Povezane vesti

Janić za SK: Stranci u reprezentaciji? Uvek ću biti protiv!

Janić za SK: Stranci u reprezentaciji? Uvek ću biti protiv!

Sport klub pre 1 sat
Dan nakon finala Lige Nacija u kojoj su odbojkaši Poljske predvođeni Nikolom Grbićem stigli do titule, gost premijernog izdanja jutarnjeg programa "SportSKi dan" bio je trener OK Partizan Bojan Janić. Bivši reprezentativac Srbije govorio je i o krizi u… »
Štimac: Nacija od samo 6,5 miliona, ali za sport smo Supermeni

Štimac: Nacija od samo 6,5 miliona, ali za sport smo Supermeni

Sport klub pre 2 sata
Gost premijernog izdanja jutarnjeg programa SportSKi dan na N1 bio je bivši košarkaš i reprezentativac Srbije Vladimir Štimac. Naravno, najaktuelnija tema je Evrobasket koji počinje za mesec dana, a na kome reprezentacija Srbije ima najviše moguće… »
Trenerska magija Nikole Grbića - na tronu sveta sa Poljskom, jednog dana čeka ga ponovo Srbija

Trenerska magija Nikole Grbića - na tronu sveta sa Poljskom, jednog dana čeka ga ponovo Srbija

RTS pre 6 sati
Nikola Grbić je u nedelju po drugi put uzastopno osvojio Ligu nacija sa odbojkaškom reprezentacijom Poljske i učinio da se srpska odbojkaška javnost još jednom zamisli kako to da se nije duže zadržao na selektorskom mestu Srbije. Pokazao je bivši… »
Angelina Topić posle takmičenja u tri discipline i dve medalje: "u punom sam treningu, fokus je samo na Tokio"

Angelina Topić posle takmičenja u tri discipline i dve medalje: "u punom sam treningu, fokus je samo na Tokio"

Telegraf pre 7 sati
Već je navikla Angelina Topićcelu nacija na svoje rezultate, a sada je samo potvrdila svoju dominaciju. Ona je još jednom osvojila zlatnu medalju u skoku uvis na Državnom prvenstvu u Kraljevu, gde je došla do sjajnog odličja bez oborene lestvice… »
Sjajna Una Jovanović za Telegraf: "Očekivala sam medalju, idem u FInsku po polufinale i dobar rezultat"

Sjajna Una Jovanović za Telegraf: "Očekivala sam medalju, idem u FInsku po polufinale i dobar rezultat"

Telegraf pre 8 sati
Srpska atletika polako rađa svoju novu zvezdu, a radi se o mladoj Uni Jovanović. Ona ima tek 17 godina, a oduševila je Srbiju na Državnom prvenstvu u Kraljevu, gde je u dva dana uspela da osvoji dve medalje - srebro na 100 metara u subotu, te zlato na… »
Mejra Mehmedović puca od samopouzdanja: "Najmanje što mogu da očekujem je medalja na EP, napašću i rekord"

Mejra Mehmedović puca od samopouzdanja: "Najmanje što mogu da očekujem je medalja na EP, napašću i rekord"

Telegraf pre 8 sati
Drugog, ujedno i poslednjeg, dana državnog prvenstva u atletici, videli smo jedan sjajan rezultat. Mlada Mejra Mehmedović iz Novog Pazara rutinski je došla do zlatne medalje na 3.000 metara u konkurenciji seniorki. Mlada Mejra je bila neprikosnovena i… »

Vesti dana »