Povezane vesti
Nećete verovati ko je izdao prvi album u Grand produkciji Pevač otvorio dušu o svojim počecima
Alo 04.08.2025
"Grand" produkcija je iznedrila mnoge pevače, a Mile Kitić je prvi koji je tu snimio album. "Grand" produkcija je osnovana 3. decembra 1998. godine, a do sada je iznedrila brojne pevače. Iako je tokom nepune tri decenije u okviru pomenute produkcije… »
"Rekao sam breni i Saši popoviću ako propadnete vi, propadam i ja" On je izdao prvi album za Grand
Kurir 04.08.2025
" Grand" produkcija koja je iznedrila neke od najpoznatijih pevača postoji dugi niz godina, a malo ko zna da je Mile Kitić prvi pevač koji je snimio album upravo tu. Naime, 3. decembar 1998. godine se smatra rođendanom ove izdavačke kuće, a prvi album za… »
Nikada ne biste pogodili koji pevač je izdao prvi album za "Grand": "Rekao sam Breni i Saši - Ako propadnete vi, propadam i ja"…
Blic 04.08.2025
"Grand" produkcija koja je iznedrila neke od najpoznatijih pevača postoji dugi niz godina, a malo ko zna da je Mile Kitić prvi pevač koji je snimio album upravo tu. Naime, 3. decembar 1998. godine se smatra rođendanom ove izdavačke kuće, a prvi album za… »
Ni Ceca, ni Viki: Nikada ne biste pogodili ko je izdao prvi album za Grand
Story 04.08.2025
Emisija " Grand šou" bila je prekretnica u životima mnogih pevača čije je živote obeležila. Bila je emisija Grand produkcije. Emitovala se od 3. decembra 1998. godine kada je ova produkcijska kuća i osnovana, a poslednja emisija je emitovana 7. jula… »
Vesti dana »
Tramp o sastanku sa Netanjahuom: Hamas će platiti pakleno ako se ne razoruža
Beta pre 43 minutajoš 30 povezanih
"Nikola Jokić je pokidao prednje ukrštene ligamente kolena!?" Ceo svet zanemeo nakon reči poznatog doktora iz Amerike
Večernje novosti pre 3 minutajoš 74 povezane
Hladno i sneg za Novu godinu Stižu obilan sneg i ledene temperature
Ozon press pre 13 minutajoš 13 povezanih
Akcija "Raspiši pobedu": Studenti u blokadi saopštili da su u nedelju prikupili 393.045 potpisa
Euronews pre 58 minutajoš 9 povezanih