Povezane vesti
Vučić kritikovao povike u Splitu
Vesti online 04.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, komentarišući ustaško skandiranje na fudbalskoj utakmici u Splitu u nedelju uveče, da nacističke vrednosti u Srbiji nikada nisu bile prihvaćene i da je ponosan što smo uvek bili glavna brana nacizmu… »
Vučić o ustaškim povicima u Splitu: U Evropi će se praviti blesavi, oni to nazivaju vladavinom prava
Sputnik 04.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, komentarišući ustaško skandiranje na fudbalskoj utakmici u Splitu u nedelju uveče, da nacističke vrednosti u Srbiji nikada nisu bile prihvaćene i da je ponosan što smo uvek bili glavna brana nacizmu… »
O vanrednom stanju: Vučić dao odgovor na udarno pitanje
Glas Zapadne Srbije 04.08.2025
„Ima tu jedna stvar, verujem da je bilo mnogo naivnosti kod naših ljudi. A što se tiče Evrope, svi će da se prave ludi i blesavi. Mi ne baštinimo takve vrednosti. Ponosan sam što je Srbija uvek bila glavna brana fašizmu i nacizmu. Znate zašto je bilo… »
Vučić o skandiranju u Splitu: Ponosan sam što smo uvek bili glavna brana nacizmu
Telegraf 04.08.2025
Vučić: Strukturama u tužilaštvu i pravosuđu se žurilo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, komenatarišući ustaško skandiranje na fudbalskoj utakmici u Splitu u nedelju uveče, da nacističke vrednosti u Srbiji nikada nisu bile prihvaćene i… »
Vesti dana »
Praznični režim saobaćaja: Kakav će biti red vožnje gradskog prevoza za Novu godinu i Božić?
Euronews pre 10 minutajoš 34 povezane
Ledena novogodišna noć u regionu, biće i do -15, a evo šta očekuje Evropu i Mediteran: Neki će uživati i na 15
Telegraf pre 2 satajoš 20 povezanih
Srbija se nada da će dolazak trgovinskih lanaca sniziti cene u radnjama
Radio sto plus pre 35 minutajoš 15 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede poziva proizvođače mleka da prijave probleme
RTV pre 3 satajoš 14 povezanih