Povezane vesti
Nećete verovati ko je izdao prvi album u Grand produkciji Pevač otvorio dušu o svojim počecima
Alo pre 2 sata
"Grand" produkcija je iznedrila mnoge pevače, a Mile Kitić je prvi koji je tu snimio album. "Grand" produkcija je osnovana 3. decembra 1998. godine, a do sada je iznedrila brojne pevače. Iako je tokom nepune tri decenije u okviru pomenute produkcije… »
"Rekao sam breni i Saši popoviću ako propadnete vi, propadam i ja" On je izdao prvi album za Grand
Kurir pre 5 sati
" Grand" produkcija koja je iznedrila neke od najpoznatijih pevača postoji dugi niz godina, a malo ko zna da je Mile Kitić prvi pevač koji je snimio album upravo tu. Naime, 3. decembar 1998. godine se smatra rođendanom ove izdavačke kuće, a prvi album za… »
Nikada ne biste pogodili koji pevač je izdao prvi album za "Grand": "Rekao sam Breni i Saši - Ako propadnete vi, propadam i ja"…
Blic pre 5 sati
"Grand" produkcija koja je iznedrila neke od najpoznatijih pevača postoji dugi niz godina, a malo ko zna da je Mile Kitić prvi pevač koji je snimio album upravo tu. Naime, 3. decembar 1998. godine se smatra rođendanom ove izdavačke kuće, a prvi album za… »
Ni Ceca, ni Viki: Nikada ne biste pogodili ko je izdao prvi album za Grand
Story pre 6 sati
Emisija " Grand šou" bila je prekretnica u životima mnogih pevača čije je živote obeležila. Bila je emisija Grand produkcije. Emitovala se od 3. decembra 1998. godine kada je ova produkcijska kuća i osnovana, a poslednja emisija je emitovana 7. jula… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 45 povezanih

ATP turnir Belgrade Open seli se iz Beograda u Atinu u novembru 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 3 satajoš 25 povezanih

Cene stanova u Srbiji u prvom kvartalu porasle: U Vojvodini za 4,84 odsto
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 20 povezanih