Povezane vesti
Vučić kritikovao povike u Splitu
Vesti online pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, komentarišući ustaško skandiranje na fudbalskoj utakmici u Splitu u nedelju uveče, da nacističke vrednosti u Srbiji nikada nisu bile prihvaćene i da je ponosan što smo uvek bili glavna brana nacizmu… »
Vučić o ustaškim povicima u Splitu: U Evropi će se praviti blesavi, oni to nazivaju vladavinom prava
Sputnik pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, komentarišući ustaško skandiranje na fudbalskoj utakmici u Splitu u nedelju uveče, da nacističke vrednosti u Srbiji nikada nisu bile prihvaćene i da je ponosan što smo uvek bili glavna brana nacizmu… »
O vanrednom stanju: Vučić dao odgovor na udarno pitanje
Glas Zapadne Srbije pre 21 dana
„Ima tu jedna stvar, verujem da je bilo mnogo naivnosti kod naših ljudi. A što se tiče Evrope, svi će da se prave ludi i blesavi. Mi ne baštinimo takve vrednosti. Ponosan sam što je Srbija uvek bila glavna brana fašizmu i nacizmu. Znate zašto je bilo… »
Vučić o skandiranju u Splitu: Ponosan sam što smo uvek bili glavna brana nacizmu
Telegraf pre 21 dana
Vučić: Strukturama u tužilaštvu i pravosuđu se žurilo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, komenatarišući ustaško skandiranje na fudbalskoj utakmici u Splitu u nedelju uveče, da nacističke vrednosti u Srbiji nikada nisu bile prihvaćene i… »
Vesti dana »

Ekonomski pokazatelji Srbije u 2025: rast izvoza, plata i tržišta nekretnina, demografski trendovi
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 27 povezanih

Stručnjaci upozoravaju na posledice novih ekonomskih mera u Srbiji: popusti za penzionere i ograničenje marži
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 57 povezanih

Svi detalji o povoljnim kreditima! Evo šta NBS traži od banaka i koliko će novca građani moći da podignu
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih

I FIBA potvrdila: Srbija i dalje prvi favorit za osvajanje zlatne medalje na EP
Dnevnik pre 45 minutajoš 34 povezane