Povezane vesti

Vučić kritikovao povike u Splitu

Vučić kritikovao povike u Splitu

Vesti online pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, komentarišući ustaško skandiranje na fudbalskoj utakmici u Splitu u nedelju uveče, da nacističke vrednosti u Srbiji nikada nisu bile prihvaćene i da je ponosan što smo uvek bili glavna brana nacizmu… »
Vučić o ustaškim povicima u Splitu: U Evropi će se praviti blesavi, oni to nazivaju vladavinom prava

Vučić o ustaškim povicima u Splitu: U Evropi će se praviti blesavi, oni to nazivaju vladavinom prava

Sputnik pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, komentarišući ustaško skandiranje na fudbalskoj utakmici u Splitu u nedelju uveče, da nacističke vrednosti u Srbiji nikada nisu bile prihvaćene i da je ponosan što smo uvek bili glavna brana nacizmu… »
O vanrednom stanju: Vučić dao odgovor na udarno pitanje

O vanrednom stanju: Vučić dao odgovor na udarno pitanje

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati
„Ima tu jedna stvar, verujem da je bilo mnogo naivnosti kod naših ljudi. A što se tiče Evrope, svi će da se prave ludi i blesavi. Mi ne baštinimo takve vrednosti. Ponosan sam što je Srbija uvek bila glavna brana fašizmu i nacizmu. Znate zašto je bilo… »
Vučić o skandiranju u Splitu: Ponosan sam što smo uvek bili glavna brana nacizmu

Vučić o skandiranju u Splitu: Ponosan sam što smo uvek bili glavna brana nacizmu

Telegraf pre 5 sati
Vučić: Strukturama u tužilaštvu i pravosuđu se žurilo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, komenatarišući ustaško skandiranje na fudbalskoj utakmici u Splitu u nedelju uveče, da nacističke vrednosti u Srbiji nikada nisu bile prihvaćene i… »

Vesti dana »