Povezane vesti
Vučić kritikovao povike u Splitu
Vesti online 04.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, komentarišući ustaško skandiranje na fudbalskoj utakmici u Splitu u nedelju uveče, da nacističke vrednosti u Srbiji nikada nisu bile prihvaćene i da je ponosan što smo uvek bili glavna brana nacizmu… »
Vučić o ustaškim povicima u Splitu: U Evropi će se praviti blesavi, oni to nazivaju vladavinom prava
Sputnik 04.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, komentarišući ustaško skandiranje na fudbalskoj utakmici u Splitu u nedelju uveče, da nacističke vrednosti u Srbiji nikada nisu bile prihvaćene i da je ponosan što smo uvek bili glavna brana nacizmu… »
O vanrednom stanju: Vučić dao odgovor na udarno pitanje
Glas Zapadne Srbije 04.08.2025
„Ima tu jedna stvar, verujem da je bilo mnogo naivnosti kod naših ljudi. A što se tiče Evrope, svi će da se prave ludi i blesavi. Mi ne baštinimo takve vrednosti. Ponosan sam što je Srbija uvek bila glavna brana fašizmu i nacizmu. Znate zašto je bilo… »
Vučić o skandiranju u Splitu: Ponosan sam što smo uvek bili glavna brana nacizmu
Telegraf 04.08.2025
Vučić: Strukturama u tužilaštvu i pravosuđu se žurilo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, komenatarišući ustaško skandiranje na fudbalskoj utakmici u Splitu u nedelju uveče, da nacističke vrednosti u Srbiji nikada nisu bile prihvaćene i… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nećemo se odazvati Glamočićevom pozivu na sastanak
Nedeljnik pre 1 satjoš 31 povezana
"Britanija se danas suočava sa nečim što se u istoriji nije desilo": Brojne reakcije na hapšenje bivšeg princa Endrjua
Euronews pre 2 satajoš 35 povezanih
Šire se blokade poljoprivrednika nakon neuspelih pregovora sa ministrom Glamočićem
Insajder pre 21 minutajoš 18 povezanih
Završena sednica Skupštine APV, usvojeno svih šest tačaka koje su bile na dnevnom redu
RTV pre 32 minutajoš 26 povezanih