA EHCC) koja je vožena danas na stazi Osnabruk u Nemačkoj. "Nikad ranije nisam vozio na ovoj stazi i imao sam samo jedan cilj - da osvojim što je moguće… »
RTS 03.08.2025
Srpski automobilista Milovan Vesnić pobedio je na trci FIA šampionata Evrope na brdskim stazama (FIA EHCC) koja je vožena na stazi Osnabruk u Nemačkoj. Nakon osam trkačkih vikenda, u kojima je zabeležio dve pobede, Vesnić zauzima drugo mesto u generalnom… »
Vesti dana »
"Šta treba da radimo sa susedima? Da gledamo dok nas Amerikanci gađaju sa njihovog tla?!" Iz Teherana kažu da neće prekid vatre! (video)
Kurir pre 42 minutajoš 61 povezana
Niški studenti u blokadi: Građani su u Beogradu 15.marta podržali ideju koju je mladost počela da gradi
Medijska kutija pre 5 satijoš 14 povezanih
Meri srušio Radnički u 88. minutu: Vojvodina odnela bodove iz Kragujevca i nastavlja poteru za Partizanom!
Hot sport pre 12 minutajoš 65 povezanih